foto: Publicitātes foto
Matu kopšanas un grima jaunumi: pilsētnieču "must have" un citronu maska blondīnēm
No Schwarzkopf Essential Look pavasara /vasaras matu tendenču kataloga.
2019. gada 14. augusts, 09:13

Matu kopšanas un grima jaunumi: pilsētnieču "must have" un citronu maska blondīnēm

Pastaiga

"Pastaiga" apskata, kas jauns radīts grima un matu kopšanas jomā.

Pigmenti vienmērīgam tonim

Ikdienas krēmam pievienojot pāris pilienus zīmola Carita augsti koncentrēto šķidro pigmentu Le Teint Personnel, iegūsiet līdzekli, kas gādā par vienmērīgu, izlīdzinātu un dabisku ādas toni. Var lietot arī kā konsīleri.

foto: Publicitātes foto

Visām dzīves situācijām

Givenchy tonālais krēms Teint Couture Everwear ar SPF20+ radīts kā mūsu pastāvīgais sabiedrotais gan ikdienā, gan ballītēs. Izlīdzina sejas toni, atjauno ādas mirdzumu un sola 24 stundu noturību. Īpašā krēma formula parūpēsies par mitrināšanu un nomierināšanu, tāpēc tas piemērots arī jutīgai ādai. Cena: € 48.

foto: Publicitātes foto

Pilsētnieču must have

Rimmel tonālais krēms Lasting Radiance ir viens no pirmajiem masu tirgum domātajiem produktiem, kas sargā ādu no tā dēvētajām PM2,5 daļiņām – ķīmiskajiem putekļiem, kurus rada, piemēram, transporta izplūdes gāzes. Tās ir tik mazas, ka viegli iekļūst dziļākos ādas slāņos un izraisa kairinājumu. Krēms veido aizsargkārtiņu un mitrina ādu, piešķirot tai toni un mirdzumu. Saules aizsargfaktors – SPF 25. Cena: € 8,95.

foto: Publicitātes foto

Matu aizsardzībai un kopšanai

Jaunie Schwarzkopf Professional līnijas BC Sun Protect produkti ar augu eļļām un jūras aļģēm parūpēsies par matu pasargāšanu no UVA/UVB stariem, pirms dodamies saulē. Līnijā ietilpst šampūns, maska, kondicionējošs krēms un izsmidzināmais līdzeklis. Pieejami arī ceļojumu izmērā. Cenas: no € 10,80, ceļojumu komplekts € 27.

foto: Publicitātes foto

Citronu maska blondīnēm

John Frieda līnijas Sheer Blonde Go Blonder citronu maska stiprina balinātus, trauslus un bojātus matus. Īpašā maskas formula aizver matu kutikulu un samazina to lūšanu, savukārt citronu eļļa gaišina.

foto: Publicitātes foto

Košākam tonim

Alterna līnija Caviar Anti-Aging Infinite Color Hold palīdzēs aizsargāt matu krāsu no izbalēšanas saulē un ūdeņos.  Sastāvā iekļauti vitamīni, augu eļļas, jūras augu maisījums, omega 3 taukskābes un enzīmi. Barības vielas iesūksies dziļi matos, mitrinot, nogludinot un padarot tos mirdzošākus, bet to krāsu – spilgtāku. 

foto: Publicitātes foto

Kaviārs starojošiem matiem

Beology jaunāko produktu līnija Renewing Caviar ar kopjošām aktīvajām sastāvdaļām un kaviāra ekstraktu atjauno matu struktūru, ļaujot tiem atgūt dzīvīgumu un spožumu. Līnijā ietilpst šampūns, maska un izsmidzinošs serums. Cenas: No € 13.

foto: Publicitātes foto

 

Tēmas