2022. gada 25. janvāris, 07:41

Kopjošā kosmētika un līdzekļi matiem: 'Kérastase" izcilais trio, aminoskābes un jauns "Lancôme" serums

Pastaiga

"Pastaiga" apskata, kas jauns radīts kopjošās un matu kosmētikas jomā.

Izcils trio

Taukaina galvas āda un sausi, bojāti mati? Kérastase piedāvā trīs soļu risinājumu. Šampūns Bain Divalent līdzsvaro galvas ādu, efektīvi attīra un mitrina matus. Samazina nepieciešamību mazgāt matus bieži, taču ir gana maigs arī ikdienas lietošanai. Attīrošais krēmveida līdzeklis Argile Équilibrante galvas ādas kopšanai jālieto reizi nedēļā, tā sastāvā ir divu veidu māls un mentols. Savukārt gēla maska Réhydratant intensīvi mitrina matus, nepadarot tos smagus un taukainus. Cenas: 22,95–45 € (200–250 ml).

foto: Publicitātes foto

Aminoskābes matu skaistumam

Marence matu kopšanas līdzekļi ar aminoskābju kompleksu, zīmola īpaši izstrādāto Saldūdens zaļo dūņu ekstraktu un citām vērtīgām dabas dotām sastāvdaļām efektīvi rūpējas par matu skaistumu un veselību. Kolekcijā šampūns, kas atjauno bojātus matus, balzams kondicionieris to mitrināšanai un mīkstināšanai un maska, kas padarīs matus mīkstus, spīdīgus, elastīgus un patīkami vieglus. Paredzēti visiem matu tipiem. Cenas: 12–15 € (200 ml).

foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto

Citādi uztura bagātinātāji

Sejas āda var izskatīties skaisti ikvienā vecumā un dzīves posmā, taču ir svarīgi to attīrīt, līdzsvarot, atjaunot, mitrināt un aizsargāt. Šīs piecas galvenās ādas prasības kvalitatīvi apmierina Artistry sērijas Skin Nutrition™ produkti, kas ir teju kā uztura bagātinātāji ādai un dziļi iesūcas tās augšējos slāņos. Kolekcijā ir produktu komplekti, kas ietver efektīvus kopšanas risinājumus dažādām ādas problēmām. Cenas: 21,77–79,30 €.

foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto

Atjaunojošs krēms acu un lūpu kontūrām

Darphin krēms Stimulskin Plus ādai ap acīm un lūpām acīmredzami atjauno tās vitalitāti un mirdzumu. Īpašā dabas iedvesmotā formula Sea Emerald palīdz atgūt apjomu un tvirtumu, samazinot smalkās līnijas un krunciņas. Āda ap acīm tiek izgaismota, acīmredzami mazinot tumšos loku. Tūskas mazināšanai noderēs pievienotais aplikators – masāžas ierīce. Klīniski pierādīta efektivitāte. Cena: 119 € (15 ml).

Kā jūtas tava āda?

Lancôme Génifique pieredze, ko iedvesmojusi mikrobiomu zinātne, ietverta jaunā intensīvi atjaunojošā un nomierinošā seruma formulā, kas bagātināta ar prebiotisko un probiotisko frakciju maisījumu, – Advanced Génifique Sensitive. Divi koncentrāti, kas saplūst vienā pēc pirmās lietošanas reizes, nomierina un atjauno savilktu, apsārtušu ādu, mazina poras un stiprina ādas aizsargbarjeru. Piemērots visiem ādas tipiem, arī jutīgai un reaģējošai ādai. Cena: 82 € (20 ml).

foto: Publicitātes foto