foto: Publicitātes
Mīlas trīsstūris, melu atklāšana – turpinās seriāls “Younger”
Seriāls “Jaunā es” saņēmis pozitīvas kritiķu atsauksmes. Darena Stara asprātīgie teksti un Sutonas Fosteres harisma (otrā no kreisās) seriālu paceļ augstā līmenī.
2017. gada 24. augusts, 14:57

Mīlas trīsstūris, melu atklāšana – turpinās seriāls “Younger”

Kasjauns.lv

Komēdijseriāls “Younger” (Jaunā es) par 40 gadu veco Līzu, kas uzdodas par 26 gadus vecu jaunieti, turpina izklaidēt savus skatītājus ar jaunāko – ceturto – sezonu.

Iepriekšējā sezona beidzās ar intrigu: Līza beidzot pateica savai draudzenei Kelsijai, cik gadu viņai ir patiesībā. Kāda būs Kelsijas reakcija un vai pēc šā noslēpuma atklāšanas viņas paliks draudzenes, uzzināsim, skatoties jaunākās sērijas. “Jaunā es” svaigākā sezona, tāpat kā visas iepriekšējās, redzamas Shortcut lietotnē gan latviešu, gan oriģinālajā – angļu valodā. Turklāt jaunākās sērijas Shortcut pieejamas jau dienu pēc pasaules pirmizrādes.

foto: Felipe Ramales / Splash News/ Vida Press
Šajā sezonā beidzot nāk gaismā 40 gadu vecās Līzas noslēpums par viņas patieso vecumu.


Galvenās varones Lizas Milleres lomu spēlē gruzīnu izcelsmes aktrise Sutona Fostere. Godalgotā TV seriālu un mūziklu aktrise Fostere ar vīru scenāristu Tedu Grifinu šā gada aprīlī adoptēja mēnesi vecu meitenīti, kuru nosauca par Emīliju Deilu Grifinu. Emīlija ir pāra pirmais bērns. „Līdz šim esmu bijusi pilnīgs pretstats savai varonei seriālā “Jaunā es”. Lielāko dzīves daļu esmu fokusējusies uz karjeras veidošanu, bet tagad savas prioritātes un ambīcijas esmu mainījusi uz daudz personiskākām,” intervijā atklāja aktrise. 
Savukārt Līzas draudzeni Kelsiju, kas ir izdevniecības darbiniece, atveido popmūzikas dziedātāja un aktrise Hilarija Dafa, kas kļuva slavena, pateicoties Lizijas Makgvairas lomai seriālā ar tādu pašu nosaukumu.

foto: Efren S. Landaos/REX/ Vida Press
Seriāla aktrises tērpj slavenā modes māksliniece Patrīcija Filda.


Seriālā piedalās arī aktrises Debija Mazāra, Niko Tortorella un Mirjama Šora, bet skaistos tērpos viņas ģērbj slavenā kostīmu māksliniece un stiliste Patrīcija Filda, kura tērpusi arī seriāla “Sekss un lielpilsēta” aktrises. Stiliste izteikusies, ka pat viena aktrise ar pievilcību un starojumu spēj iznest visu seriāla stāstu. „Protams, ir svarīgi, ko sieviete velk mugurā, bet diez vai seriālam “Sekss un lielpilsēta” būtu tik lieli panākumi, ja tur nepiedalītos Sāra Džesika-Pārkere un citas iedvesmojošas aktrises,” tā Filda. Tas, ka “Jaunajā es” aktrisei Sutonai Fosterei jāveic vizuālas pārvērtības, kas viņu padarītu par 15 gadiem jaunāku, sākumā ļoti satrauca novērtēto modes mākslinieci.

foto: Clint Spaulding/WWD/REX/ Vida Press
Aktrise Sutona Fostere ar vīru Tedu Grifinu.

„Pirms satiku Sutonu Fosteri, es mazliet sabijos. Neesmu labā feja, man nav burvju nūjiņas, ar kuras palīdzību mainīt sievietei izskatu no 40 uz 26 gadiem. Bet jau pēc pirmās tikšanās manas galvassāpes pazuda. Viņa to var izdarīt, pateicoties savai jauneklīgajai enerģijai. Mini svārki to nepaveiktu,” ironizē Filda.
Skaties Shortcut savā telefonā, datorā vai planšetdatorā. Tagad pieejama arī Shortcut Box ierīce, kas visu saturu ļauj ērti vērot praktiski jebkurā TV ekrānā. Iespējams izmēģināt 30 dienas bez maksas!