foto: no privātā arhīva
Pazīstamais latviešu dīdžejs Gustavito kļuvis par pieprasītu dejotāju un iekvēlina ar pikantiem šoviem
2019. gada 19. janvāris, 06:19

Pazīstamais latviešu dīdžejs Gustavito kļuvis par pieprasītu dejotāju un iekvēlina ar pikantiem šoviem

Inta Mengiša

Žurnāls "Kas Jauns"

Pazīstamais dīdžejs Gustavito jeb Gustavs Vītoliņš (39) jau trīs gadus gan Latvijā, gan pasaulē iekvēlina dāmas ar pikantiem striptīzšoviem.

Puišu erotiskās deju grupas Male Empire Night out Show jeb MEN’$ sastāvā Gustavs Vītoliņš kopā ar domubiedriem – citiem atlētiskiem, seksīgiem vīriešiem – regulāri uzstājas gan dzimtenē, gan ārpus tās.

Pērn pieci mēneši aizvadīti divās turnejās pa visu pasauli, sniegti vairāk nekā simt šovi dažāda mēroga atpūtas vietās – teātros, naktsklubos, restorānos, banketu zālēs, krogos. „Vietas, kur uzstājamies, ir, sākot no 50 kvadrātmetru nelielām telpām līdz pat 500 kvadrātmetru plašām zālēm, bet apmeklētāju skaits svārstās no 100 līdz 500 un pat 1000,” gandarījumu pauž pazīstamais DJ Gustavito.

foto: no privātā arhīva

Policisti, SWAT vienība un dakteri, kas izģērbjas

„Arī Latvijas publiku jau esam pieradinājuši pie šāda veida uzvedumiem un pierādījuši, ka uz mūsu šoviem ir vērts nākt – ka tas nav prasts striptīzs, kad cilvēki vienkārši atbrīvojas no drēbēm, bet gan kvalitatīvs uzvedums ar erotisku pieskaņu. Tā ir izrāde ar stāstu divu stundu garumā. Katru sezonu sižetu mainām.

Pirmajā dejā, kurā visi uzstājamies kopā, piemēram, šajā sezonā bijām policisti. Uz skatuves kāpjam oriģinālā amerikāņu policistu formas tērpā, ko mums izdevās sarunāt caur pazīšanos. Šovs turpinās ar katra dejotāja solo aktu, ko krāšņo arī pārējie dejotāji. Katrs ir savā tēlā – šajā sezonā mums bija armijnieks, Spartaks, celtnieks, dakteris. Iepriekšējā sezonā bija ugunsdzēsējs, SWAT vienība,” par to, ko ved rādīt ārzemju publikai, stāsta Vītoliņš. Viņš atklāj, ka pašmāju publiku arī šogad iekvēlinās festivālā Erots.

foto: no privātā arhīva

Fanes vēlas gan ieķerties, gan iekniebt

Taujāts par šovu, Gustavs stāsta: „Priekšnesuma laikā pakāpeniski atbrīvojamies no visa apģērbu komplekta – biksēm, žaketes, krekla, kaklasaites. Ja tas ir Spartaks, tad dejas laikā viņš līgani novelk gan bruņas, gan ķiveri un tā tālāk. Beigās visi dejotāji paliek tikai apakšbiksēs – kurš bokseršortos, kurš stringos. Apakšveļas krājumi tiek nemitīgi papildināti. Tas tomēr ir skatuves tērps, tāpēc esam regulāri viesi veļas veikalos, kur piemeklējam pēc katra gaumes seksīgu apakšveļu.”

Latviešu „čipendeils” stāsta, ka sievietes, kas nāk uz šoviem, ir visdažādākās. „Sākot no 20 gadu jaunām meitenēm, beidzot ar kundzītēm cienījamā vecumā. Ir gadījies, ka mūsu šovā pat tiek svinētas 70 gadu jubilejas. Amerikā sievietes ir atraisītākas un drošākas.

foto: no privātā arhīva

Piemēram, pat augumā pilnīgākas dāmas nekautrējas kāpt uz skatuves un iesaistīties mūsu aktivitātēs, kad aicinām. Sievietes aiz biksēm liek dolāru banknotes. Ir gadījies, ka kāda ieliek pat simtnieku. Mēdz būt, ka kāda grib ieķerties, iekniebt, piespiesties klāt, lai vairāk sajustu.

