2021. gada 4. augusts, 10:36

Ādas jaunības rezerves aizsardzībai

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Leģendārs produkts - CELL-SKIN - Universāls krēms, kas aizsargā ādas jaunības rezerves, sastāvā baltās rozes šūnas un ēdelveisa zieds.

CELL-SKIN dienas un nakts krēms palīdz saglabāt un aizsargāt ādas cilmes šūnas. Vieglā, bet nomierinošā tekstūra ļauj ātri nogādāt ādā aktīvās sastāvdaļas, lai tās spētu optimāli iedarboties.  

Sastāva pamatā ir rozes cilmes šūnas apvienojumā ar skarbā klimatā augušā ēdelveisa ziedu ekstraktu – nepārspējams duets ar antioksidējošu spēku un bez brīvajiem radikāļiem. Sastāvu papildina vēl divas iedarbīgas aktīvās sastāvdaļas, kas palīdz samazināt un izlīdzināt krunciņas, kā arī uzlabo ādas elastību, stimulējot kolagēna sintēzi. Āda acumirklī pieplūst ar skābekli, kļūst stingrāka un gludāka. Ar katru dienu āda kļūst arvien skaistāka. 

foto: Publicitātes

Galvenās aktīvās sastāvdaļas

/ matiStem CC komplekss

Cilmes šūnu uzdevums ir ražot šūnas epidermas slānim. Matis komplekss, kas sastāv no baltās rozes cilmes šūnu ekstrakta, aizsargā šūnu vidi, lai ierobežotu visu veidu uzbrukumus un nodrošinātu pareizu šūnu funkciju. Antioksidējošais matiStem CC komplekss palēnina brīvo radikāļu veidošanos, aizkavē ādas novecošanu, apgādā ādu ar skābekli, palīdz tai elpot, uzlabo ādas vielmaiņu un novērš nespodru ādas toni.

/ Ēdelveisa zieds

Agrāk šo augu lietoja ārstniecībā. Mūsdienās tas ir slavens kā izcils antioksidants (daudz spēcīgāks par E vitamīnu vai retinolu). Tas ēdelveisam ļauj izdzīvot ekstremālos apstākļos. Augot skarbā vidē, tam ir attīstījusies ļoti efektīva iekšējās aizsardzības sistēma. Šīs īpašības tiek izmantotas Cell-Skin formulā.

foto: Publicitātes

Papildinošā aktīvā sastāvdaļa

/ Aminopeptīdu komplekss
Komplekss ar sinerģisku iedarbību, kas veicina kolagēna sintēzi un uzlabo ādas matricas struktūru (nostiprina ādu un samazina krunciņas).

* Rezultāti izteikti kā % apmierinātība testēšanas grupā ar 22 sievietēm

MATIS Cellskin:
- cena veikalos: 69,99 EUR
- nopērkams: lielākajos Douglas veikalos, www.douglas.lv, lielākajās Mēness Aptiekās, e-menessaptieka, Debenhams.

Raksts sadarbībā ar www.Douglas.lv