Attiecības
2019. gada 15. maijs, 06:13

Ar ko slavena topmodele, kas uz filmas pirmizrādi ieradās kopā ar dziedātāju Donu

Žurnāls "Kas Jauns"

Par mūziķa Dona (35) romantiskajām attiecībām ar 29 gadus veco topmodeli Madaru Mālmani šovbiznesa aprindās runāja jau vairāk nekā gadu. Nu Dons savu mīļoto vairs neslēpj un beidzot kopā izgājis arī sabiedrībā, raksta žurnāls "Kas Jauns".

Dons un Madara pagājušajā trešdienā kopā ieradās uz grupas "Prāta vētra" bundzinieka Kaspara Rogas režisētās dokumentālās filmas "Meklējot Mr. Kauliņu" pirmizrādi "Kino Citadele". Par attiecībām ar Madaru mūziķis runāt ar presi nevēlējās, taču fotogrāfiem abi pozēja labprāt.

Dons ar draudzeni Madaru Mālmani

Dziedātājs Dons ar draudzeni modeli Madaru Mālmani 2019. gada 8. maijā grupas "Prāta vētra" mūziķa Kaspara Rogas debijas dokumentālās filmas ...

gallery icon
7

Madara Mālmane mācības Ginta Budes Tērpu demonstrētāju studijā sāka 12 gadu vecumā un par modeli strādā kopš 14 gadiem, kad viņu pamanīja arī starptautiskās modeļu aģentūras – latviete noslēdza līgumu ar pasaulē vislielāko un ievērojamāko modeļu aģentūru IMG.

Astoņpadsmit gadu vecumā Madara, būdama vēl Rīgas Hanzas vidusskolas skolniece, kļuva par pasaulslavenā modes nama "Christian Dior" 2008. gada pavasara–vasaras kosmētikas reklāmas kampaņas seju. Viņa arī fotografējusies stila lappusēm pasaules nozīmīgākajos modes un stila žurnālos "L’Officiel", "Vogue", "Elle", "Marie Claire", "W", "Vanity Fair", "Jalouse" un citos, kā arī savulaik demonstrējusi gandrīz visu pasaules slavenāko zīmolu apģērbus un dārglietas.

View this post on Instagram

Photo @mikuzans

A post shared by Madara Mālmane (@madaramalmane) on

Savulaik Madarai Mālmanei bija attiecības ar fotogrāfu Renāru Kori, savukārt Dons jeb Artūrs Šingirejs reiz pat bijis precēts vīrs – viņš pēc septiņu gadu kopdzīves 2000. gadā apprecēja skatuves partneri un talantu šovu kolēģi Lily jeb Lindu Kalniņu. Pāris devās dzīvot uz Londonu, no kurienes Dons atgriezās viens, un laulība tika šķirta 2013. gadā. Kopš tā laika mūziķis sabiedrībā pārsvarā izgāja viens un par savām attiecībām runāt izvairījās.

Taču nu attiecības ar Madaru, kas redzama arī Dona 2017. gada tapušajā videoklipā "Pa ceļam" (kura režisors ir Kaspars Roga), mūziķis vairs neslēpj - filmas "Meklējot Mr. Kauliņu" pirmizrādē pagājušajā trešdienā abi fotogrāfiem pozēja, rokās sadevušies un līksmi tērzēja ar citiem sanākušajiem viesiem.

Dokumentālās filmas "Meklējot Mr. Kauliņu" pirmizrāde

2019. gada 8. maijā "Kino Citadele" notika Kaspara Rogas režisētās dokumentālās filmas "Meklējot Mr. Kauliņu" pirmizrāde.

gallery icon
84

Citas ziņas, notikumus un intervijas lūkojiet šīs nedēļas žurnālā "Kas Jauns"!