foto: REX/ Vida Press
Meganai Mārklai karaļnams iesaka beigt ģērbties kā „Holivudas zvaigznei”
Saseksas hercogiene Megana.
2018. gada 23. novembris, 06:43

Meganai Mārklai karaļnams iesaka beigt ģērbties kā „Holivudas zvaigznei”

Jauns.lv

Ikreiz, kad jaunā Saseksas hercogiene Megana iziet sabiedrībā jaunā tērpā, kas nopērkams internetā vai pieejams veikalu plauktos, šis apģērbs tiek izpirkts zibens ātrumā. Sabiedrība jūsmo par prinča Harija sievas gaumi, taču karaliskā ģimene par Meganas garderobi nav līdzīgā sajūsmā.

Karaliskajai ģimenei tuvu stāvošas personas apgalvo - britu karaliene Elizabete II neesot apmierināta, ka Megana neievēro etiķeti un izvēlas tērpus, kas reizēm ir pārāk pikanti un iederētos uz sarkanā paklāja, nevis karaļnamā.

Meganai Mārklai tērps ar dziļu šķēlumu

gallery icon

Portāls „The Daily Mail” raksta, ka Megana Mārkla Kensingtonas pils pārstāvju vidū raisījusi ne vienu vien diskusiju. Karaliskajai ģimenei patīk viņas darba ētika un entuziasms, taču par apģērbu izvēli gan jaunajai radiniecei nāktos vairāk piedomāt.

„Meganai ieteikts, lai viņa beidz ģērbties kā Holivudas zvaigzne, bet sāk izskatīties, kā pienākas karaļnama pārstāvei,” atzinies kāds no Kensingtonas pils.

Reizēs, kad Megana saviesīgos pasākumos neuzvelk zeķubikses (šo kļūdu gan viņa pieļāva tikai vienu reizi, pēc tam tā bija sabiedrība, kas metās kritizēt Harija sievu par to, ka zeķubikses ir pārāk gaišas viņas ādas krāsai vai pārāk spīdīgas) vai atsedz kāju pārāk dziļa šķēluma dēļ (kā Austrālijas un Jaunzēlandes vizītes laikā), simpātijas karalienes acīs tas nevairo.

Saseksas hercogiene Megana apmeklē dārza svētkus

Princis Harijs un viņa jaunā sieva Saseksas hercogiene Megana pārcēla medusmēnesi uz vēlāku laiku, lai varētu apmeklēt Bekingemas pils pagalmā ...

gallery icon

Šā gada jūnijā, kad Megana devās savā pirmajā vizītē viena pati kopā ar karalieni, plašsaziņas līdzekļi rakstīja, ka tik smaidīgu Viņas Majestāti sen nebija nācies redzēt.

Daudzi atzina, ka Elizabete II izbaudījusi mazdēla sievas klātbūtni un esot acīmredzams, ka jaunā radiniece viņai ļoti simpatizējot. Tajā pašā laikā citi ziņu avoti vēsta, ka Viņas Majestāte bijusi neapmierināta, ka, dodoties oficiālā vizītē, Megana tērpam nav pieskaņojusi atbilstošu galvassegu.

Megana esot atteikusies no cepures, lai gan zinājusi, ka Elizabetei II pie tērpa būs pieskaņota cepure, kas esot smalks (taču ne gana skaidrs) mājiens, ka radiniecei jāseko viņas piemēram un jādara tāpat.

Elizabetes II un Meganas Mārklas pirmā kopīgā vizīte Česterā

Karalienes Elizabetes II un mazdēla sievas Saseksas hercogienes Meganas pirmā kopīgā vizīte Česterā pagāja lieliskā gaisotnē. Abas dāmas daudz smējās ...

gallery icon

Karalienei arī nepatīkot, ka Megana savā apģērbā iekļauj tik daudz melnās krāsas (karaļnamā tā paredzēta tikai sēru gadījumiem), kā arī viņas daudzie bikškostīmi. Lai izpatiktu karaliskās ģimenes vecākajai paaudzei, Meganai būtu ievērojami jāmaina sava garderobe.

Megana Mārkla garajās biksēs

Megana Mārkla garajās biksēs.

gallery icon

Taču ir kāds cilvēks karaliskajā ģimenē, kurš nostājas Meganas pusē. Ja neskaita vīru princi Hariju, kurš sieviņu atbalsta it visā, Meganai esot atbalsts arī no vīratēva prinča Čārlza.

Karaļnama biogrāfe Andžela Levaina, kura gadu pavadījusi Velsas prinča tuvumā, apgalvo, ka princis Čārlzs esot jaunās vedeklas apburts.

Meganas Mārklas garderobe pusotru mēnesi pēc kāzām

Meganas Mārklas garderobe pusotru mēnesi pēc kāzām.

gallery icon

„Karaliskā ģimene piedzīvojusi tik daudz privātās dzīves krīžu, sākot jau ar Vindzoras hercogiem. Tik daudz karalisku šķiršanos,” Levainai norādījis kāds no karaļnama. „Tieši tāpēc hercogienes problemātisko radinieku dēļ viņa Čārlzam kļuvusi vēl jo dārgāka.”

Meganas Mārklas pikantais misēklis

gallery icon

Megana Mārkla rotājas karalienes dāvinātiem auskariņiem

gallery icon

Meganai Mārklai roka kabatā

gallery icon