2020. gada 23. novembris, 17:41

Kas ir baltās plāksnītes zem acīm, ar kurām manītas Latvijā slavenas sievietes?

Jauns.lv

Kas ir baltās plāksnītes zem acīm, ar kurām bildēs savos sociālo tīklu kontos manītas Latvijā atpazīstamas sievietes? Aktrisi un režisori Rēziju Kalniņu, pavārgrāmatu autori Signi Meirāni un supermodeli Karlīnu Cauni vieno ne tikai milzīgas darbspējas un pašu spēkiem sasniegtās karjeras virsotnes, bet viņām ir līdzīga arī kosmētiskā gaume.

Franču selektīvās kosmētikas zīmola Institut Esthederm Lift&Repair plāksnīšu maska acu zonai ir ātrā palīdzība acu zonas atsvaidzināšanai un noguruma pazīmju novēršanai - liftingam, „vārnu kājiņu” samazināšanai un izlīdzināšanai. Tieši tāpēc to iecienījušas dāmas visā pasaulē, lai, dzerot rīta kafiju, veiktu kosmētisko procedūru, kas ļautu tūlītēji izskatīties možākai, svaigākai un jauneklīgākai.

Aktrise un režisore Rēzija Kalniņa, viesojoties “MySkin” ādas skaistuma mājas atklāšanas pasākumā atzina, ka Institut Esthederm ir viņas mīļākais kosmētikas zīmols un jau pieminētā plāksnīšu maska acu zonai ir viņas absolūtais TOP produkts: “Es pat teiktu, ka esmu absolūti atkarīga no tām. Tas svaigums jau uzreiz no rīta ir fantastisks. Ne vienmēr man ir laiks likt acu krēmu. Es tikai uzlieku savas plāksnītes un āda ap acīm jau tiek pabarota, kamēr es veicu citus rituālus.” 

Institut Esthederm kosmētiku par savu mīļāko sauc arī pavārgrāmatu autore Signe Meirāne, kuru izmēģināt Lift&Repair plāksnīšu masku iedvesmojusi supermodele Karlīna Caune ar Instagramā publicētajiem pašiņiem, kuros vaļsirdīgi demonstrē savus ikdienas skaistumkopšanas rituālus.

foto: instagram.com/signemeirane
Iedvesmojoties no Karlīnas Caunes, Lift&Repair plāksnīšu masku izmēģinājusi arī pavārgrāmatu autore Signe Meirāne.

Dāmu pieprasīto Lift&Repair plāksnīšu masku un citus iemīļotus Institut Esthederm ādas kopšanas līdzekļus var iegādāties jaunajā interneta veikalā www.myskin.lv, kur šobrīd noris izdevīga akcija - par pirkumu virs 50 eiro dāvanā Celulārā ūdens gēls, kurš īpaši iecienīts vīriešu vidū sejas ādas kopšanai pēc skūšanās - viegli atsvaidzinošās tekstūras, kā arī patīkamā un neuzkrītošā aromāta dēļ. Piedāvājums ir spēkā līdz 26. novembrim.

Jaunais interneta veikals www.myskin.lv nodrošina bezmaksas piegādi pirkumiem virs 20 eiro un dāvina kosmētikas paraudziņus pie katra pirkuma. Šajā interneta veikalā iespējams iegādāties klientu pieprasītus un iemīļotus Francijā ražotus dermokosmētikas, dabīgās kosmētikas un augstākās klases selektīvās kosmētikas zīmolu produktus, nodrošinot pilnīgi visas ādas vajadzības, sākot no ikdienas higiēnas produktiem un beidzot ar plašu pretnovecošanās kosmētiku un ārstnieciskajiem ādas kopšanas līdzekļiem dažādu ādas disfunkciju gadījumā.

Reklāmraksts publicēts sadarbībā ar Institut Esthederm