foto: Instagram (instagram.com/dradionova)
Krievu influencere dižojas ar savu Swarovski kristāliem pārklāto lambordžini
2019. gada 10. aprīlis, 15:58

Krievu influencere dižojas ar savu Swarovski kristāliem pārklāto lambordžini

Jauns.lv

Krievu modele, blogere un "Instagram" zvaigzne Darja Radionova Londonas automobiļu parādē padižojusies ar savu spēkratu - "Lamborghini Aventador", kas rotāts ar 2 miljoniem Swarovski kristālu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Dāmai, acīmredzot, nav pieticis vien ar "parastu" luksus klases auto, tāpēc viņa izlēmusi matēto, tumšās krāsas automobili izrotāt ar kristāliem.

Mašīnas rotāšana ilgusi 700 stundas jeb divus mēnešus, vesela komanda pie pasūtījuma strādājusi 12 stundas dienā.

Kamēr daudzi spēkratu apbrīnotāji jautā, vai tiešām Darjas auto rotā īsti kristāli, sievietes ieraksti sociālajos tīklos vēsta, ka tā ir taisnība, turklāt kristālu ir ap diviem miljoniem.

Profesionāļi ieguldījuši lielu darbu, izrotājot mašīnu. Pārsegts teju viss korpuss, izņemot aizmugurējo spārnu un dažas vietas sānos gaisa piekļuvei. Arī numurzīme, protams, tikusi personalizēta, atklājot, kas ir ekskluzīvās automašīnas īpašniece.

View this post on Instagram

👀 #drjackets #chinchillajacket

A post shared by Daria Radionova (@dradionova) on

Skeptiķi gan prāto, kā gan kristāli turēsies uz jaudīgā spēkrata, zinot, ka tas braucot pamatīgi uzkarst. Turklāt kristāli nopietni palielinājuši automobiļa svaru, tāpēc gaidāms, ka tas nespēs sniegt tādu uzrāvienu, kā sola ražotāji.

Zināms, ka šī nav pirmā reize, kad Radionova vēlējusies sadārdzināt savus jau tā ekskluzīvos spēkratus. Iepriekš kristāli pārklāti arī viņas "Mercedes-Benz CLS", kā arī "Lamborghini Huracan".