foto: Shutterstock
Rīts pēc nakts. 3 soļi līdz svaigai ādai
2019. gada 9. augusts, 12:34

Rīts pēc nakts. 3 soļi līdz svaigai ādai

Una Ulme

Pastaiga

Produkti, kuri palīdzēs attīrīt, tonizēt un uzmundrināt seju pēc negulētas nakts.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Attīrīšana

GLOV cimdiņš On-The-Go

Saslapini cimdiņu ūdenī un notīri seju – nekas vairāk nav nepieciešams! Inovatīvās mikrošķiedras noņems visu veidu dekoratīvo kosmētiku, pat ūdensnoturīgu skropstu tušu un laineri. Izskalo un lieto atkal. € 14,90 (komplektā ar mazgāšanas līdzekli).

foto: Publicitātes foto

Shiseido līnijas WASO attīrošo līdzekļu komplekts

Trīs atsvaidzinošas formulas ādas attīrīšanai, kuras vari izvēlēties atbilstoši noskaņojumam. Ar augu ekstraktiem un jūraszāļu kompleksu bagātinātie līdzekļi atbrīvo ādu no netīrumiem un tauku sekrēta. Pēc iemasēšanas uzputo. € 34,99 (2x70 ml).

foto: Publicitātes foto

Tonizēšana

Institut Esthederm izsmidzināmais līdzeklis Eau Cellulaire

Uz celulārā ūdens bāzes veidotais produkts tagad papildināts ar antioksidantiem un hialuronskābi, kas nodrošina arī ādas mitrināšanu. Pieejams arī mazā tilpumā ērtākai līdzņemšanai. € 19 (100 ml).

 

foto: Publicitātes foto
Cellular Water 100ml MIST V910002

Too Faced atsvaidzinošā bāze Hangover 3in1

Sastāvā kokosriekstu ūdens un probiotikas, kas atsvaidzina, mitrina, izlīdzina ādas virsmu un atvieglo kosmētikas uzklāšanu, turklāt paildzina tās noturību. € 13 (30 ml).

foto: Publicitātes foto

Uzmundrināšana

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Magicstripes kolagēna acu plāksnītes Wake me up

Mazina tumšos lokus un pietūkumu acu zonā, atbrīvo no noguruma. Sastāvā iekļautā hialuronskābe mitrina un vizuāli izlīdzina smalkās krunciņas. Atvēsinošs efekts. € 8 (gab.)

foto: Publicitātes foto

Holika Holika citronu sejas maska

Vienreiz lietojama maska ar citronu ekstraktu atsvaidzina, mitrina un izlīdzina toni, padarot ādu veselīgāku. € 3 (gab.)

Too Cool For School 24K zelta maska

Šī korejiešu zīmola biocelulozes sejas maska pilda, ko sola,  – mitrina, piešķir ādai dzīvīgumu un mirdzumu. Satur ne tikai zeltu, bet arī ķirbju ekstraktu un enzīmus, kas ādu attīra un mīkstina. € 7,40 (gab).

foto: Publicitātes foto