foto: Xavier Collin/IPA/Splash News/ Vida Press
Dziedātāja Pinka paskaidro, kāpēc nevajadzētu kaunināt māmiņas, kas publiski baro bērnu ar krūti
Dziedātāja Pinka: „Jūs labāk gribētu, lai viņš kliedz? Viņš to pieprot ļoti labi.”
Bērni
2017. gada 10. septembris, 07:15

Dziedātāja Pinka paskaidro, kāpēc nevajadzētu kaunināt māmiņas, kas publiski baro bērnu ar krūti

Kasjauns.lv

Amerikāņu popzvaigzne Pinka iestājas par to, lai sabiedrība ar izpratni izturētos pret sievietēm, kas bērnu baro ar krūti. Arī ja tas tiek darīts sabiedriskā vietā. Viņa pati „Instagram” blogā vairākkārt publiskojusi fotogrāfijas, kurās redzama barojam savus mazuļus.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Hiking makes us thirsty! #happybaby #hotpocket #normalizebreastfeedingyo #arewethereyet

A post shared by P!NK (@pink) on

Viesojoties Elenas Dedženeresas sarunu šovā dziedātāja Pinka dalījusies pārdomās par sabiedrības ieskatiem par šo delikāto jautājumu – bērna barošanu ar krūti publiskā vietā. „Tas ir tik dīvaini, ka cilvēkiem ir tik kategorisks viedoklis par barošanu ar krūti,” iesāk mūziķe. „Tas taču ir bērns un viņam vajadzīgs ēst!”

A post shared by P!NK (@pink) on

„Cilvēkiem ir tik kategoriski spriedumi par lietām, kas viņus pašus nekādi neskar. Es baroju savu bērnu. Jūs labāk gribētu, lai viņš kliedz? Viņš to pieprot ļoti labi.”

Pinka ar vīru un meitu MTV video mūzikas balvu vakarā

Uz MTV video mūzikas balvu ceremonijas vakaru dziedātāja Pinka ieradās kopā ar vīru motobraucēju Keriju Hārtu un sešus gadus veco ...

gallery icon
25

Dziedātājai Pinkai un viņas vīram, motobraucējam Kerijam Hārtam, ir divi bērni. Meitai Vilovai ir seši gadi, bet dēlam Džeimsonam vien astoņi mēneši.

Oh hey old man 😍 #swoon

A post shared by P!NK (@pink) on

Dedženeresas sarunu šovā Pinka arī pieminēja savu pateicības runu MTV mūzikas balvu ceremonijā, kas saviļņoja publiku. Tajā viņa sniedza piemēru no dzīves, kā mācījusi savai meitai mīlēt sevi tādu, kāda viņa ir.

Everyone's here and we're ready to race 🏁

A post shared by P!NK (@pink) on

Dziedātāja vēlreiz pastāstīja stāstu par to, kā vienudien meita viņai paziņojusi, ka „esot pati neglītākā meitene pasaulē” un izskatoties „pēc puikas ar gariem matiem”. Savā runā dziedātāja pastāstīja, ka, atgriežoties mājās, sagatavojusi PowerPoint prezentāciju par mūziķiem, kas palikuši uzticīgi savam individuālajam stilam, neraugoties uz to, ko saka sabiedrība.

Mamas multitasking 📷@hartluck

A post shared by P!NK (@pink) on

Sarunu šovā Pinka atklāj smieklīgu kuriozu, Kad pēc pateicības runas viņa satikusi vīru, Kerijs palabojis sievu, norādot, ka viņa sagatavojusi Word dokumentu, nevis „PowerPoint” prezentāciju.

Vēstījums gan no tā nemainās: esi patiesa!

Dinner time

A post shared by P!NK (@pink) on

Pinkas iedvesmojošā pateicības runa

„Nesen vedu savu meitu uz skolu un viņa man kā no zila gaisa pavēstīja – ‘Mammu, es esmu pati neglītākā meitene, ko pazīstu,’” savu stāstījumu iesāka populārā dziedātāja. „’Jā, es izskatos pēc zēna ar gariem matiem.’ Es sāku prātot – ‘Ak, mans Dievs, tev ir tikai seši gadi. No kurienes gan tas nāk? Kurš to ir pateicis? Vai sadot sešgadīgam pa dibenu?’”

We❤️you Tysa #matchymatchy #ilovethatshewillstillletmedothis

A post shared by P!NK (@pink) on

Dziedātāja Pinka, kas ir divu bērnu mamma, devusies mājās un PowerPoint programmā izveidojusi prezentāciju par „androgīnām rokzvaigznēm un māksliniekiem, kas dzīvo patiesi, par kuriem visticamāk kāds pasmejas katru dienu, taču viņi turpina dzīvot kā līdz šim un iedvesmo mūs visus pārējos”. Pinkas izveidotajā pētījumā bija atrodami tādi vārdi kā Maikls Džeksons, Deivids Bovijs, Fredijs Merkūrijs, Annija Lenoksa, Prinss, Dženisa Džoplina, Džordžs Maikls un Eltons Džons.

„Viņas acis samiglojās,” pajokoja Pinka. „Taču tad es teicu – ‘Es ļoti vēlos zināt, kāpēc tu tā jūties.’”

Morning!!!

A post shared by P!NK (@pink) on

„Es izskatos pēc puikas,” atkārtoja Vilova. Kad mamma pajautāja: „Kā domā, kā izskatos es?”, meita atbildējusi – „Tu esi skaista.”

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

„Es noteicu – ‘Paldies, bet, kad cilvēki par mani pasmejas, viņi par mani saka to pašu. Ka izskatos pēc zēna... Ka man ir pārāk daudz sava viedokļa... Ka mans ķermenis ir pārāk spēcīgs.’”

Tad trīs „Grammy” balvu laureāte pajautājusi meitai: „Vai redzi, ka es tāpēc sāku audzēt garus matus? ‘Nē, mamma.’ Vai redzi, ka cenšos izmainīt savu ķermeni? ‘Nē, mamma.’ Vai redzi visā pasaulē izpārdotus manus koncertus? ‘Jā, mamma.’”
„Redzi, mazulīt,” Pinka tupinājusi sarunu ar meitu. „Mēs nemaināmies. Mēs paņemam smilšu graudiņu gliemežvākā un izaudzējam no tā pērli. Mēs palīdzam citiem mainīties... Tu, mana mīļā meitiņa, esi skaista un es tevi mīlu.”

Dry Runs

A post shared by P!NK (@pink) on