2022. gada 17. augusts, 13:32

Kosmētikas jaunumi: losjons ar raspodiņu ekstraktu un superprodukts ar jaudīgām mitrinošām īpašībām

Pastaiga

"Pastaiga" apskata, kas jauns un interesants radīts kopjošajā kosmētikā sejai un ķermenim.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Izgaismo un izlīdzina

Filorga Skin-Unify Cream – izgaismojošs krēms ideālam ādas tonim un pigmentācijas plankumu maskēšanai – ir izstrādāts, iedvesmojoties no trim plaši pazīstamām estētiskās medicīnas metodēm: lāzerterapijas, pīlinga un medicīniskā strobinga. Sastāvā C vitamīns, glabridīns, aļģu ekstrakts, hialuronskābe un gaismu optiski izkliedējošas vielas, kas nekavējoties izlīdzina sejas toni. Cena: 62,99 € (50 ml).

Mitrināt un vēlreiz mitrināt

Shiseido jaunajā līnijā Essential Energy ir divi kopšanas līdzekļi, kas nodrošina ādas mitrināšanu un komfortu, vienlaikus ierosinot procesus, kas ļauj ādai pašai uzturēt mitrumu, lai novērstu agrīnas novecošanas pazīmes. Hydrating Cream ir krēms ar gaisīgu želejveida tekstūru, kas piemērota visiem ādas tipiem, pat jutīgai ādai. Tas ātri uzsūcas, acumirklī mitrinot un padarot ādu mirdzošu (attēlā). Hydrating Day Cream mitrinošajai formulai ir pievienots SPF 20 aizsardzībai pret UVA stariem. Cena: 65 € (50 ml, katrs), pieejami atkārtoti uzpildāmos iepakojumos.

foto: Publicitātes foto

Lai saulē droši

Līdz ar spožajiem saules stariem īpašu uzmanību pievēršam ādas aizsardzībai! Dr. Hauschka saules līnijā tagad ir trīs produkti – arī jaunais sejas krēms ar SPF 10 un tonējošais sejas krēms ar SPF 30. To sastāvā ir minerāli, kas aizsargā pret saules stariem, vienlaikus mitrinot un kopjot ādu sauļošanās laikā. Cena: 32,50–33,40 € (40 ml). Savukārt pēcsauļošanās losjonam, kas intensīvi mitrina un kopj ādu pēc saules peldēm, ir jauns iepakojums.

foto: Publicitātes foto

Pirms miega

Zīmola Kiehl’s superprodukts Ultra Facial Cream, ko, pateicoties tā mitrinošajām īpašībām, iecienījušas sievietes visā pasaulē, nu ieguvis jaudīgu atbalstu – daudzfunkcionālu masku Ultra Facial Overnight Rehydrating Mask, kas palīdz atjaunot un stabilizēt ādas aizsargbarjeru, samazinot mitruma zudumu nakts laikā. Lieto reizi vai divas nedēļā atkarībā no ādas vajadzībām. Cena: 34,99 € (100 ml).

foto: Publicitātes foto

Vasaras nospiedums

Bagātināts ar hialuronskābi, ādai radniecīgiem mitrinātājiem un antioksidantiem piesātināto raspodiņa ekstraktu, Mádara ķermeņa losjons Hydra Soft sola ilgstošu mitrināšanu, komfortu un aizsardzību. Ātri iesūcas ādā, padarot to samtaini maigu un gludu. Viegls balto ziedu aromāts, kas saistās ar siltām vasaras dienām. Cena: 19,90 € (250 ml).

foto: Publicitātes foto
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās