Dzīvesstils
2021. gada 13. decembris, 16:22

"Marc Jacobs" sāk ražot divgalvainus plīša lācīšus

Jauns.lv

Nē, tas nav joks par Siāmas dvīņiem un vai mājiens par kodolkatastrofas sekām. Divgalvainajam lācītim ir pavisam cita jēga. Kāda?

Pirms gada amerikāņu dizainers Marks Džeikobss aizsāka jaunu "Heaven" līniju, kurā sāka ražot dažnedažādas jocīgas lietas, izmantojot popularitāti progresīvās jaunatnes vidū (galvenokārt japāņu - ja spriežam pēc zīmola sociālo tīklu satura).

Šī līnija tiek pozicionēta kā poliseksuāla, ārpusdzimuma un kopumā atbalstoša jebkādu dažādību. Pats dizainers aprakstījis to kā “fantastisku pasauli, kas apvieno subkultūras un slavina daudzšķautņainus personāžus”.

foto: Heaven by Marc Jacobs

Par šīs līnijas simbolu kļuva divgalvains lācītis, kas atgādināja kādu savādu varoni no "Pixar" studijas veidotās filmas "Rotaļlietu stāsts" ("Toy Story"). Džeikobss sāka to tiražēt uzdrukas veidā uz krekliem un spilveniem.

foto: Heaven by Marc Jacobs

… tāpat arī mugursomas veidolā un (krietni samazinātā izskatā) kā piekariņu.

foto: Heaven by Marc Jacobs

Un šogad tieši pirms Ziemassvētkiem dizainers ir sadarbojies ar vienu no vecākajiem plīša rotaļlietu ražotājiem - vācu kompāniju Steiff -, lai pielāgotu savu divgalvaino skaistuli visām plīša rotaļlietu tehnoloģiju prasībām.

foto: Heaven by Marc Jacobs

Savdabīgo rotaļlietu, kas tapusi retro stilā, var iegādāties zīmola "Marc Jacobs" interneta vietnē. Kopīgajā kolekcijā iekļauts arī T-krekls un siltais krekls ar garām piedurknēm ar divgalvainu lācīti, uzrakstu "Heaven" un logotipiem.