foto: Publicitātes foto
"Viss ir meli!" Šova "Ekstrasensu cīņas" vadītājs atmasko populāro raidījumu
Venā no "Ekstrasensu cīņu" sezonām uzvarēja rīdziniece Jūlija Vanga.
Cita pasaule
2017. gada 13. aprīlis, 12:01

"Viss ir meli!" Šova "Ekstrasensu cīņas" vadītājs atmasko populāro raidījumu

Kasjauns.lv

Tik populārā Krievijas TV šova “Ekstrasensu cīņa” pirmo septiņu sezonu raidījumu vadītājs Mihails Porečenkovs (48) atklājis šova tapšanas nianses, uzsverot, ka tur viss ir iestudēts! – vēsta žurnāls “Kas Jauns” 11. aprīļa numurā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Šova “Ekstrasensu cīņas” dalībnieki un tā vadītāji

Ieskats šovā “Ekstrasensu cīņas”.

gallery icon
11

Aktieris Mihails Porečenkovs, kas pirms pāris gadiem Donbasā šāvis uz Ukrainas karaspēka pozīcijām un iekļauts mūsu valsts melnajā sarakstā (viņam liegta iebraukšana Latvijā), nule nācis klajā ar stāstiem par Krievijā un arī mūszemē populāro raidījumu “Ekstrasensu cīņas”. Tieši Porečenkovs vadīja raidījumu, pirms vadītāja pienākumus uzņēmās Marats Bašarovs. Vienā no intervijām, kuras pēdējā laikā Porečenkovs sniedz itin regulāri, viņš bija ļoti atklāts, paziņojot, ka “Ekstrasensu cīņām” ticēt nevar: „Es ar viņiem ilgi strādāju. Viss meli! Jā, absolūti. Runāju taisnību, pupu mizas tas viss ir.”

foto: Publicitātes foto
Īsti nav skaidrs, kāpēc, bet bijušais “Ekstrasensu cīņu” vadītājs Mihails Porečenkovs, nogaidījis daudzus gadus, nu paziņojis, ka viss šis raidījums ir absolūts iestudējums un fufelis.

Protams, ka šādi vārdi nepalika bez ievērības, un personas, kas darbojas šajā raidījumā, sašutumu par šādiem izteikumiem pie sevis neturēja. Piemēram, tagadējais šova vadītājs Marats Bašarovs pauda neizpratni, kāpēc bijušais vadītājs tā izsakās - vai tiešām nespēj atšķirt īstas emocijas no iestudētām? „Ja uzskatāt, ka to ļaužu, kas ir kadrā, prieka vai bēdu asaras ir iestudētas, tad jāatzīst, ka programmā piedalās izcili aktieri. Bet man jau šķiet, ka šajā gadījumā viss ir citādi. Es savos 42 gados esmu iemācījies atšķirt patiesu prieku, nožēlu un bēdas no iestudētām kaislībām. Ja kāds uzskata, ka raidījumā nav nekā patiesa, lai tā arī uzskata,” paziņoja Bašarovs.

foto: Sputnik
Tagadējais “Ekstrasensu cīņu “vadītājs Marats Bašarovs kolēģa izteikumus skaidro ar to, ka Porečenkovs vairs nespējot atšķirt īstas emocijas no falša iestudējuma.

Muti ciet neturēja arī 16. sezonas “Ekstrasensu cīņu” uzvarētāja Viktorija Raidosa. Viņai raidījuma bijušā vadītāja izteikumi šķita savādi. Viktorijai arī ir savs skaidrojums, kāpēc Porečenkovs nu nāk klajā ar tādiem atklājumiem. „Iespējams, Mihails vienkārši izlēma tādā veidā par sevi atgādināt, lai pucētu savas spalvas. Es piedalījos projektā, kur reāliem cilvēkiem nepieciešama reāla palīdzība. Pie manis arī ikdienā nāk reāli cilvēki ar reālām problēmām. Vai tiešām domājat, ka nāve un citas lietas, ar kurām TV ekrānos dalās cilvēki, ir šovs? Man patiesi dīvaini šādus izteikumus dzirdēt no programmas bijušā vadītāja, kurš turklāt diezgan sen nav saistīts ar šo raidījumu.”

Arī TV šova “Dom-2” vadītājs un dažu “Ekstrasensu cīņu” sezonu dalībnieks Vlads Kadoni steidza aizstāvēt raidījumu un tā personas. Izrādās, līdz šim Vlads domājis, ka Porečenkova aiziešana no projekta bija saistīta ar to, ka aktieris noguris no paša procesa un nežēlīgā režīma, kādā jāstrādā šajā raidījumā. „Tagad saprotu, ka līdz šim esmu maldījies domās par Mihailu. Man kļūst skaidrs, ka visu šo laiku viņš ekstrasensus uzskatījis par aktieriem, un nu viņam skauž, ka viņi tēlo daudz labāk un profesionālāk, nekā to spēj Mihails,” uzsvēra Vlads Kadoni.

Rakstu par šova "Ekstrasensu cīņas" aizkulisēm var lasīt žurnāla "Kas Jauns" jaunākajā - 11. aprīļa - numurā.

 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās