foto: Vida Press
Izvēle romantiskajiem kino vakariem
Seko līdzi Anastasijas Stīlas un Kristjena Greja mīlas līkločiem.
2018. gada 15. februāris, 10:57

Izvēle romantiskajiem kino vakariem

Jauns.lv

Mīlestības svētku jeb Valentīndienas nedēļā Shortcut lietotājiem piedāvā plašu romantisko filmu klāstu. Par attiecību tēmu un mīlestību ir gan drāmas, gan komēdijas. Lūk, dažas no filmām, ko vērts redzēt!

Noslēpumos tīta mīlestība filmā Tumsa piecdesmit nokrāsās

Tieši pirms gada uz kino ekrāniem iznākusī filma Tumsa piecdesmit nokrāsās (Fifty Shades Darker) ar aktieriem Džeimiju Dornanu un Dakotu Džonsoni galvenajās lomās ir triloģijas Fifty Shades otrās grāmatas Fifty Shades Darker ekranizējums.
Tajā Kristjens cenšas atgūt Anastasijas sirdi, un viņu savstarpējās attiecībās pamazām no jauna uzplaukst uzticēšanās.

Taču Kristjena pagātnes tumšie noslēpumi ieskauj mīlētājus arvien ciešākā lokā ar vienu mērķi – iznīcināt viņu cerības uz kopīgu nākotni. Shortcut Premiere filma skatāmā ar latviešu un krievu valodas subtitriem un oriģinālajā – angļu – valodā. Shortcut pieejama arī triloģijas pirmā filma – Greja piecdesmit nokrāsas.

foto: Vida Press
Atgriešanās pagājušā gadsimta vidē ar slaveniem aktieriem.

Sabiedrotie ar Pitu un Kotijāru galvenajās lomās

2016. gada romantiskā filma Sabiedrotie (Allied) vēsta par notikumiem 1942. gadā. Amerikāņu aģents Makss tiek nosūtīts uz Ziemeļāfriku pretizlūkošanas uzdevumā. Viņš iemīlas francūzietē Marionā, un abu vidū uzvirmo kvēls mīlas romāns. Attiecību lielākais pārbaudījums sākas brīdī, kad Makss saņem ziņu – iespējams, viņa mīļotā sieviete spiego nacistu uzdevumā.


Galvenās lomas atveido populārie aktieri Breds Pits un Mariona Kotijāra, bet režisors ir filmu Forests Gamps, Pamestais un Lidojums veidotājs Roberts Zemeks. Shortcut Premiere filma pieejama ar latviešu un krievu valodas subtitriem un oriģinālajā – angļu – valodā.

foto: Vida Press
Skaties un uzzini, kā Bridžita tiks galā ar jauniem pavērsieniem savā dzīvē!

Bridžita kļūst par māmiņu

Ar pozitīvām atsauksmēm uz kino ekrāniem 2016. gadā atgriezās Bridžita Džounsa. Filmā Bridžitas Džounsas mazulis (Bridget Jones Baby) galvenās varones plāns dzīvot „ilgi un laimīgi” ir nogājis mazliet greizi. Pēc šķiršanās no Marka Dārsija viņa atkal ir viena, tāpēc jaunais plāns ir koncentrēt visu uzmanību uz karjeras veidošanu, pavadīt brīvo laiku veco labo draugu lokā un atrast jaunus. Pēc ilgiem laikiem viņas dzīvē viss beidzot tiek kontrolēts, un kas gan varētu neizdoties?

Tomēr negaidot viņas mīlas dzīve apmet kūleni, un Bridžita attopas ļoti svarīga jautājuma priekšā – kurš no diviem vīriešiem ir viņas gaidāmā bērna tēvs: apburošais amerikānis vai Marks Dārsijs?

Romantiskajā komēdijā spēlē lieliskie aktieri Renē Zelvēgere, Kolins Fērts un Patriks Dempsijas. Ar latviešu un krievu valodas subtitriem un oriģinālajā – angļu – valodā filma skatāmā Shortcut Premiere.

foto: Vida Press
Filmas galvenie aktieri Edijs Redmeins un Felisita Džonsa.

Godalgotā filma par mīlestību un rūpēm – Teorija par visu

Filma Teorija par visu (The Theory of Everything) stāsta par vienu no dižākajiem prātiem mūsdienu pasaulē – britu zinātnieku Stīvenu Hokingu. Studējot Kembridžā, Stīvens iemīlas mākslas studentē Džeinā, un viņu mīlestība kļūst par lielāko spēku, kas palīdz viņiem pārvarēt dzīves liktos šķēršļus, kad Stīvenam 21 gada vecumā diagnosticē nedziedināmu slimību.

 Filmas galvenais aktieris Edijs Redmeins par tēlojumu šajā filmā ieguvis ASV Kinoakadēmijas, BAFTA un Zelta globusa balvas kategorijā Labākais aktieris. Shortcut Films kinolente pieejama ar latviešu un krievu valodas subtitriem, ierunāta krievu valodā un tās oriģinālajā – angļu – valodā.

foto: Vida Press
Aktrise Rīza Viterspūna atveido vientuļu divu bērnu mammu.

Komēdija ar Viterspūnu galvenajā lomā

Amerikāņu komēdijā Ciemos pie Elisas (Home Again) galveno varoni Elisu Kiniju atveido pieprasītā Holivudas aktrise Rīza Viterspūna.

Elisa ir 40 gadu veca sieviete, kura pirms vairākiem mēnešiem izšķīrās no vīra un tagad audzina divas meitas. Viņas dzīve iegūst negaidītu pavērsienu, kad bārā satiek trīs jaunus vīriešus. Elisa piekrīt divdesmitgadīgos puišus izmitināt savā īpašumā, un piedzīvojumi var sākties! Shortcut Premiere filma skatāmā ar latviešu un krievu valodas subtitriem un oriģinālajā – angļu – valodā.

Skaties Shortcut savā telefonā, datorā, planšetdatorā un televizorā – lietotnē vai Shortcut Box ierīcē, kas visu saturu ļauj ērti vērot praktiski jebkurā TV ekrānā.