foto: Publicitātes foto
Ar krāšņu šovu Lietuvā uzstāsies popmūzikas superzvaigzne Dua Lipa
Kultūra
2021. gada 22. novembris, 15:40

Ar krāšņu šovu Lietuvā uzstāsies popmūzikas superzvaigzne Dua Lipa

Pastaiga

Nākamā gada vasarā, 21. jūnijā, ar krāšņu un iespaidīgu šovu Lietuvā, Kauņas "Žalgiris" arēnā, skatītājus priecēs viena no šī brīža pieprasītākajām popmūzikas zvaigznēm – Dua Lipa. Šis būs vienīgais izpildītājas koncerttūres "Future Nostalgia Tour" koncerts Baltijas valstīs.

Popzvaigzne Dua Lipa un viņas stils - ikdienā, uz skatuves un modeles gaitās

gallery icon
91

Kā teikts paziņojumā presē, 2022. gada koncerttūri "Future Nostalgia Tour" populārā dziedātāja sāks ar koncertiem Lielbritānijā. Pavisam Eiropā būs 35 uzstāšanās, tostarp šodien izziņotie koncerti Lietuvā, Somijā un Norvēģijā, ar noslēgumu 28. jūnijā, Zviedrijā. 

Koncerta īpašais viesis Lietuvas koncertā būs "Grammy" balvai nominētā Zviedrijas mūzikas zvaigzne Tove Lo.

Albāņu izcelsmes britu popzvaigzne Dua Lipa pēdējos gados ir sasniegusi galvu reibinošus panākumus un stabilu vietu starp pasaules slavenākajiem un veiksmīgākajiem vārdiem mūsdienu popmūzikā. Jau ar debijas singlu "New Love" (2015) Dua Lipa pierādīja, ka ir uz palikšanu, nostiprinot šo faktu gadu vēlāk ar nākamo hitu "Be The One" un iegūstot prestižo "BBC Sound Of 2016" kā daudzsološā jaunā māksliniece.

2017. gada debijas albums ieguva platīna statusu Amerikā un Anglijā, kā arī rekordlielu  nomināciju skaitu 2018 BRIT AWARDS, kurā ieguva balvu kā Britu soloizpildītāja un Britu jaunā izpildītāja.

foto: Publicitātes foto

Savu daudzpusīgumu un darba spējas Dua Lipa parāda hitā "One Kiss" ar Kelvinu Harisu, kas astoņas nedēļas turējās singlu virsotnē un vēlāk ieguva statusu "Vislabāk pārdotā dziesma Anglijā".

"Future Nostalgia" ir otrais Dua Lipa albums un ir veltījums viņas iedvesmas elkiem - tādiem kā Kailija Minoga, Madonna, Outkast un Gvena Stefani. Albumā iekļautās dziesmas ieguva pasaules uzmanību, iekļūstot daudzu valstu topu virsotnēs – "Don't Start Now", "Physical" un "Break My Heart". Albums "Future Nostalgia" (2020) kļuvis par trešo pārdotāko albumu šajā gadā! 

foto: Publicitātes foto

Biļetes pārdošanā nonāks no šīs piektdienas, 26. novembra plkst.11:00 interneta vietnē www.bilesuserviss.lv, savukārt Live Nation kluba biedriem būs iespēja iegādāties biļetes jau ātrāk, 24. novembrī no plkst. 10:00 ar īpašo kodu, kas tiks nosūtīts biedriem reģistrētajā e-pastā.