foto: instagram.com/bulgariofficial
"Bvlgari" apelsīnkoka un ciedru smarža, sieviete kā zieds un "YSL Beauté" lepnums
2019. gada 27. oktobris, 08:33

"Bvlgari" apelsīnkoka un ciedru smarža, sieviete kā zieds un "YSL Beauté" lepnums

Pastaiga

"Pastaiga" apskata interesantākos smaržu jaunumus.

Sieviete kā zieds

Oscar de la Renta aromāts Bella Rosa godina modes nama mīlestību pret ziediem, sievišķību un eleganci. Tas atveras ar rozā pipariem, frēziju un mandarīnu, kas sirds notīs savijas ar sārto rozi, jasmīnu un īrisu, līdz noslēgumā uzvirmo pačūlija, sandalkoks un ambra. Smaržu radītājs, parfimērs Harijs Fremons sava darba rezultātu raksturo kā “romantisku, sievišķīgu un koķetu aromātu, kuru caurvij rotaļīguma un juteklības dzirksts”.

foto: Publicitātes foto

Pirmā iespaida spēks

Abercrombie & Fitch aromāts First Instinct Sheer domāts harizmātiskai sievietei, kas uzticas savai intuīcijai un nebaudās atstāt spēcīgu pirmo iespaidu. Aromāta augšējās notīs jūtama bergamote, sirds nots akordā savijušies hibisks, maijpuķīte un apelsīnu ziedi, bet pamata notis ietin ādu muskusa, krēmīgas koksnes un saldas ambras slāņos. Moderna, taču allaž aktuāla aromāta izskaņa – tikpat neaizmirstama kā tā valkātāja.

Mūsdienīga forma un saturs

Lancôme jaunums – aromāts Idôle – domāts jaunās paaudzes sievietei, kura vēlas gūt panākumus, vienlaikus nezaudējot savu sievišķību. Sirds notis veido rožu esence un rožūdens, ko papildina jasmīns, bet fonā jaušamas pačūlijas notis un baltā muskusa kompozīcija. Aromāts ir pieejams arī atkārtoti uzpildāmos formātos, bet 15 mm plānā pudelīte ir īpaši ērta līdzņemšanai un ceļojumiem.

foto: Publicitātes foto

Vīrišķīga provokācija sieviešu aromātā

YSL Beauté jaunais aromāts Libre ir zīmola lepnums. Tā radīšana ilga septiņus gadus, parfimēri Anna Flipo un Karloss Benams izveidoja vairāk nekā 1500 variantu, lai izkristalizētu smaržu galvenos akordus. Tā tapa aromāts ar vēsu, maskulīnu struktūru, bet sievišķīgi juteklisku sirdi. Tas iesākas ar apelsīna ziedu un lavandas notīm, kas savijas ar neroli, mandarīnu, līdz atveras vaniļas un dzintara maigie akordi. Īsts smaržu meistardarbs!

Zemes un gaismas saikne

Jaunā Bvlgari aromāta Wood Neroli radītājs parfimērs Alberto Moriljass centies radīt saikni starp pilsētas enerģiju un spirdzinošo dabu. Aromāta priekšplānā izvirzās zemes un gaismas spēks, ko iemieso Vidusjūras piekraste, saulainais rūgtā apelsīna koks, neroli, kā arī ciedra un Indijas riekstu ekstraktu smarža. Vīrietim, kurš dzīvo harmoniskā mijiedarbībā ar apkārtējo pasauli.