foto: Twitter (twitter.com/ciaragan)
Vīlusies šuvējas darbā, pusaudze Filipīnās pati rada un krāšņi apglezno izlaiduma kleitu
2019. gada 12. aprīlis, 14:47

Vīlusies šuvējas darbā, pusaudze Filipīnās pati rada un krāšņi apglezno izlaiduma kleitu

Jauns.lv

17 gadus vecās filipīniešu meitenes Ciāras Ganas "Twitter" ieraksts, kurā pusaudze draugiem atrādījusi savu radošo veikumu, pievērsis ārvalstu mediju uzmanību, un meitene saņēmusi jau pirmos darba piedāvājumus.

Pēc tam, kad Ciāra pasūtījusi izlaiduma kleitu pie šuvējas, tomēr gala rezultāts nepavisam nav bijis tāds, kādu meitene to iedomājusies, viņa izlēmusi tērpu radīt pati.

Meitene stāsta, ka šuvējai aiznesusi 13 metrus auduma, tillu un Swarovski kristālus, tomēr iznākums bijis šausmīgs.

Kopā ar savu māti, meitene uzšuvusi zaļu kleitu un pēc tam to pašrocīgi apgleznojusi ar krāšņiem ziediem. Bildes ar princešu stila kleitu izplatījušās zibens ātrumā, turklāt komentāru sadaļā vērojamas neskaitāmas uzslavas un lūgumi Ciārai pievērsties dizainam.

Krāšņās kleitas šūšana ilgusi gandrīz mēnesi, savukārt apgleznošanas darbi - piecas dienas.

"Es sāku saņemt pasūtījumus no cilvēkiem, viņi vēlējās, lai radu viņiem mākslas darbus. Tas ļoti sasildīja manu sirdi, jo man ļoti patīk radīt gleznas priekš citiem," stāsta Ciāra. Vairāki cilvēki vēlas iegādāties gleznas ar ziedu motīviem, kamēr citi, iedvesmojoties no radītās kleitas, vēlas līdzīgu ietērpu. Meitene atzīst, ka šis bijis vien otrais viņas veikums apģērba dizainā, turklāt vairākas detaļas piestiprinātas vien ar karsto līmi.

foto: Facebook (facebook.com/ciaradenisse)

"Es ļoti vēlējos, lai kleita atspoguļo manu personību, tāpēc izvēlējos krāšņus lilijas ziedus un spilgtas krāsas," stāsta talantīga jauniete. "Mana kleita atklāj personisku stāstu par to, kas man ir tuvs sirdij - zaļā krāsa, lilijas, gleznošana un lietu radīšana."

Tiesa, Ciāra neplāno nākotnē studēt mākslas jomā. Viņa izlēmusi pievērsties informāciju sistēmu menedžmentam.