Kontakts ar apmeklētājām ir šova sastāvdaļa. Bet tādi gadījumi ir visai reti, jo, uzkāpjot uz skatuves, sievietes nez kāpēc sastingst. Daudz ierastāk ir dzirdēt ovācijas no zāles – spiedzienus, kliedzienus, dažādus izsaucienus. Pāris reižu gluži kā rokkoncertos mums uz skatuves ir atlidināti arī krūšturi,” atklāj Gustavs.

foto: no privātā arhīva

Striptīza dēļ ievēro stingru diētu

Dejotāja karjeras dēļ augumam nemitīgi jābūt izcilā formā. Gustavs sporta zālē intensīvi trenējas trīsreiz nedēļā, vairākas reizes nedēļā piedalās deju mēģinājumos, kā arī ievēro stingru diētu. „Formas uzturēšanā un muskuļu „kačāšanā” tiek ieguldīts smags darbs kā fiziski, tā morāli. Uzturā lietoju tikai veselīgu, sabalansētu pārtiku.

Neēdu neko ceptu, treknu, eļļainu. Regulāri sekoju līdzi svaram, sekoju līdzi tam, cik olbaltumvielu uzņemu, cik kaloriju patērēju. Ir tikai daži izņēmumi, kad kādā svētdienā atļaujos pagrēkot, apēdot, piemēram, miltu izstrādājumus – bulciņas, pankūkas, burgerus, dažreiz sakārojas arī parastus ceptus kartupeļus vai kotletes,” smaidot atklāj Gustavs, piebilstot: „Bet ikdienā patērēju konkrētu daudzumu rīsu, konkrētu daudzumu vistas filejas un tādā garā. Nekā lieka.”

foto: no privātā arhīva

Ko par vīra pikanto nodarbošanos saka mīļotā?

Kā zināms, Gustavam ir ģimene. Kopā ar sievu Sanitu Kubliņu, ko daudzi atceras kā kādreizējo TV šova Latvijas princese dalībnieci, viņš audzina dēlu un meitu. Kā mīļotā sadzīvo ar to, ka Gustavs striptīza tūrēs dodas peļņā pa pasauli?

„Grūtākais šajā visā ir ilgā prombūtne no mājām. Faktiski esmu kā jūrnieks vai tālbraucējs, kam darba dēļ ģimeni nākas atstāt uz ilgākiem laika posmiem. Tad Sanitai vienai jātiek galā ar mājas dzīvi, bērniem. Turklāt es darbojos izklaides industrijā, tāpēc viss ir saasinātāk, jo es taču atkailinos sievietēm.

foto: no privātā arhīva

Bet šis jautājums manā ģimenē nav problēma – ar dzīvesbiedri esam kopā jau ilgāk nekā desmit gadu, esam pieauguši cilvēki, viens otram uzticamies. To, ka esam uzticami, esam abpusēji pierādījuši, tāpēc greizsirdības scēnu par to, ka dejoju striptīzu, manās mājās nav.

Man kā ģimenes cilvēkam nav nekā, par ko kautrēties saistībā ar to, ko daru uz skatuves. Ar Sanitu visu esam izrunājuši, viņa šovus ir redzējusi. Godīgi sakot, to, ko darām uz skatuves, es pat nelabprāt saucu par striptīzu. Manā skatījumā tā ir teātra izrāde, tikai citādā formā. Nekādas robežas netiek pārkāptas ne uz skatuves, ne otrpus tai. Izbraukumu laikā paši tusēties uz klubiem neejam, arī ar šovu apmeklētājām sakaros neielaižamies,” strikti bilst Vītoliņš.

foto: no privātā arhīva

Viņš atklāj, ka pavasarī un vasarā, kad ir kāzu laiks, grupas dejotāji – pa vienam, pa diviem – regulāri tiek aicināti uzstāties vecmeitu ballītēs. „Es gan uz vecmeitu ballītēm nebraucu – tad gan mani laikam izmestu no mājas,” smej Gustavs.

foto: no privātā arhīva

Pazīstamā dīdžeja Gustava Vītoliņa jeb DJ Gustavito dzīves ainiņas ASV

gallery icon
23