foto: instagram.com/nikakristopane/
Krištopane piedzīvo nelāgus mirkļus pikanto bilžu dēļ
Tauta metusies Nikolu Krištopani pelt par viņas atkailinātajām, seksīgajām fotogrāfijām, kurās būtībā līdz atklātiem plikumiem ir vēl ļoti tālu – bildes ir seksīgas, bet ne piedauzīgas.
2019. gada 18. maijs, 14:44

Krištopane piedzīvo nelāgus mirkļus pikanto bilžu dēļ

Ligita Eglīte

Žurnāls "Kas Jauns"

Kādreizējā Ministru prezidenta Viļa Krištopana meita Nikola Krištopane (26) nupat ne tikai izšķīrusies no ilggadējā mīļotā, bet arī piedzīvojusi nepatīkamus mirkļus savu publiskoto atkailināto fotogrāfiju dēļ.

Ekspremjera Viļa Krištopana un nekustamo īpašumu uzņēmējas Aijas Krištopanes jaunākā atvase, kas jau vairākus gadus ir daudzu jaunu dāmu iedvesmas avots un kam sociālajos tīklos ir vairāki tūkstoši sekotāju, aizvadītajā nedēļā nāca klajā ar paziņojumu, ka nolēmusi iepauzēt savas aktivitātes sociālās saziņas tīklā Instagram. Iemesls –  pēkšņi naidīga satura uzbrukumi.

Populāra jau kopš tīnes gadiem

Popularitāti Nikola Krištopane ieguva jau pusaudzes gados, kad turīgo ļaužu atvase bija bieži redzama dažādos žurnālos. Viņa gan atrādīja savu garderobi, gan filmējās mūziķa Markus Rivas videoklipā, gan stāstīja par savu dzīvesstilu, daloties pieredzē kā par mācīšanos Amerikā, tā brīvprātīgās darbu Āfrikas valstī Ganā. Vēlāk Krištopane bija bieža viešņa slavenību ballītēs, kur izklaidējās gan kopā ar TV sejām, gan sportistiem.

foto: no privātā arhīva
Pusaudzes gados Nikola bija apaļīga meitene, un viņai bija nepieciešams daudz laika un pūļu, lai nonāktu līdz tādam augumam, ar kādu viņa lepojas tagad.

Beidzamo gadu laikā Nikola presē biežāk sniegusi intervijas saistībā ar savām vizuālajām pārvērtībām. Žurnālisti jauno, daiļo un stilīgo dāmu iztaujāja par to, kā viņai izdevies tik apbrīnojami notievēt. Viņa klāstīja, ka slaidais augums ir nopietnas pašdisciplīnas rezultāts un ka viņas ikdienā obligāts ir regulārs sports un veselīgs uzturs.

Krištopanes neticamais pārvērtību stāsts ieinteresēja daudzus, un viņa sāka savā pieredzē dalīties arī sociālajos tīklos, kur nu jau piesaistījusi tūkstošos mērāmu sekotāju pulku, kam ar savu dzīves skatījumu un stilu kļuvusi par iedvesmas avotu.

Nīdēji masveidā uzbrūk par drosmīgajām bildēm

Nu viņa nolēmusi savas Instagram aktivitātes uz laiku apturēt. Kā noprotams no Nikolas klāstītā, iemesls tam ir pēkšņs negāciju vilnis, kas viņu ārkārtīgi sarūgtinājis. Izrādās, tauta metusies Krištopani pelt par viņas atkailinātajām, seksīgajām fotogrāfijām, ko viņa publiskojusi šajā sociālajā tīklā.

„Aizvadīto nedēļu laikā esmu saņēmusi amizanti daudz negatīvi noskaņotu vēstuļu (sevišķi no sievietēm, un tas ir īpaši skumji), ir korelācija starp rakstiem presē un jauniem sekotājiem, kuri pieseko nepareizo iemeslu dēļ. Seni sekotāji zina, ka esmu par atklātību, bet noteikti ne par negācijām, ka tiešām uzskatu, ka mums vajadzētu citai citu vienmēr atbalstīt. Šī platforma man ir bijusi vieta, kur dalīties ar manām dzīves mācībām visdažādākajās jomās,” tā Nikola.

