foto: no privātā arhīva
Gunāra Meijera trešā sieva spējusi izārstēt viņu no alkohola posta
"Mīlestība dara savu, es no tās kaites tiku vaļā," - Gunārs ir pateicīgs Dzintrai par tikšanu vaļā no zaļā pūķa.
Attiecības
2018. gada 22. decembris, 07:41

Gunāra Meijera trešā sieva spējusi izārstēt viņu no alkohola posta

Dace Ezera

Kas Jauns Avīze

Mūziķis Gunārs Meijers ar savu trešo sievu, īstu dzīves mūzu, kā viņš saka, Dzintru Meijeri ir kopā 13 laimīgus gadus. Par to, kāds ir kopābūšanas noslēpums, stāsta viņš pats.

Saved kopā ar bērniem

Gunāram Meijeram 2. decembrī apritēja 13 gadi, kopš viņš ir kopā ar Dzintru. “Man pirmā sieva jau citos medību laukos, un ko es, viens puika, pa pasauli klīdīšu? Ar pirmo nodzīvojām 18 gadu, un šajā laulībā man ir pieci bērni,” atklāj Gunārs.

Ar Dzintru Gunārs iepazinās internetā, "draugos", piecos no rīta. Vārds pa vārdam, un sākuši satikties. “Ar ko Dzintra mani iekaroja? Viņa saveda mani atpakaļ ar pirmās laulības bērniem. Uzspieda uz tās stīgas, kura man sāpēja, jo es biju atgājis nost dažādu iemeslu dēļ. Manas vainas dēļ. Es visu mūžu būšu saviem bērniem parādā. Tagad mēs visās jubilejās satiekamies, un Dzintrai allaž ir goda vieta. Tas ir unikāli, kādas attiecības var būt. Dzintrai ir trīs meitas, un mazbērnu mums kopā ir trīspadsmit – nešķirojam, kuram kuri,” atklāts ir Gunārs, piebilstot, ka iekšēji ir ļoti laimīgs un laime viņu pavada visus 13 gadus. Protams, viņš pirmo sievu mīlēja – citādi nebūtu tik daudz bērnu, bet mīlestības ir dažādas.

Ticis pāri krīzēm

“Krīzes situācijas ir bijušas arī tagad, jo esmu lietojis alkoholu. Tur bija variants – vai Dzintra izturēs? Mīlestība dara savu, es no tās kaites tiku vaļā. Traukus plēsuši gan neesam, bet strīdējušies esam, jo viņa vienmēr centusies mani no alkohola pasargāt. Paldies Dievam, Dzintrai tas ir izdevies. Esmu viņai ļoti pateicīgs, jo atbrīvoja mani no zaļā pūķa tiktāl, ka varu pieņemšanā iedzert vīnu ar ūdeni – lai būtu pie kā pieturēties. Man patīk pats process – parunāšanās ar tuviem, pazīstamiem cilvēkiem,” klāsta mūziķis. Gunāram bijusi arī otrā laulība, no kuras pasaulē nākusi meita. Par to viņš negrib runāt, labāk neko nestāstīt un paklusēt, jo viņš vienmēr vaino sevi – ja kaut kas ne tā. Bet klaiņotājs gan neesot.

Sieva jubilejā uzdāvina auto

“Galvenais, ka Dzintrai tagad ir labas attiecības ar maniem bērniem. Netiek zvanīts tik bieži man, cik Dzintrai. Viņa ir pensionēta medicīnas darbiniece un daudz arī palīdzējusi muzikantiem ar padomu. Esmu radis dzīves draugu un vēl ko vairāk,” sajūsmināts ir Gunārs. Dzintra viņam uz 60. dzīves jubileju uzdāvināja 2017. gada auto Suzuki Vitara, protams, ar līzinga starpniecību. Tagad vīram jāpiestrādā par šoferi – jāaizved tuvinieki, kur vajag. Gunāram ļoti patīk iepirkties pārtikas veikalos, bet tagad gatavo Dzintra, kopš viņa ir pensijā. Vīrs pa to laiku komponē.

Meijeru kāzu svinību lustīgākie mirkļi

gallery icon