foto: instagram.com/chanel.beauty
Dekoratīvās kosmētikas jaunumi: "Chanel" lūpu krāsa, "Sensai" zīda pulveris, "Douglas" tuša vēl kuplākām skropstām
2019. gada 11. aprīlis, 17:17

Dekoratīvās kosmētikas jaunumi: "Chanel" lūpu krāsa, "Sensai" zīda pulveris, "Douglas" tuša vēl kuplākām skropstām

Una Ulme

Pastaiga

Zīmols "Sensai" laidis klajā jaunu lūpu krāsu kolekciju – The Lipstick, "Douglas" meikapa kolekciju papildina skropstu tuša Sensation un tās bāze, "Shiseido" skropstu tušas Controlled Chaos inovatīvās birstītes izliektās sānu malas palīdz padarīt skropstas apjomīgas. Pastaiga apskata interesantākos pēdējā mēneša dekoratīvās kosmētikas jaunumus.

Stils un komforts

Jaunā Chanel lūpu krāsa Rouge Coco Flash gādā ne tikai par izteiksmīgu toni, bet arī lūpu kopšanu. Hohobas, mimozas, saulespuķu eļļas nodrošina intensīvu mitrināšanu, sniedzot lūpām vieglu un zīdainu pārklājumu. Noturīga, intensīvi pigmentēta krāsa.

Zīda māksla

Zīmols Sensai laidis klajā jaunu lūpu krāsu kolekciju – The Lipstick. Sastāvā iekļautais zīda pulveris padarīs lūpas patīkami gludas, bet aprikozes un mandarīna ekstrakti mīkstina un mitrina to ādu. Lietojot kopā ar lūpu zīmuli, iegūstamas izteiksmīgākas kontūras un ilgāka noturība. Zīmulim komplektā nāk arī asināmais. € 53 (lūpu krāsa), € 38 (zīmulis).

foto: Publicitātes foto

Vēl kuplākām skropstām

Douglas meikapa kolekciju papildina skropstu tuša Sensation un tās bāze. Kuplinošā tuša sniedz apjomu un aptver skropstas ar intensīvi melnu krāsu. Savukārt bāze stiprina skropstas, stimulē to augšanu un palīdz piešķirt maksimālu kuplumu. € 17,99 (tuša), € 12,99 (bāze).

foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto

Nekāda haosa!

Shiseido skropstu tušas Controlled Chaos inovatīvās birstītes izliektās sānu malas palīdz padarīt skropstas apjomīgas, bet plakanās malas rūpējas par izliekumu. Cieto un mīksto vasku kombinācija nodrošina elastību un gludu klājumu, savukārt īpašā aizsargplēvīte gādā, lai tuša ir noturīga, neizsmērējas un nebirst. Pieejama četros intensīvos toņos. € 33,50.

foto: Publicitātes foto

Izceļot dabīgo skaistumu

Chanel jaunā kolekcija Les Beiges ataino šābrīža grima galvenās tendences – viegls, nemanāms pārklājums, dabīgi toņi un starojošs mirdzums.

Kolekcijas aktualitāte – tonālais līdzeklis Water Fresh Tint gādā par svaigu atpūtušās ādas izskatu, vienlaikus sniedzot mitrinošu sajūtu un komfortu. Šis ir konceptuāli jauns grima produkts, kura mērķis ir izcelt sievietes skaistumu, sniedzot otrās ādas efektu.

foto: Publicitātes foto