foto: Vida Press
Hercogiene Ketrīna iecienījusi zīmolu, kurš tik ļoti patika princesei Diānai
Velsas princese Diāna.
Stila jaunumi
2018. gada 25. jūlijs, 12:27

Hercogiene Ketrīna iecienījusi zīmolu, kurš tik ļoti patika princesei Diānai

Kasjauns.lv

Princese Diāna šo apģērbu zīmolu bija ļoti iecienījusi. To iemīļojusi arī Kembridžas hercogiene Ketrīna.

Jau aizritējušas divas desmitgades kopš princeses Diānas traģiskās bojāejas autoavārijā, taču viņas nēsātie tērpi savu aktualitāti nav zaudējuši. Tie bija moderni tad un ir tādi aizvien – pajautājiet par to Kembridžas hercogienei Ketrīnai.
Aizvadīto gadu laikā Ketrīna ne reizi vien salīdzināta ar vīramāti, jo abām ir pārsteidzoši līdzīga gaume.

Hercogiene Ketrīna īpaši iecienījusi tērpus, ko darinājuši tādi modes nami kā „Alexander McQueen”, „Jenny Packham” un „L.K. Bennett”, taču trīs bērnu māmiņa sabiedrībā bieži redzēta arī zīmola „Catherine Walker” apģērbos. Šī modes nama darinājumus īpaši bija iecienījusi princese Diāna. Vieni no Velsas princeses leģendārākajiem tērpiem ir tieši šī zīmola veikums. Daži no tiem spēj likt aizrauties elpai vēl šobaltdien.

Ketrīna vairākkārt izvēlējusies „Catherine Walker” mēteļkleitas, kas nekad nav palikušas sabiedrības neievērotas. Vai arī prinča Harija sieva Saseksas hercogiene Megana tuvākajā laikā izvēlēsies šī modes nama darinājumus, šādi godinot vīramātes piemiņu? To radīs tikai laiks. Šobrīd aicinām aplūkot Ketrīnas un Diānas garderobi un viņu elegantos modes nama „Catherine Walker” tērpus.

foto: Vida Press


Gada sākumā, kad Kembridžas hercogiene ar vīru princi Viljamu viesojās Zviedrijā un Norvēģijā, vienai no vizītes dienām viņa bija izvēlējusies „Catherine Walker” baltu ar sarkanu mētelīti, kam pieskaņojusi „Tod’s” kurpes, „Chanel” rokassomiņu un zviedru zīmola „In2Design” pērļu auskarus.

foto: Vida Press

Par vienu no princeses Diānas ikoniskākajiem tērpiem uzskatāma zīmola „Catherine Walker” gaiši zilā šifona kleita. Princese tajā bija tērpusies 1987. gadā, kad apmeklēja Kannu kinofestivālu. Ar šīs kleitas palīdzību Diāna esot vēlējusies izrādīt godu Monako princesei Greisai Kellijai un tērpam, kādā viņa bija ģērbusies Alfrēda Hičkoka filmā „To Caths A Thief”.

foto: Vida Press

Sakot savu pirmo publisko runu pēc šķiršanās no prinča Čārlza, princese Diāna bija tērpusies baltā kleitā ar pērlīšu izšuvumiem. Vēlāk sabiedrībai atklāts, ka pēc šī pasākuma Diāna zīmola „Catherine Walker” vadībai nosūtījusi ar roku rakstītu vēstulīti, kurā pateicas par viņai darināto tērpu, kas sniedzis tobrīd tik ļoti nepieciešamo pašpārliecinātību.

foto: Vida Press

2016. gadā, apmeklējot Bikšu lentes ordeņa pasniegšanas ceremoniju, Kembridžas hercogiene Ketrīna bija ģērbusies sarkanā mēteļkleitā, ko darinājis zīmols „Catherine Walker”. Pirmo reizi viņa šajā tērpā bija ģērbusies jau 2011. gadā. Šoreiz Ketrīna koptēlu papildināja ar pieskaņotām augstpapēžu kurpēm, „Lock & Co” cepurīti, „Alexander McQueen” somiņu un dārgām rotaslietām.

foto: Vida Press

1991. gada oktobrī princese Diāna bija tērpusies maigi rozā „Catherine Walker” vakartērpā, kad apmeklēja svinīgo pieņemšanu Lahorā, Pakistānā.

foto: Vida Press

Princese Diāna izvēlējās rūtaina auduma „Catherine Walker” vakartērpu, kad 1991. gada februārī apmeklēja labdarības pasākumu Londonā.

