Mode
2021. gada 6. aprīlis, 15:34

Dzīvnieku motīvi un lūpu raksts no Vorhola gleznas - radīta Diānas fon Firstenbergas iedvesmota kolekcija mājas stilam

Jauns.lv

Sadarbībā ar pasaulslaveno modes mākslinieci Diānu fon Firstenbergu zīmols H&M Home radījis unikālu mājas interjera priekšmetu kolekciju.

foto: Publicitātes foto

Kolekcija ietver košus rakstus, ar kuriem fon Firstenberga ir zināma, piemēram, zebras un leoparda raksts, lūpu skūpsta raksts un Diānas abstraktais rokraksts.

Kolekcija sastāv no 31 lietas un ietver interjera un dekoratīvus priekšmetus: vilnas sega, spilvena pārvalki, kastes, paplātes, sveces, espresso kafijas krūzes, nelieli šķīvji, vāzes, puķu podi, plakāti un halāts.

foto: Publicitātes foto

Ar šo kolekciju Diāna fon Firstenberga iedrošina pasauli izteikt savu būtību ar telpas palīdzību un uzņemties vadību pār savu interjeru. Kolekcijas galvenās lietas ietver vilnas divpusējās segas, ko var uzklāt uz gultas vai dīvāna, dekoratīvas kastes, kurās uzglabāt elegantos dārgumus, kā ar laku noklātas paplātes un aromātisku sveču, rakstainā stikla traukā, piedāvājumu, ko novietot mājās.

Fon Firstenbergas mīļākais aromāts – dzintars – ir pieejams katrā lielajā kolekcijas svecē, bet četras mazākās sveces ir ar aromātiem, ko Diāna pati ir izvēlējusies: ciedrs, sandalkoks, dzintars un priede. Espreso kafijas krūžu komplekts un apakštasītes tiek skaisti novietotas virtuvē, bet rozā un oranžās krāsas noapaļotās vāzes izskatīsies lieliski ikvienā telpā, jo īpaši, kad papildinātas ar svaigiem pavasara ziediem.

foto: Publicitātes foto

Dodies pastaigā pa māju elegantā halātā ar slaveno "Diānas" rakstu un apskati plakātus ar iedvesmojošiem citātiem no pašas fon Firstenbergas, mudina kolekcijas veidotāji.

"Raksti H&M Home sadarbībā ir ļoti zināmi. "Diānas" raksts, ko es radīju pirms 20 gadiem, kad izveidoju kompāniju, bet lūpu raksts nāk no Endija Vorhola gleznas, kad viņš gleznoja mani. Man patīk dzīvnieku raksti – zebras raksts ir ļoti DVF stilā – kā arī dinamiski oranžais un rozā, bet melnais un baltais ir arī ļoti elegants raksts. Visa kolekcija ir lieliska, un es nevaru sagaidīt, kad varēšu ar visiem dalīties ar to," saka pasaulslavenā modes dizainere Diāna fon Firstenberga.

Kampaņas bildes tika bildētas fon Firstenbergas elegantajā mājā un dizainere pati veidoja stilu, kas ir autentiska personiskā stila izpausme. Diana von Furstenberg x H&M Home kolekcija būs pieejama no 16. aprīļa.

Diane von Furstenberg x H&M Home jaunā interjera priekšmetu kolekcija

gallery icon
57

Tēmas