Sabiedrībā zināmi modes gardēži atrāda savas stila pērles Rīgas modes nedēļas 2. dienā

2023. gada 19. aprīlī, Rīgas modes nedēļas skates pirmo reizi notika vienā no augstākajām ēkām Baltijā — daudzfunkcionālajā kompleksā "Zunda ...

gallery icon
Mode
2023. gada 20. aprīlis, 16:36

FOTO: platas bikses, melna āda, izteikta sievišķība un rozā. Stila pērles RFW otrajā dienā

Jauns.lv

Rīgas modes nedēļa kā allaž pulcē modes mīļus, kuri labprāt savas stila pērles atrāda fotogrāfiem. Šogad Riga Fashion week (RFW) 2. dienas skates ieradušies baudīt dažādi sabiedrībā zināmi cilvēki un ne tikai.

RFW viesu apģērbā dominēja platas bikses, melni ādas (vai ādas imitācijas) apģērbi vai aksesuāri, kā arī izteikti sievišķīgi apģērbi.

Stiliste Alina Keller, Rīgas modes nedēļa, 2023. gada 19. aprīlis.

Piemēram, par Latvijas stila ikonu dēvētā Maija Silova bija izvēlējusies spilti rozā minikleitu ar pūciņām ap piedurkēm, savukārt kājās Silovai bija sudrabkrāsas augstpapēžu laiviņas.

foto: Toms Norde
Maija Silova ar vīru Rūni Ulvangu Rīgas modes nedēļas 2. dienā, 2023. gada 19. aprīlī "Zunda Towers".

Viņa RFW apmeklēja kopā ar savu vīru - Norvēģijas pilsoni, uzņēmēju Rūni Ulvangu.

Savukārt modes mākslinieks Artis Štamgūts ieturēja sev raksturīgo stilu, velkot "slim fit" bikses un džinsu jaku, kas nopūsta ar metālisku krāsu. 

Artis Štamgūts pa kreisi, Rīgas modes nedēļa, 2023. gada 19. aprīlis.

Daudzi RFW viesi izvēlējušies ieturēt neitrālu toņu paleti, taču spilgtā stiliste Žanna Dubska uz skatēm bija ieradusies krāsainā apģērbā un melnās saulesbrillēs.

Stiliste Žanna Dupska, Rīgas modes nedēļa, 2023. gada 19. aprīlis.

Modes mīļi šķietami iedalījās divās grupās - vieni bija izvēlējušies ērtu, funkcionālu un platu apģērbu, savukārt citi - apģērbu, kas izteikti izceļ sievisķīgas ķermeņa aprises. 

Rīgas modes nedēļa, 2023. gada 19. aprīlis.

2023. gada Rīgas modes nedēļas 2. diena

Trešdien, 2023. gada 19. aprīlī, Rīgas modes nedēļas skates pirmo reizi notika vienā no augstākajām ēkām Baltijā — daudzfunkcionālajā kompleksā ...

gallery icon

Uz apburošo galvaspilsētas panorāmas skatu fona kolekcijas demonstrēja latviešu modes zīmoli "One Wolf" un "Slow Beachwear", igauniete Diāna Arno un debitants no Lietuvas — zīmols "Mild Power".