foto: Vida Press

1986. gada novembrī, apmeklējot tuksnesi Saūda Arābijā, princese Diāna izvēlējās „Catherine Walker” tērpu: zilu kleitu ar garajām piedurknēm, ko uzvilka virs baltām garajām biksēm.

foto: Vida Press

2017. gada aprīlī, kad hercogiene Ketrīna apmeklēja Lieldienu dievkalpojumu Svētā Džordža kapelā Vindzorā, viņa bija tērpusies elegantā mēteļkleitā, kam pieskaņojusi „Etui” somiņu, „Rupert Sanderson” laiviņas, cepuri un mazus pērļu auskariņus no karalienes kolekcijas.
 

foto: Vida Press

Oficiālajai vizītei Dubaijā 1989. gada martā princese Diāna izraudzījusies baltu ar zilu „Catherine Walker” tērpu, ko papildinājusi ar „Philip Somerville” turbāna stila cepuri.

foto: Vida Press

1983. gada martā vienā no Austrālijas vizītes dienām princese Diāna bija ģērbusies „Catherine Walker” kleitā un rotājusies ar pieskaņotu cepurīti.

foto: Vida Press

1985. gadā, apmeklējot Nacionālo mākslas galeriju Vašingtonā (ASV), princese Diāna bija ģērbusies melnbaltā „Catherine Walker” kostīmā, kam pieskaņojusi „Freddie Fox” cepuri.

foto: Vida Press

1992. gadā, apmeklējot banketu Indijā princese bija ģērbusies „Catherine Walker” vakarkleitā ar izšūtu tērpa augšdaļu. Tērpu viņa bija papildinājusi ar melnu „clutch” somiņu un diadēmu no Spenseru ģimenes dārglietu kolekcijas.

foto: Vida Press


2016. gada oktobrī, kad hercogiene Ketrīna apmeklēja Nīderlandi, vienai no vizītes dienām viņa izraudzījās gaiši zilu kostīmu ar jostu, ko darinājis zīmols „Catherine Walker”. Tērpam viņa pieskaņojusi miesas krāsas laiviņas un tādu pašu „clutch” somiņu.

foto: Vida Press

1987. gada aprīlī, apmeklējot Sandhērstas militāro akadēmiju, princese Diāna bija ģērbusies piemērotā militāra stila tērpā ar zeltītām tresēm un uzplečiem, ko darinājis zīmols „Catherine Walker”. Koptēlu viņa pabeigusi ar „Graham Smith” cepuri, baltu „clutch’ somiņu un pieskaņotām kurpēm.

foto: Vida Press

Pirmoreiz princese Diāna šajā fliteriem rotātajā „Catherine Walker” vakartērpā bija ģērbusies 1986. gadā, viesojoties Austrijā. 2016. gadā šī kleita izsolē Lielbritānijā pārdota par 89 154 ASV dolāriem.
Gadu gaitā princese šajā kleitā tērpusies viarākkārt.

foto: Vida Press

Rozā ar sarkano „Catherine Walker” tērpu princese Diāna izvēlējās 1989. gada martā, kad apmeklēja islāma muzeju Kuveitā.

foto: Vida Press

Gaiši zaļo „Catherine Walker” kleitu princese Diāna uzvilka, kad viesojās Nigērijā 1990. gadā. Tērpu viņa papildinājusi ar pieskaņotu cepuri un baltām laiviņām.

foto: Vida Press

Kembridžas hercogiene Ketrīna redzēta „Catherine Walker” A silueta kleitā ar ziedu rakstu, kad viņa 2017. gadā apmeklēja Vimbldonas tenisa čempionātu.

foto: Vida Press

1985. gadā Itālijā, apmeklējot Ancio kapsētu, princese Diāna izvēlējusies tumšu „Catherine Walker” tērpu un „Freddie Fox” cepuri.

foto: Vida Press

Apmeklējot svinīgās vakariņas Bangkokā (Taizemē) 1988. gadā, princese Diāna izvēlējusies sarkanu ar violetu zīmola „Catherine Walker” tērpu un matus rotājusi ziediem.

foto: Vida Press

1985. gadā, kad princese Diāna izkāpa no lidmašīnas Itālijā, viņa bija tērpusies baltā „Catherine Walker” kleitā un galvā uzlikusi „John Boyd” cepuri.

foto: Vida Press

2018. gadā, apmeklējot Lieldienu dievkalpojumu, hercogiene Ketrīna bija ģērbusies tumši brūnā „Catherine Walker” mētelī, kam pieskaņojusi miesas krāsas „Gianvito Rossi” laiviņas, „Loeffler Randall” somiņu, „Lock & Co” cepurīti un pērļu auskarus.

