2021. gada 18. marts, 16:15

Atdzīvinām ādu! Iedarbīgas sejas maskas, kuras palīdzēs ādai starot

Una Ulme

Pastaiga

Ziemas sezonā ādai trūkst barības vielu un vitamīnu, tā ir pakļauta temperatūras svārstībām un apkārtējās vides ietekmei gan slēgtās telpās, gan āra pastaigās. Tādēļ bieži zaudē mitrumu un elastību, izskatās blāva un nogurusi. Ātrs veids, kā palīdzēt tai atkal starot, ir sejas masku lietošana, jo to koncentrētais sastāvs efektīvi risina ziemas problēmas. Skaistuma redaktore Una Ulme iepazīstina ar iedarbīgiem atklājumiem, ko pārbaudījusi uz savas ādas.

Fast Beauty Co mitrinošā sejas maska Drink Up

Biocelulozes maska ir bagātināta ar augu eļļām un ekstraktiem, tā intensīvi mitrina, atsvaidzina un izlīdzina ādas virsmu. Jūtami piepilda ādu, sniedz vērā ņemamu liftinga efektu. Rezultātu var novērtēt jau pēc 5 minūtēm. No ĢMO brīvs un vegāniem draudzīgs produkts. Cena: 20 € (5 gb).

foto: Publicitātes foto

Meder mitrinošā maska Beauty Science Hydra Fill

Hialuronskābe kopā ar jūras ūdeni, kas tuvu līdzīgs ūdenim cilvēka ķermenī, intensīvi mitrina ādu un stimulē kolagēna sintēzi. E vitamīns, aļģu ekstrakts un peptīdi uzlabo ādas atjaunošanās spējas, bet traneksamīnskābe izlīdzina ādas toni. Āda kļūst gluda un piepildīta, īsts vaaau efekts! Cena: 71 € (5 gb).

foto: Publicitātes foto

Marence zaļo dūņu maska Freshwater

100 % dabiskas saldūdens zaļās dūņas ir bagātas ar ādai nepieciešamajiem vitamīniem un aminoskābēm. Bioloģiski aktīvs produkts, kas darbojas šūnu līmenī – apgādā ādu ar skābekli, veicina asinsriti, baro un stimulē atjaunošanos. Pēc lietošanas āda kļūst maiga, svaiga un tonizēta. Cena: 7 € (50 ml).

foto: Publicitātes foto

Diego dalla Palma Supermask Icon Time

Maskas aktīvās sastāvdaļas, tostarp peptīdi, spēj nokļūt dziļākos ādas slāņos un atjaunot tās vitalitāti. To koncentrācija pielīdzināma 35 ml pretnovecošanas seruma, tāpēc efekts ir acīmredzams: āda ir jūtami gludāka un svaigāka, sejas ovāls – piepacelts. Īsts sarkanā paklāja produkts.

foto: Publicitātes foto

Mádara acu maska Time Miracle Hydra-Gel

Formula ar hialuronskābi, miežu hidrolātu un zīdkoka mizas ekstraktu atsvaidzina, intensīvi mitrina un nostiprina ādu acu zonā, sniedzot tūlītēju liftinga iedarbību. Hidrogela tekstūra nodrošina aktīvo vielu iekļūšanu dziļākos ādas slāņos. Cena: 6,90 € (3 gb).

foto: Publicitātes foto

GMT maska Vitamin Energy Boost

Maskas bagātīgais sastāvs veicina kolagēna un elastīna sintēzi, stimulējot par to atbildīgos fibroblastus ar vitamīnu, antioksidantu un nepiesātināto taukskābju kompleksu iedarbību. Maska atjauno ādas tvirtumu un elastīgumu, sniedz tai komforta sajūtu. Uzlabo ādas krāsu un piešķir veselīgu svaigumu. Cena: 18 €.

foto: Publicitātes foto

Tēmas