8 pazīmes, kuras liecina: viņu tu interesē tikai kā seksa objekts
Vai esi pārliecināta, ka viņš patiešām vēlas iepazīt tavas dvēseles dziļumus?
Attiecības
2013. gada 8. augusts, 17:46

8 pazīmes, kuras liecina: viņu tu interesē tikai kā seksa objekts

Jauns.lv

Tavi attiecību nolūki ir nopietni, bet kādi viņējā? Ja satiekoties pamani kādas no šīm pazīmēm, bēdz no šī vīrieša pa gabalu, raksta Sieviesuklubs.lv. Izņēmums ir tikai tad, ja apzinies – jā, arī es vēlos seksu bez saistībām.

1. zīme: aicinājums uz seksu pirms pirmajām vakariņām

Šo par briesmu zīmi vari neuzskatīt tikai tad, ja jums abiem šovakar ir gana draiski un nenopietni nolūki. Tomēr, ja pēc pirmajām sarunas minūtēm ir sajūta, ka labprāt ar šo vīrieti vēlētos ko vairāk, seksam uzreiz nepiekrīti. Tāpat vīrieša seksuālo interesi apliecinās sarunas temats, kas apvīts tikai par un ap seksu. Varbūt viņš dižojas ar saviem seksuālajiem piedzīvojumiem? Varbūt seksa partneru skaitu? Zini, šīs visas ir zīmes, kas liecina, tu šo vīrieti esi ieinteresējusi tikai kā seksa objektu. Visticamāk tavas dvēseles dziļumus viņš nemaz nevēlas iepazīt.

2. zīme: viņš neliek tev justies īpašai

Esat sarunājuši saskrieties ar viņa draugiem un tad doties savās romantiskajās gaitās, bet viņš pēkšņi pārdomā un piekrīt draugu spontānajam uzaicinājumam cept šašlikus. Viņš cep, smejas, rosās draugu nodabā, bet tu esi atstāta viena. Neļaujies ilgākai sevis pazemošanai. Šādā situācijā piecelies un ej prom! Šāds vīrietis noteikti nav tavs princis baltā mersedesā.

3. zīme: viņš zvana tikai vēlu vakaros

Labākajā gadījumā tas nozīmē, ka viņš ir darbakoliķis vai super aizņemts cilvēks. Visticamāk viņš zvana, lai pārliecinātos, kādi ir tavi plāni vakaram, varbūt jau šovakar viņš drīkstēs iekāpt tavos palagos un līdzās tev pavārtīties. Vai tādas tu iedomājies nopietnas attiecības? Vīrietis, kad vēlas nāk, turklāt nāk uzreiz pie tevis uz mājām, izlaižot ziedu, šampaniešu, kino vai kafejnīcu apmeklējumu fāzi? Esi vērtīgāka!

4. zīme: viņš runā par citām

Ja randiņā tā vietā, lai izjautātu tevi un iepazītu tavu emocionālo un dvēselisko pasauli, džeks nemitīgi runā par sevi, citām sievietēm un saviem fantastiskajiem aplidošanas paņēmieniem, zini – arī tevi viņš vēlas iegūt kā trofeju, ar kuru padižoties kādai nākamajai. Vai tu to vēlies?

5. zīme: viņš no rokām neizlaiž savu telefonu

Ja pat vēlā nakts stundā viņš no rokām neizlaiž savu telefonu un nemitīgi atbild uz īsziņām, aizbildinoties, ka steidzamas darba darīšanas, tev ir pamatots iemesls domāt, ka aiz darba patiesībā maskējas kāda cita. Kas to lai zina, varbūt viņa sieva?

6. zīme: viņš gultā ir slinks

Ja vīrietis seksa laikā domā galvenokārt par sevi un savas baudas kulmināciju, tev atstājot vien niecīgas uzmanības un glāsta paliekas, aizmirstot, ka arī tu no kopā būšanas vēlies sasniegt nebijušu orgasmu, kopā diez vai jums kas ilgstošs sanāks. Tu taču arī piekrīti, ka ne tikai vīrieti interesē labs sekss. Tādu pašu gribam saņemt arī mēs, sievietes! :)

7. zīme: viņa nekad nav klāt, kad tev visvairāk vajag

Ja nu tomēr randiņu skaits ir gana iespaidīgs un esat pārkāpuši pirmā randiņa slieksni, bet šobrīd tevi māc bažas, kāda veida attiecības tev maz ir, jo viņš nekad nav tev līdzās, kad gribētu paraudāt uz viņa pleca vai tieši pretēji – kopā priecāties – tev ļoti kārtīgi jāizvērtē, kas ir tas, kas jūs saista. Kādas sajūtas, emocijas, nodarbes, kopīgi laika pavadīšanas veidi? Ja tas ir tikai sekss, izvērtē, vai tas ir tas, ko vēlies.

8. zīme: viņš atstāsta visu savai mammai

Diezgan traka pazīme, jo tas nozīmē – viņam no mammas nav nekādu noslēpumu. Ne to, kādas krāsas apakšveļu tu nēsā, ne to, cik reižu nedēļā jums ir sekss un kāda ir tava iemīļotākā poza. Protams, viņš izstāsta arī, cik bieži tīri māju, ko gatavo vakariņās, brokastīs un pusdienās. Tiešām tāds izskatās tavs sapņu princis?

Sieviesuklubs.lv /Foto: Shutterstock