2023. gada 25. septembris, 16:42

“Marc Jacobs” svaigās smaržu nianses, līdzekļi ādas tvirtuma nostiprināšanai - kas jauns kosmētikas un aromātu pasaulē

Pastaiga

Pastaiga apskata, kas jauns radīts kopjošās un dekoratīvās kosmētikas, kā arī aromātu jomā.

Nakts krēms, kas tiešām darbojas

“Fillerina” nakts krēma “12HA” sastāvā ir 12 dažāda veida hialuronskābes molekulas ar dažādu molekulmasu un izmēru, kas īpaši efektīvi iekļūst ādas slāņos, aizpildot un atjaunojot audus. Novērš dziļas vecuma un mīmikas grumbas, izteiktas ādas tekstūras izmaiņas, acīmredzamu noslīdējumu un tvirtuma zudumu. Dermokosmētika, kas dienu no dienas dziļi mitrina un baro ādu, liekot tai izskatīties starojošai. Cena: 62–96 € (atkarībā no intensitātes pakāpes, 50 ml).

foto: Publicitātes foto

Ātrāk un efektīvāk

“Lancôme” daudzfunkcionālais sejas krēms “Renergie H.P.N 300-Peptide” sola to, ko vēlamies visas, – liek ādai atjaunoties ātrāk, nekā tas parasti notiek atbilstoši vecumam. Ieguvumi – izlīdzināta, pabarota un redzami atdzīvināta sejas āda. Lietojot regulāri, notiek klīniski pierādīts sejas un kakla ādas liftings un nogludināšana, apsārtuma un vispārējo ādas novecošanās pazīmju samazināšanās. Sastāvā hialuronskābe, unikāla vairāk nekā 300 peptīdu formula un B3 vitamīns. Krēms ir piemērots visiem ādas tipiem, ieskaitot jutīgu ādu. Cena: 116 € (50 ml).

foto: Publicitātes foto

Nostiprinātai acu zonai

“Shiseido” piedāvā īpašu formulu ādas kopšanai ap acīm “Ultimune Eye”. Koncentrāts acu zonas kopšanai “Power Infusing Eye Concentrate” aktivizē ādas iekšējo aizsargspēju, lai stiprinātu to pret apkārtējās vides kaitīgo ietekmi un pirmajām novecošanas pazīmēm, vienlaikus cīnoties pret tumšajiem lokiem. Klīniski pierādīta formula. Cena: 75 € (15 ml).

foto: Publicitātes foto

Vasara vannasistabā

“Citruss un piparmētra” – tā sauc jauno “Stenders” ādas kopšanas līdzekļu kolekciju, kuras uzdevums ir ādas tvirtuma uzturēšana. Kolekcijā iekļauti deviņi ar vērtīgām ēteriskajām eļļām un ekstraktiem bagātināti produkti, kas nostiprina ķermeņa kontūru, izlīdzina un atjauno ādas tekstūru un elastību, padarot to veselīgu un starojošu. Atsvaidzinoši, aromātiski un ļoti vasarīgi. Cena: 4,70–22,90 €.

foto: Publicitātes foto

Izsmalcinātas acu ēnas

Četri izsmalcināti toņi patiesi glītā, elegantā iepakojumā. “YSL Beauté” acu ēnu palete “Couture Mini Clutch” ir mākslas darbs pati par sevi, un tās saturs ir ne mazāk iespaidīgs. Augstas intensitātes krāsu pigmenti garantē perfektu un noturīgu grimu. Kolekcijā ietilpst astoņas paletes: sešas no tām ir dabiskajos nude toņos, divas – drosmīgāka izskata radīšanai.

foto: Publicitātes foto

Vīrišķīga juteklība

“Prada” parfimērijas ūdens “Luna Rossa Ocean” radīts drosmīgam vīrietim, kurš nebaidās riskēt un paplašināt savu redzesloku. Atsvaidzinošais citrusaugļu aromāts spēcīgi kontrastē ar vīraka dūmu smaržu, savukārt vaniļa piešķir neaizmirstamu magnētismu. Cena: 124 € (100 ml).

foto: Publicitātes foto

Tu esi perfekta

“Marc Jacobs” aromātu kolekciju “Perfect” papildina pacilājošs un līksms tualetes ūdens, kas izceļas ar svaigām smaržas niansēm un vēl intīmāku vēstījuma #PerfektiSavāĀdā interpretāciju. Balto ziedu buķeti bagātina modernas notis – rozā pipari un sūrene. Cena: 96 € (50 ml, EDT).

foto: Publicitātes foto

Laiks saulei

“Mádara” piedāvā saules aizsargkrēmu komplektu “Wherever SPF30”. Tajā ietilpst SPF30 saules aizsargkrēms sejai ar vieglu toni un SPF30 saules aizsargkrēms ķermenim un sejai ar minerālu UV filtriem un antioksidantiem bagāto pūķgalves cilmes šūnu ekstraktu. “Mádara” saules aizsargkrēmi nodrošina plaša spektra UVA/UVB aizsardzību un palīdz neitralizēt brīvo radikāļu kaitīgo ietekmi, sargājot ādu no fotonovecošanas. SOS maska ar hialuronskābi intensīvi mitrina un nomierina sausu, dehidratētu un savilktu ādu, palīdzot tai atgūties pēc sauļošanās vai lidojumiem. Tas viss atkārtoti izmantojamā un ceļošanai piemērotā PET somiņā. Cena: 46,95 €.