Transformācija un evolūcija jaunākās kolekcijas atslēgvārdi
Mode
2021. gada 4. novembris, 11:36

Transformācija un evolūcija jaunākās kolekcijas atslēgvārdi

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Transformācija un evolūcija ir jaunās TWINSET MILANO 2021. gada rudens/ziemas kolekcijas atslēgvārdi. Zīmola DNS estētiku apliecina androgīns stils, vīrišķā un sievišķā līdzsvars, spēks un romantisms, respektējot mūsdienu stilistiskos kodus.

Iedvesmojoties no “omulīgi šikā” stila, TWINSET rada apģērbu ar siltu, pievilcīgu intimitāti, veidojot stilīgas ikdienas apģērbu versijas un relaksētus modeļus, kas atspoguļo jaunos ieradumus dzīvē un darbā. 

Adījumi — neapstrīdami galvenie varoņi un must-have apģērbi ziemas sezonā — pieejami dažādos stilos, faktūrās un krāsās. Izgatavoti no mīkstas, izmeklētas dzijas ar intriģējošu caurspīdīgumu, saskaņoti veidoti no dažādiem materiāliem, kas apvieno spīdīgas apdares ar rupja adījuma un strukturētām faktūrām. Tie ir kombinēti ar maigi apdrukātiem, gaisīgiem un askētisku rakstu audumiem, kas apvieno volānu un plisējumu romantismu ar auduma un vilnas vienkāršību. 

Šis oriģinālais, autentiskais stils atsaucas uz vēlmi pēc aizsardzības un drošības, sniedzot klasiska, ikoniska apģērba pārliecību un vienlaikus silti apskaujot kā mīksts, omulīgs adījums. Tā intīmais, jutekliskais stils izceļ sievišķību ar graciozitāti un viegla flirta noskaņām. Lielākā daļa apģērbu ir IZGATAVOTI ITĀLIJĀ. 

Dabiski, silti toņi, piemēram, krēmkrāsas, baltais un dzeltenais, ir izmantoti vieglās kleitās ar volāniem un rišām, plisētos zvanveida svārkos, kas valkājami kopā ar mīkstiem mohēras džemperiem, un siltām vilnas jakām, kas lieliski saderēs ar jutekliskām, mežģīnēm apdarinātām brīvi krītošām kleitām no atlasa.

Garderobē ir arī vīriešu apģērba stila uzvalki klasiskos melnos un baltos toņos, kas miksēti ar izteiksmīgākiem motīviem, piemēram, dzīvnieku apdrukām, kuras izceļ krepa blūzes un kreklkleitas. 

Apģērbi no kašmira un alpakas stiepjas un pielāgojas augumam, tos raksturo izcils drēbnieka darbs, apliecinot stila evolūciju, īpaši adījumos.

Ieskaties un iepazīsti jaunāko rudens/ ziemas kolekciju šeit
Nolasi TWINSET QR Whatsapp kodu un uzzini vairāk par kolekciju:

Transformācija un evolūcija jaunākās kolekcijas atslēgvārdi

Transformācija un evolūcija ir jaunās TWINSET MILANO 2021. gada rudens/ziemas kolekcijas atslēgvārdi. Zīmola DNS estētiku apliecina androgīns stils, vīrišķā un ...

gallery icon
19


Raksts tapis sadarbībā ar TWINSET