foto: instagram.com/diormakeup
Grima un nagu laku jaunumi: "Dior" sievietes spēks un "Kinetics" rudenīgie čuksti
2019. gada 25. oktobris, 08:01

Grima un nagu laku jaunumi: "Dior" sievietes spēks un "Kinetics" rudenīgie čuksti

Una Ulme

Pastaiga

"Chanel" grima dizainere Lučija Pika jauno kolekciju veltījusi mūsdienīgai sievietei, kuru iedvesmo klasika. Pašmāju zīmols "Kinetics" piesaka nagu laku rudens kolekciju, kurai dots nosaukums "Čuksti" (Whisper). "Dior" jauno meikapa kolekciju raksturo spēcīgs, pat dramatisks tēls ar īpaši akcentētu acu grimu, savukārt YSL lūpu krāsas "Vernis a Levres Water Stain" sastāvā ir 40% ūdens, kas pēc uzklāšanas rada svaigu, mitru iespaidu bez lipīguma.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Melnbaltā maģija

Chanel jaunā rudens grima kolekcija veltīta zīmola klasikai – melnajai un baltajai krāsai, kas visprecīzāk raksturo Gabrielas Šaneles atstāto mantojumu. “Šo krāsu skaistums ir absolūts, tā ir perfekta harmonija,” teikusi Koko.

Zīmola radošā grima un krāsu dizainere Lučija Pika jauno grima kolekciju veltījusi mūsdienīgai sievietei, kuru iedvesmo klasika. Viņa apspēlē šo krāsu gradācijas – pelēko, sudraba, sēpijas – un pat ieviesusi jaunu terminu – melni sarkans –, to attiecinot uz lūpu meikapa produktiem.

foto: Publicitātes foto

Rudens čuksti

“Sadzirdi tos čukstus kā pirmos sveicienus no rudens noslēpumainajiem miglas rītiem,” ar šādu tēlainu salīdzinājumu pašmāju nagu un roku kopšanas zīmols Kinetics piesaka nagu laku rudens kolekciju, kurai dots nosaukums Čuksti (Whisper).

Kā jau katrā zīmola kolekcijā, arī šajā tiek pieteikti jauni nagu laku toņi, piemēram, pelēkā dūja, dūmakaini violets, dzērveņu sarkans un kastaņbrūns – patiešām rudenīgām noskaņām!

Sievietes spēks

Jaunajai Dior meikapa kolekcijai dots nosaukums Power Look,* un to raksturo spēcīgs, pat dramatisks tēls ar īpaši akcentētu acu grimu. Kolekcijas galvenie jaunumi – Pump’n’Volume tuša skropstu biezumam un apjomam un Pump’n’Brow pirmā saspiežamā uzacu tuša. Tās smalkā otiņa garantē precīzu uzklāšanu, bet dozators – ilgstošu lietošanu. Savukārt acu ēnu rudenīgo toņu palete apvieno mirdzošas un matētas tekstūras, kas piemērotas kā atturīgam dienas, tā izteiksmīgam vakara grimam.

Ienirt krāsas vilnī

Jaunās YSL lūpu krāsas Vernis a Levres Water Stain sastāvā ir 40% ūdens, kas pēc uzklāšanas rada svaigu, mitru iespaidu bez lipīguma sajūtas. Arī spīduma efekts asociējas ar ūdens mirdzumu, ir patīkams lūpām un saglabājas ilgi.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Tēmas