2021. gada 1. decembris, 07:05

Aromātu jaunumi: "Lancôme Idôle" jutekliskums Zendajas gaumē un "Hermès H24" vīrieša stilam

Pastaiga

"Pastaiga" apskata, kas jauns un interesants radīts aromātu pasaulē.

Dzīvo, kā vēlies. Intensīvi

Giorgio Armani jaunais aromāts My Way Intense apbur ar piesātinātām balto ziedu notīm, ko maigi apvij neatkārtojama koksnes smarža. Tas iedrošina paplašināt savu horizontu, pamodināt jūtas un kļūt par unikālu personību. Veicinot atbildīgāku attieksmi pret patēriņu, visu izmēru aromāta pudelītes var uzpildīt atkārtoti. Cena: 134,90 € (90 ml, EdP).

foto: Publicitātes foto

Spēcīgs starojums

Lancôme Idôle Aura apvieno sauli un sāļumu, jutekliskumu un spēku. To par savu must-have aromātu jau pasludinājusi amerikāņu aktrise un dziedātāja Zendaja. Smaržām Idôle joprojām ir plānākā pudele, tik mirdzoša, ka nelīdzinās nevienam citam parfīma flakonam. Cena: 123 € (100 ml, EdP).

Ārpus ierastā

Valdzinošs, juteklisks un gaišs aromāts ārpus ierastās koksnes nots, ko veido narcise, rožkoks, salvija un nākotnes molekula sklarēns. Hermès H24 ir piemērots vieglam ikdienas solim, tas akcentē vīrieša stilu, to ne uz brīdi neierobežojot. Cena: 107,60 € (100 ml, EdT).

foto: Publicitātes foto

Mīla Vidusjūras krāsā

Kā smaržo mīlestība? Dolce&Gabbana aromātu duets Light Blue Forever piedāvā savu versiju par tēmu. Divas dzirkstošas, neatvairāmi svaigas kompozīcijas veido perfektu saderību, bet tikpat labi var pastāvēt katra par sevi. No aromāta Light Blue abas pudelītes mantojušas ikoniskos siluetus, bet ir ieguvušas jaunus, Vidusjūras iedvesmotus, zilus toņus. Cenas: 94–178 € (100 ml, EdP).

Robežas nav šķērslis

Yves Saint Laurent Black Opium aromātu kolekciju papildina parfimērijas ūdens Extreme – intensīvs, piesātināts un atkarību izraisošs. Kompozīciju veido izteiksmīgas kafijas un ziedu notis. Dumpīgi noskaņotām un drosmīgām būtnēm, kas nebaidās pārkāpt robežas. Cena: 95 € (50 ml, EdP).

foto: Publicitātes foto