foto: NOWFASHION
Romā krāšņi svin Džambatistas Valli un H&M jauno kolekciju
Mode
2019. gada 25. oktobris, 18:38

Romā krāšņi svin Džambatistas Valli un H&M jauno kolekciju

Pastaiga

Vakar vakarā Valli meitenes, Valli puiši un viesi apmeklēja Giambattista Valli x H&M modes skati: eklektiskus svētkus, kas norisinājās vienā no Romas vēsturiski nozīmīgiem objektiem — Doria Pamphili pils (Palazzo Doria Pamphilj) fonā. Tās bagātīgā greznība, unikālā mākslas kolekcija un Romas bezrūpība akcentēja šīs skaistās kolekcijas brīvo garu, aizraujošos modeļus un izsmalcinātību.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Giambattista Valli x H&M kolekcijas vienmēr aktuālie un bezrūpīgie apģērba gabali “atdzīvojās” uz rozā modes skates mēles, uz kuras bija redzami modeļi, personības, kā arī īsti romieši. Skate noslēdzās ar krāšņu parādi, kuras priekšgalā bija Kendela Dženere (Kendall Jenner), tērpusies tagad jau slavenajā sarkanajā kleitā, ko modele demonstrēja šajā kampaņā. Viesu vidū bija Troijs Sivāns (Troye Sivan), Sofija Kārsone (Sofia Carson), Aleksa Demija (Alexa Demie), “H.E.R”, Kamerūns Monagans (Cameron Monaghan), Kjāra Feraņi (Chiara Ferragni) un Kriss Lī (Chris Lee) — visi tērpušies šīs kolekcijas apģērbos.

foto: NOWFASHION
foto: NOWFASHION
foto: NOWFASHION

Pēc modes skates un kokteiļiem viesi devās tālāk pa Viadelkorso ielu (Via del Corso) uz viesnīcu “Grand Hotel Plaza” — vēl viens ievērojams mūžīgā krāšņuma un elegances apskates objekts Romā—, kurā tika rīkota DJ kolektīva “Circoloco” vadīta noslēguma ballīte, kurā spēlēja Pegija Gou (Peggy Gou) un Sets Trokslers (Seth Troxler), kā arī Clara3000.

foto: NOWFASHION
foto: NOWFASHION
foto: NOWFASHION

“Es savu modes namu dibināju Parīzē, taču ar lepnumu atzīstu savas romieša saknes: mana sirds vienmēr piederēs šai Mūžīgajai pilsētai (Città Eterna), un tieši tādēļ es šai modes skatei izvēlējos Romu un jo īpaši Palazzo Doria-Pamphilj. Roma ar savu eklektismu ir būtiski veidojusi manus uzskatus un personību. Bija brīnišķīgi redzēt, kā tas viss atdzīvojās manā dzimtajā pilsētā.”

                                - Džambatista Vallī (Giambattista Valli)

“Rīkot Giambattista Valli x H&M kolekcijas atklāšanas pasākumu, kas bija īsta jautrības un elegances piepildīta ar “Dolce Vita” (saldās dzīves) noskaņu, bija patiešām brīnišķīga pieredze. Šīs unikālās kolekcijas gars atdzīvojās ar vēsturisku krāšņu piepildītās telpās, kad pa modes skates mēli devās Valli meitenes un Valli puiši, gatavi doties nakts dzīvē un ielās.”

                           - Anna-Sofija Johansone (Ann-Sofie Johansson)

Giambattista Valli x H&M ar sieviešu un vīriešu apģērbu un aksesuāru kolekciju  7. novembrī tiks atklāta atsevišķos H&M veikalos visā pasaulē, kā arī hm.com.

Giambattista Valli x H&M kolekcija

gallery icon
74
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās