Piecas neaizmirstamas sapņu brīvdienas
2009. gada 9. jūnijs, 14:05

Piecas neaizmirstamas sapņu brīvdienas

Kasjauns.lv

Elita Drāke aicina skaistā dzimuma pārstāves uz savu pašatveseļošanās programmu un jogas nometni “Sievietes sapņu brīvdienas”

Jogas nometnes ideja – iemācīties pārvarēt fiziskas un emocionālas grūtības, iemācīties atjaunot spēkus, attīrot organismu, kas savukārt aizkavēs novecošanās procesus.

Uz jautājumu, kāpēc nolēmusi veidot šādu nometni, Elita Drāke atbild: “Lai mēs – sievietes – būtu laimīgas, vēlamies būt mīlētas un patiesi mīlēt. Lai spētu šo mīlestību izstarot, savā garā, prātā un ķermenī mums ir jāuzņem jauni spēki, harmonija, miers, jāsakārto savas domas. Mainīsimies mēs, un tad mainīsies arī citi. Mācīsimies piedot, jo, kas to spēj, jūtas patiesi atvieglots. Vērtēsim un cienīsim sevi, jo katra no mums ir īpaša!”

Programmā:

Rīta pelde, joga, meditācija, lekcijas, semināri, nodarbības, pirts rituāls, atjaunojošas kūres, izmantojot vietējās zemenes un citus ekoloģiskus produktus atbilstoši katrai sezonai, mācīsimies gatavot veselīgi.

Programmu vada Elita Drāke un citi speciālisti.

29. jūnijs – 3. jūlijs zemeņu kūre

7. jūlijs – 11. jūlijs zemeņu kūre

27. jūlijs – 31. jūlijs gurķu kūre

16. augusts – 20. augusts gurķu kūre

10. septembris – 15. septembris sulu kūre

Nometnes vieta: viesu nams “Billes” pie Amatas upes un tā apkārtne. Viesu nams ierīkots 1876. gadā spānietes Izabellas celtā tūka fabrikā.

Cenas: 3 dienu kūrei – Ls 120; 5 dienu kūrei – Ls 150

Plašākai informācijai:

28888008, Inese Andrišaka