foto: Vida Press
No šīm mazajām mīlīgajām meitenēm ir izaugušas supermodeles
Sindija Krauforde bērnībā.
2018. gada 26. februāris, 06:01

No šīm mazajām mīlīgajām meitenēm ir izaugušas supermodeles

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Par laiku, kad neviens vēl pat nevarēja nojaust, par kādām skaistulēm izaugs mazās, mīlīgās meitenītes – tagadējās supermodeles.

Neizdevusies aktrise

Londonā dzimusī, poļu un ebreju izcelsmes supermodele Emīlija Ratajkovska bērnībā esot vēlējusies kļūt par aktrisi. Tomēr, teātra skolotāja mudināta, meitene 14 gadu vecumā parakstīja līgumu ar prestižo Ford Models aģentūru un tajā pašā dienā kļuva par veikalu Kohl’s un Nordstrom tīņu kataloga modeli. Kopš tā laika Emīlija ir fotografējusies simtiem žurnālos un pat centusies atgriezties pie sava kino sapņa.

foto: Vida Press
Emīlija Ratajkovska tagad.
foto: Vida Press
Emīlija Ratajkovska bērnībā.

Pa ģimenes līniju

Māsiņas modeles Džidži un Bella Hadidas ir amerikānietes, bijušās modeles Jolandas Hadidas meitas. Vecākā – Džidži – jau kopš divu gadu vecuma fotografējās zīmola Guess reklāmas kampaņās, bet Bella nodarbojās ar jāšanas sportu un sapņoja piedalīties olimpiskajās spēlēs. Liktenim bija citi plāni, un Bellas sporta karjeru sadragāja Laimas slimība. Tagad kopā un individuāli meitenes ir iekarojušas modes industrijas pjedestālu un strādājušas ar dizaineriem no Givenchy līdz pat Chanel.

foto: Vida Press
Džidži un Bella Hadidas.
foto: Vida Press
Džidži un Bella Hadidas bērnībā.
foto: Vida Press
Džidži un Bella Hadidas bērnībā.

Sliktā meitene

Kokaīna un nepiedienīgas uzvedības skandāliem apvītā Keita Mosa arī tīneidžera gados ir bijusi nepaklausīga. Lai gan bijusi viena no sliktākajām skolniecēm klasē, pēc trim desmitgadēm modes industrijā Keita ir viena no visu laiku ietekmīgākajām un labāk pelnošajām modelēm pasaulē (9,2 miljoni dolāru gadā).

foto: Vida Press
Keita Mosa.
foto: Vida Press
Keita Mosa bērnībā.
foto: Vida Press
Keita Mosa bērnībā.

Palaidniece

Kara Delaviņja no mazas mīlīgas meitenītes izauga par palaidnieci, kas ne reizi vien skolā, mācību stundu laikā, iedarbināja avārijas trauksmes signālu. Bet, pateicoties vizuālajam izskatam un tieši kuplajām uzacīm, viņa ir bijusi modele visiem vadošajiem modes dizaineriem un kļuvusi par iemeslu pincešu tirdzniecības sarukumam.

foto: Vida Press
Kara Delaviņja.
foto: Splash News/Instagram / Vida Press
Kara Delaviņja bērnībā (no labās otrajā rindā, ar gaišajiem matiem)

Balerīna

Modele Kendisa Svanepoela, kas Instagram savu bērnības foto komentējusi ar parakstu: „Mazulīte K. Kad tavas bērnības saulesbrilles atgriežas modē. Un arī matu sakārtojums ir bijis stilīgs”, ir uzaugusi Dienvidāfrikā un līdz mirklim, kad viņu 15 gadu vecumā nomedīja modeļu aģentūras aģents, mācījusies baletu. Dejas, kuras tagadējai skaistulei ir nākušas tikai par labu.

foto: Vida Press
Kendisa Svanepoela.
foto: Vida Press
Kendisa Svanepoela bērnībā.

Mazā kodolfiziķe

Supermodele Sindija Krauforde nav bijusi skaistule vien. Viņa ir bijusi teicamniece ar sapni par kodolfiziķes profesiju. Aspekti, kuri kļuva arī par apcelšanas iemesliem skolā un pastiprinājās ar pirmajiem modeles darbiem. Tomēr tā jau ir vēsture, kurā karavāna iet tālāk...

foto: Vida Press
Sindija Krauforde.
foto: Vida Press
Sindija Krauforde bērnībā.

Uzdrošinājās

Šā mirkļa aktuālākā supermodele, Kardašjanu ģimenes locekle Kendala Dženere, kas kā modele strādā kopš 15 gadu vecuma, bet ģimenes TV šovā piedalījusies jau kopš 11 gadiem, pati ir atzinusi, ka ir izaugusi pārāk ātri. Rezultātā viņa ir slavena, veiksmīga un turīga jau 22 gados.

foto: Vida Press
Kendala Dženere.
Kendala Dženere bērnībā.

Mis skaistule

Lai gan klasesbiedri Rouziju Hantingtoni-Vaitliju 16 gadu vecumā ir kronējuši par skolas skaistāko meiteni, izskats un tieši viņas pilnīgās lūpas esot bijis citu skolasbiedru apsmiekla objekts. „Daudzas modeles atklās līdzīgus stāstus, kā tikušas skolā apsmietas. Meitenes draudēja piekaut, bet puiši negribēja ar mani satikties,” atklāja Rouzija. Tomēr izskats ir nodrošinājis viņai labāk apmaksātos modeles darbus un piepalīdzējis mīlas jomā ar aktieri Džeisonu Stethemu.

foto: Splash News/ Vida Press
Rouzija Hantingtone-Vaitlija.
foto: Vida Press
Rouzija Hantingtone-Vaitlija bērnībā.