MTV mūzikas video balvu ceremonijas neaizmirstamākie grimi un frizūras. FOTO
2013. gada 27. augusts, 19:10

MTV mūzikas video balvu ceremonijas neaizmirstamākie grimi un frizūras. FOTO

Jauns.lv

MTV mūzikas video balvu pasniegšanas ceremonija, tāpat kā visi sarkanā paklāja pasākumi, ir pasaules zvaigžņu iespēja paspīdēt pārējo vidū ar greznāko tērpu, krāšņāko grimu un skaistāko frizūru. Kasjauns.lv apkopo šī gada ceremonijas neaizmirstamākās frizūras un grimus – kā labākos, tā arī sliktākos.

Dziedātāja Rita Ora kā vienmēr izvēlējusies ekstravagantu tērpu (pa sarkano paklāju viņai tajā palīdzēja pārvietoties trīs cilvēki), taču grimu ieturējusi cik vien iespējams dabisku. Elegantais boba griezums labi saskan ar mūziķes perfekti nogrimēto ādu, tik tikko iekrāsotajām acīm un neitrālo lūpu krāsu.

Jauniņā dziedātāja Selēna Gomesa pasākumā parādījās provokatīvā Versace tērpā, taču viņas grims bija nepārspīlēts un elegants. Viņa, tāpat kā daudzas citas zvaigznes, galveno uzsvaru lika uz spilgti krāsotām lūpām. Selēna izvēlējusies košu fuksijas toni, kam pieskaņojusi sievišķīgu frizūru.

Arī dziedātāja Ciara izvēlējās dabisku un neuzspēlētu grimu, kā arī brīvas, viegli krītošas lokas. Tie, kas spēja novērst acis no viņas figūras caurspīdīgajā Givenchy tērpā, pamanīja kuplās skropstas un neitrālā, nedaudz rozīgā tonī iekrāsotās lūpas.

Dziedātāja Teilora Svifta iemiesoja „vecās Holivudas” šarmu ar Merilinas Monro iedvesmotu frizūru un grimu – sulīgi sarkanām lūpām un tumši krāsotām acīm. Kombinācijā ar eleganto, kaut arī izaicinošo vakartērpu viņa atgādināja pagātnes ekrāna dīvu.

Visi jau pieraduši pie dziedātājas Keitijas Perijas ekstravagantajiem skatuves tērpiem. Taču šoreiz viņa tik un tā pārsteidza, ierodoties leopardādas raksta kleitā ar zelta aplikācijām un demonstrējot visiem zobu uzliku ar jaunākā singla „Roar” nosaukumu. Vismaz grims bija pavisam minimāls, bet frizūra – vienkārša zirgaste, lai nepadarītu koptēlu pavisam samocītu.

Popdziedātāja Mailija Sairusa no mazas meitenītes pārvēršas pieaugušā sievietē. Pašlaik gan viņa iestrēgusi kaut kur pa vidu, jo bērnišķīgie „radziņi” uz viņas galvas nekādi nesader ar sarkanajām lūpām, drosmīgo ģērbšanās stilu un izaicinošo dejošanu. No Mailijas var aizņemties grima ideju – spilgtas lūpas un minimāls acu grims. Taču pēc stilīgām frizūrām gan labāk raudzīties kur citur!

Kasjauns.lv/ Foto: BullsPress.