„Ļoti daudz nejaukuma no sievietēm nāca par 23. aprīļa bildi. Tās, kuras seko man sen, zina manu stāstu un noteikti 100 % saprot, ka nonākt līdz šādai fotosesijai no tā, kur es biju iepriekš, nebija viegli. Šīs bildes es arī ilgi nepublicēju, jo vajadzēja uzdrošināšanos... Toties tagad lepojos ar sevī ieguldīto darbu. Aizvainojumi, kurus esmu saņēmusi, ir bezgala nepatīkami. Man nav nekādas slēptas motivācijas kā tikai censties meitenes iedvesmot, daloties ar bildēm un ar savām mācībām no kļūdām.

Esmu nonākusi līdz tam, ka apsveru kādu laiku izvairīties no šīs platformas. Jūtu, ka negācijas sāk ņemt virsroku, un šobrīd tas man nav nepieciešams. Esmu elastīga, un, lai cik bieza āda man būtu, es neredzu jēgu lieki čakarēties ar heiteriem (nīdējiem – no angļu val.). Citi, šeit esot, pelna naudu, es ne. Saprotu tos, kas pacieš to visu, jo tā ir daļa profesijas. Instagrams man ir mazs sīkumiņš no dzīves, kā lielākajai daļai no mums.

Es nevaru tam atļaut negatīvi ietekmēt manu realitāti. Esmu izgājusi cauri jaunam pārmaiņu posmam un esmu pat ļoti apmierināta ar savu dzīvi, un mana degsme ir pavisam jaunā līmenī!”

Tēmas

Komentāru izplatīšanas noteikumi

1.Par komentāra saturu atbildību nes portāla lietotājs, kurš izplata komentāru.

2.Portāls neatbild par rakstiem pievienotajiem komentāriem, un tam ir tiesības dzēst komentārus, kas neatbilst LR normatīvajiem aktiem un šiem noteikumiem.

3.Portālam ir tiesības aizliegt lietotājam pieeju sadaļai „Komentāri”, ja lietotājs pārkāpj LR normatīvos aktus un šos noteikumus.

4.Komentāros aizliegts izplatīt:

  • materiālus, kas pārkāpj ētikas, humānisma, morāles, tikumības un pieklājības normas;
  • personas goda un cieņu aizskarošus materiālus;
  • materiālus, kas pauž diskrimināciju un musina uz naida kurināšanu;
  • materiālus, kuros izcelta vardarbība, aicinājums uz vardarbību, draudi;
  • pornogrāfiska rakstura materiālus;
  • materiālus, kas diskreditē Latvijas valstiskumu un nacionālos simbolus;
  • materiālus, kas satur jebkāda veida reklāmu, t.sk. politisko reklāmu un aģitāciju;
  • materiālus, kas pārkāpj fizisko personu datu apstrādes normatīvos aktus (citas personas identificējoša informācija, u.c.);
  • materiālus, kas pārkāpj citu personu intelektuālā īpašuma tiesības;
  • materiālus, kas var saturēt datorvīrusus;
  • u.c. normatīvajos aktos aizliegtu informāciju, materiālus.

5.Ja komentāru ievietotājs neievēro LR normatīvos aktus un šos noteikumus, atkarībā no pārkāpuma rakstura vai sekām pārkāpējs saucams pie likumā noteiktās civiltiesiskās, administratīvās vai kriminālās atbildības.

6. Portāls aizsargā komentāru autoru konfidencialitāti. Portāls informāciju par komentāru autoriem (IP adresi) sniedz tikai un vienīgi tiesībsargājošām iestādēm uz rakstveida pieprasījuma pamata.

7. Publicējot materiālus portālā, portāla lietotājs vienlaicīgi izsniedz SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” neatsaucamu, vienkāršu, beztermiņa licenci, kas ir spēkā visā pasaulē un par kuru nav jāveic autoratlīdzības maksājumi. Licence SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” dod tiesības izmantot materiālu jebkādā ar normatīvajiem aktiem atļautā veidā. Izsniedzot licenci SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi”, portāla lietotājs saglabā visas autora tiesības uz publicētajiem materiāliem.

8. Trešajām personām bez rakstiskas atļaujas saņemšanas no SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” nav tiesības izmantot portāla lietotāju publicēto materiālu portālā.

9. Noteikumi ir saistoši komentāru izplatītājiem.

10. Portāls ir tiesīgs jebkurā laikā pēc saviem ieskatiem mainīt šos noteikumus un izmaiņas stājas spēkā ar brīdi, kad tās ir publiskotas portālā.