foto: Vida Press

Viesojoties Honkongā 1989. gada novembrī, princese Diāna bija tērpusies pērlēm rotātā vakarkleitā un tādā pašā bolero žaketītē. Koptēlu viņa pabeigusi ar „Cambridge Lover’s Knot” diadēmu un lāses veida pērļu auskariem. Šis aizvien tiek uzskatīts par vienu no princeses Diānas leģendārākajiem un skaistākajiem tērpiem.

foto: Vida Press

Šo ļoti krāsaino „Catherine Walker” kostīmu princese Diāna uzvilka, viesojoties Marijas Stopesas klīnikā Indijā 1992. gadā.

foto: Vida Press

Spilgti sarkano „Catherine Walker” kokteiļkleitu princese Diāna uzvilka 1995. gadā, apmeklējot svinīgās vakariņas Argentīnā.

foto: Vida Press

Kad hercogiene Ketrīna 2017. gadā apmeklēja karā kritušo piemiņas vietu Beļģijā, viņa bija ģērbusies „Cartherine Walker” mēteļkleitā ar krāšņām aplikācijām un priekšpusē iestrādātu rāvējslēdzēju. Tērpam viņa pieskaņojusi zīmola „Prada” satīna somiņu, cepurīti, un lāses veida pērļu auskarus, kas labi saskanēja ar piespraudi.

foto: Vida Press

1992. gadā, viesojoties veco ļaužu centrā Manipurā, Indijā, princese Diāna bija tērpusies „Catherine Walker” krēmkrāsas kleitā.

foto: Vida Press

1996. gada martā, dodoties uz Anglijas nacionālā baleta izrādi „Alise Brīnumzemē”, princese Diāna bija ģērbusies izšūtā krēmkrāsas kokteiļkleitā, ko darinājis zīmols „Catherine Walker”.

foto: Vida Press

1995. gada oktobrī, dodoties uz filmas „Haunted” pirmizrādes vakaru, princese Diāna bija ģērbusies tumši zilā „Catherine Walker” kleitā un rotājusies ar juvelierizstrādājumiem, ko viņai dāvinājis Omānas sultāns.

foto: Vida Press

„Fashion Awards” balvu ceremonijas vakaru 1995. gada janvārī princese Diāna apmeklēja tumši zilā „Catherine Walker” kleitā un bija greznojusies ar pērļu un safīra kaklarotu.

foto: Vida Press

Sniegotajā Norvēģijā hercogiene Ketrīna bija ģērbusies „Catherine Walker” mētelī, ko bija papildinājusi ar „Lacorine” cepuri un pieskaņotiem „Cornelia James” cimdiem.

foto: Vida Press

1994. gada novembrī, dodoties uz labdarības vakariņām Versaļas pilī Francijā, princese Diāna bija ģērbusies melnā „Catherine Walker” vakarkleitā.

foto: Vida Press

1992. gadā, apmeklējot pieņemšanu Dienvidkorejā, princese Diāna bija tērpusies gaiši violetā kleitā un izšūtā bolero jaciņā. Matus viņa bija rotājusi ar diadēmu, bet ausīs ielikusi lāses veida auskarus.

foto: Vida Press

1987. gadā, viesojoties Berlīnas operā, prinča Harija mamma bija ģērbusies gaiši rozā „Catherine Walker” balles kleitā ar atsegtiem pleciem un rozā podziņām. Megana Mārkla bija ģērbusies līdzīgā tērpā, kad pirmo reizi apmeklēja karalienes oficiālās dzimšanas dienas svinības un „Trooping The Colour” parādi šā gada 13. jūnijā.

foto: Vida Press

Kad princese Diāna 1982. gadā devās prom no Svētās Marijas slimnīcas Londonā ar jaundzimušo princi Viljamu uz rokām, viņa bija ģērbusies „Catherine Walker” kleitā ar punktiņiem.

foto: Vida Press

Apmeklējot atceres dienas pasākumu 2017. gadā, hercogiene Ketrīna bija ģērbusies „Catherine Walker” melna velveta kleitā, kas rotāta ar „Swarovski” kristāla pogām. Viņa tērpam pieskaņojusi pērļu auskarus no princeses Diānas juvelierizstrādājumu kolekcijas un pērlēm rotātu „Magid” somiņu.

foto: Vida Press

1996. gadā, viesojoties Pakistānā, princese Diāna pasteļkrāsas „Catherine Walker” tērpam bija pieskaņojusi baltu zīda šallīti.

foto: Vida Press

1988. gadā, apmeklējot labdarības pasākumu Parīzē, princese Diāna bija izvēlējusies spilgtu balles tērpu no zīmola „Catherine Walker”.