foto: danapress/All Over Press/ Vida Press
Jordānijas karaliene Ranja uz pasākumu ierodas tērpā par 50 dolāriem, ko darinājis draudzīgo cenu zīmols
Cita pasaule
2018. gada 14. decembris, 10:57

Jordānijas karaliene Ranja uz pasākumu ierodas tērpā par 50 dolāriem, ko darinājis draudzīgo cenu zīmols

Jauns.lv

Britu karaļnama fani vienmēr jūsmojuši par tām reizēm, kad hercogienes Ketrīna vai Megana izgājušas sabiedrībā apģērbā, kas iegādāts draudzīgo cenu zīmolu veikalos. Viņu pēdās sekojusi arī Jordānijas karaliene Ranja, apmeklējot samitu tērpā, kas nopērkams par 50 ASV dolāriem.

Kembridžas hercogiene Ketrīna, Saseksas hercogiene Megana, kā arī Spānijas karaliene Letīcija un citas gados jaunās Eiropas karaļnamu pārstāves pēdējo gadu laikā ievērojami mainījušas izpratni par karalisko modi, ienesot tajā jaunas vēsmas. Taču ir vēl kāda „stila karaliene”, kuras garderobe ir uzmanības vērta. Tā ir Jordānijas karaliene Ranja Al Abdula (48).

foto: danapress/All Over Press/ Vida Press
Jordānijas karaliene Ranja.

Apmeklējot Dubaijā notikušu samitu, Jordānijas karaliene Ranja bija ģērbusies draudzīgo cenu zīmola „Zara” plisētos bikšusvārkos, kas maksā 50 ASV dolāru. Platas bikses ir viena no modes aktualitātēm šajā sezonā. Šādos apģērbos redzēta gan nesen grandiozās kāzas nosvinējusī indiešu izcelsmes Holivudas aktrise Prijanka Čopra, gan šarmantā amerikāņu kinoaktrise Margota Robija.

Zīmola „Zara” preču klāstā atrodamas daudzas jaunākās modes tendences, tāpēc nav brīnums, ka šī ražotāja produkciju iecienījušās pat karaļnamu pārstāves. Arī hercogienes Ketrīna un Megana, izejot sabiedrībā, ne reizi vien izvēlējušās kaut ko no šī zīmola darinājumiem, kas nekavējoties pēc tam izpirkts.

Aizvadītajā nedēļā „Zara” mētelī ar divrindu pogājumu redzēta arī hercogienes Ketrīnas māsa, jaunā māmiņa Pipa Midltone-Metjūsa. Lai gan daudzi šī zīmola mēteļi maksā vidēji 130 ASV dolāru, Pipa bija izvēlējusies modeli 70 dolāru vērtībā.

Jordānijas karalienes Ranjas iemīļoto zīmolu sarakstā ir Eiropas modes nami “Valentino”, “Dior”, “Armani”, tāpat arī viņai raksturīga karaļnama pārstāvei diezgan netipiska izvēle - “Victoria Beckham”. Un, ievērojot diplomātijas principus, protams, Ranja izvēlas arī vairāku Tuvo Austrumu modes namu darinājumus.

Stilīgā Jordānijas karaliene Ranja al Abdulla

gallery icon
53

Jordānijas pirmā lēdija karaliene Ranja al Abdulla

Jordānijas pirmā lēdija karaliene Ranja al Abdulla.

gallery icon
10

Jordānijas karaliene Ranja

gallery icon
5