foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
Hercogiene Megana un princese Eiženija dievina šīs perfektās laiviņas
Stila jaunumi
2019. gada 26. jūnijs, 06:10

Hercogiene Megana un princese Eiženija dievina šīs perfektās laiviņas

Jauns.lv

Saseksas hercogiene Megana īpaši iecienījusi melnas augstpapēžu laiviņas, kas viņai kājās redzētas vairākkārt. Šāda paša modeļa apavus nēsā arī princese Eiženija. Modes eksperti izpētījuši, ka tie ir itāliešu zīmola darinājums. Lai gan apavi nav no lētajiem, tie cenu ziņā nav pielīdzināmi pasakaini dārgajiem “Manolo Blahnik” vai “Christian Louboutin”.

Megana Mārkla un melnās augstpapēžu laiviņas

gallery icon
24

Saseksas hercogienes Meganas iecienītās melnās augspapēžu laiviņas ar smailajiem purngaliem ir itāliešu zīmola “Sarah Flint” darinājums. Tās iecienījusi ne tikai prinča Harija sieva Megana un princese Eiženija, bet arī popzvaigzne Lady Gaga. Modelis “Perfect Pump 100” šobrīd kļuvis par kulta apavu modeli.

foto: Ekrānuzņēmums

Turīgu modes dāmu iecienītie “Manolo Blahnik Hangisi” un “Christian Louboutin Pigalle” apavu modeļi maksā ap tūkstoti ASV dolāru, savukārt šīs itāliešu zīmola darinātās ādas kurpes internetveikalos nopērkamas cenā līdz 400 ASV dolāriem.

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
Princese Eiženija un karaliene Elizabete II.

“Sarah Flint” laiviņas atzītas kā ļoti ērti apavi, jo tām ir papildus polsterējums pēdas daļā un pareizi izstrādāts balsts kājas izliekumam. Ne velti šos apavus iecienījusi Megana Mārkla, princese Eiženija, Kārlija Klosa, Hilarija Dafa un Lady Gaga.

foto: PapCulture / BACKGRID/All Over P/ Vida Press
Lady Gaga.

“Es apsvēru domu, vai man pirkt “Perfect Pump 100” melnās ādas laiviņas, un beigu beigās izšķīros par labu pirkumam. Tas bija pats labākais lēmums, kādu esmu pieņēmusi. Esmu saņēmusi tik daudz komplimentu. Ja neskaita to, ka tās ir skaistas un elegantas, tās ir arī super ērtas. Spilventiņš, kas balsta pēdas izliekumu, ir brīnišķīgs. Pavisam noteikti es vistuvākajā laikā iegādāšos vēl vienu apavu pāri citā krāsā. Šīs laiviņas der nevainojami,” raksta viena no apmierinātajam pircējām.

Hercogiene Ketrīna un apavi ar pilno zoli

gallery icon
47

“Pārsvarā es darbā visu dienu staigāju laiviņās. Esmu atradusi laiviņas, kas ir ideālas nēsāšanai visas dienas garumā. Noteikti iegādāšos arī kurpes citās krāsās,” raksta cita.

Hercogienes Ketrīnas augstpapēžu kurpes

Hercogienes Ketrīnas augstpapēžu kurpes.

gallery icon
25

Ļoti augsta papēža laiviņas nebūs domātas visām dāmām. Kad Megana nav devusies pildīt oficiālos pienākumus, viņa izvēlas “Sarah Flint” zempapēžu modeli “Natalie”, kas arī pieskaitīts sezonas vairāk pirktajiem, kā arī zīmola “Grear” sandales. Tās iecienījusi arī supermodele Sindija Krauforde un aktrise Hale Berija.

foto: ddp/INTERTOPICS/Pacific Coast News / Vida Press