foto: Grosescu Alberto Mihai/REX/ Vida Press
Košas, asprātīgas un kārbiņām līdzīgas: kādas ir šoruden stilīgākās somas
Ielu stils Parīzē 2018. gada rudenī.
Stila jaunumi
2018. gada 11. novembris, 06:49

Košas, asprātīgas un kārbiņām līdzīgas: kādas ir šoruden stilīgākās somas

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Modes ātrākie adaptētāji – metropoļu modes nedēļu apmeklētāji: kino zvaigznes, mūziķi, stila ikonas, blogeri un influenceri – demonstrē, kuras ir šā rudens stilīgākās somas. Un, neraugoties uz to, ka aktuālākie piemēri ir no luksusa modes pasaules, masu modes zīmoli tiem sekos un piedāvās budžeta alternatīvas.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Renesanse 

Christian Dior bijušā dizainera Džona Galliano radītā Saddle Bag pēc 18 gadiem ir piedzīvojusi renesansi. Soma, kura ir iegādājama tikai Christian Dior zīmola butikos, ir pieejama mini un normālā izmērā, plašā krāsu un apdruku spektrā.

foto: Vida Press
Mūziķe Bejonse.

Atraktīvākā

Ap 1900 eiro vērtā zīmola Loewe soma Puzzle, kas izskatās kā salikta no ģeometriskiem puzles gabaliņiem, ir gana klasiska, lai būtu ilgtermiņa ieguldījums, un gana moderna, lai būtu tēla akcents.

foto: Vida Press
Modele Tedija Kvinlivana.

Nostalģija

Simbolizējot 80. gadu popmūzikas eksperimentālo kustību New Wave un modē akcentējot drosmīgas krāsas un siluetus, Louis Vuitton zīmola somas New Wave (1700 eiro) rokturi rotā logotips varavīksnes krāsās un somas forma atgādina jūras viļņa kustību.

foto: Vida Press
Blogere Lisa Hānbruka.

Ietilpīgākā

Christian Dior zīmols rūpējas par influenceriem un ir izveidojis iepirkumu somu jeb Tote Bag ar individuāla īpašnieka vārda rotājumu. Tādēļ tā ir kļuvusi par modeļu, blogeru, mūziķu galveno aksesuāru lidostās.

foto: Vida Press
Mūziķe Rianna

Neredzamā

Modes mēneša mazākā soma, kurai funkcionalitāte ir atstāta otrajā plānā, ir Jacquemus 500 eiro vērtā Le Sac Chiquito. Koša, amizanta un dekoratīva!

foto: Vida Press
Mūziķe Rianna

Luksuss

Aizslēdzama ar čūskas galvas aizdari, Bvlgari zīmola Serpenti Diamond Blast pleca soma ir viena no sezonas ekskluzīvākajiem, izsmalcinātākajiem un iegādei nepieejamākajiem aksesuāriem. Tomēr ir vērts aizlienēt pāris tās stila elementu – klasisku stilu, strukturētu formu un dzīvnieku pasaules dekoratīvos elementus.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

foto: Vida Press
Modele Karla Bruni

Kārbiņa

Radoši neierastākās būs Londonas zīmola Rejina Pyo somas (527 eiro), kuras ir kļuvušas par savdabīgu kulta izstrādājumu. Ģeometriskas, neordināras, asprātīgas un vienlaikus lakoniskas.

foto: Vida Press
foto: Vida Press