19.gs. aristokrātija, Eimija Vainhausa un Japāna Parīzes augstās modes nedēļā
2012. gada 30. janvāris, 14:21

19.gs. aristokrātija, Eimija Vainhausa un Japāna Parīzes augstās modes nedēļā

Jauns.lv

Ar brīnišķīgām, augstas klases kolekcijām ir noslēgusies Parīzes augstās modes nedēļa! Ieskats pēdējās demonstrētajās kolekcijās!

Christophe Josse

Pagājušā gada janvārī augstās modes sindikāta ieguvējs, Christophe Josse modes nama kolekcija tika prezentēta vēsturiskā 19.gs. celtnē ar smalkiem zelta un baltā ornamentiem, kas bija īpaši piemērota vide šai smalko princešu kolekcijai. Pelēkā, rozā un bēšā pasteļtoņos ieturētās kolekcijas tematika rasta Islama mākslas muzejā, Dohā, lai arī nav burtiski nolasāma, tā atspoguļojas arhitektuālajos tērpu apjomos un siluetos.  

Jean Paul Gaultier

Popkultūras cienītājs, Žans Pols Gotjē šoreiz kolekcijas ietvaros slavināja nesen aizsaulē aizgājušo dziedātāju Eimiju Vainhausu, kuras drosmīgā personība ir sava veida Londonas emblēma arī modē. Kā izaicinot, modeles bezbailīgi maršēja ar pīrsingotām lūpām, cigaretēm rokās, un dramatisku meikapu. Pats apģērbs, līdzīgi Vainhausai ir femme fatale un ielu apģērba mikslis, polo krekli un beisbola jakas, un protams, neslēpjot apakšveļu.

Maxime Simoens

Iedvesmojoties no mūsdienu Japānas, kas ir tradīciju un modernisma apkopojums, tapusi kolekcija spēcīgai un drosmīgai sievietei. To pastiprina ģeometrijas klātesamība, akcentēti žakešu pleci ar metālisku rotājumu , kimono apkakles un origami. Moderna Samuraju sieviete!

Valentino

Valentino modes nama duets Marija Grazija Čiuri un Pjērpaulo Pikoli demonstrēja kolekciju, kas asociējas ar smalkiem 19. gs. dārza svētkiem. Savs naivisms augstajās apkaklītēs, smalku ziedu apdrukas un, protams, mežģīnes un izšuvumi.

Pastaiga.lv / Foto: Bulls Press un Leta