foto: https://www.instagram.com/vichylaboratoires
Kosmētikas jaunumi: jauni pretnovecošanās līdzekļi, lūpu balzami un konsīleri nogurušām acīm
2019. gada 20. marts, 08:20

Kosmētikas jaunumi: jauni pretnovecošanās līdzekļi, lūpu balzami un konsīleri nogurušām acīm

Una Ulme

Pastaiga

"Pastaiga" apskata interesantākos kopjošās un dekoratīvās kosmētikas jaunumus.

Ideāls pāris

Svaigumam no rīta – C vitamīns, atjaunošanai naktī – A vitamīns. Clinique intensīvās iedarbības serumi Fresh Pressed ir ideāli partneri, kad jārūpējas par spēcīgu pretnovecošanas efektu, jānovērš ādas nepilnības un jāveicina kolagēna sintēze, kas atbild par ādas tvirtumu. Iepakojuma tehnoloģija sargā vitamīnus no oksidēšanās, bet īpašas nesējvielas ļauj serumam tos ievadīt dziļākos ādas slāņos. € 50.

foto: Publicitātes foto

Spēcīgai un elastīgai ādai

Collistar elastīna seruma un krēma Pure Actives sastāvā ir tīrā veidā iestrādātas aktīvās sastāvdaļas, kuras izmanto kosmētiskajā medicīnā. Tās iedarbojas uz elastīna šķiedrām, kas atbild par ādas tonusu un elastību.

Tādējādi āda kļūst spēcīgāka un spēj sevi labāk pasargāt no apkārtējās vides ietekmes. Regulāri lietojot, pakāpeniski tiek nostiprināts sejas ovāls un krunciņas kļūst mazāk izteiktas. € 48,49.

foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto

Kompleksa anti-age pieeja

Vichy Laboratories laidusi klajā savstarpēji papildinošu pretnovecošanas produktu līniju Liftactiv. Tajā apvienots kolagēna dienas krēms ar biopeptīdiem, dažāda molekulmasas lieluma hialuronskābes nakts maska un C vitamīna aktīvo vielu koncentrāts (15%). Produkti efektīvi koriģē novecošanas pazīmes, atjaunojot ādai tvirtumu, tonusu un izlīdzinot ādas toni.

 

Dubultas iedarbības attīrīšana

Jaunie Guinot līnijas Clean Logic produkti ādu gan attīrīs, gan kops vienlaikus. Krēms kosmētikas noņemšanai Cleansing Care rūpējas par ādas tīrību, vienlaikus mitrinot un nostiprinot lipīdu slāni. Savukārt losjons Revitalising Care ar papaijas fermentu atbrīvo ādas virsmu no atmirušajām šūnām un stimulē šūnu pašatjaunošanās spējas. € 34.

Jauns zīmols dabiskās kosmētikas cienītājiem

Tagad arī Latvijā pieejams dāņu zīmols Ecooking, kura nosaukums radies, savienojot vārdus ecological (ekoloģisks) un cooking (pagatavot). Tas arī raksturo zīmola būtību – ekoloģiski tīri produkti, no kuriem daļu droši var pat apēst.

Kosmētikas sastāvā ir bioloģiskās eļļas, kas savienojumā ar augstākās kvalitātes peptīdiem, vitamīniem, minerālvielām un antioksidantiem baro un atjauno ādu – ne velti “Barība tavai ādai” ir zīmola devīze.

foto: Publicitātes foto

Maskē un koriģē

Jaunais Smashbox konsīleris Studio Skin Flawless 24 hour rūpējas ne tikai par tumšo loku maskēšanu, bet izmantojams arī sejas konturēšanai, ādas apsārtuma un nepilnību novēršanai. Krēmīga, augsti pigmentēta tekstura, ilga noturība, dabīgs efekts. € 25.

Matēta āda visas dienas garumā

Jaunais Estēe Lauder matējošais tonālais pūderis Double Wear Stay In Place ar SPF 10 var tikt izmantots gan kā ādu koriģējošs līdzeklis, gan kā pūderis grima noslēgumā. Tas nodrošina dabīgu pārklājumu, absorbē sebumu un kontrolē spīdumu, garantējot ilgnoturīgu matētu efektu. € 49.

foto: Publicitātes foto

Maigām, mitrinātām un apjomīgām lūpām

Jaunais YSL lūpu balzams Volupte Plump in Color dziļi pabaro lūpu ādu, sniedz izteiksmīgu spīdumu un vizuāli palielina to apjomu. Sastāvā maigi kņudinoša piparmētru eļļa, vitamīnu un antioksidantu kokteilis, kā arī hialuronskābe.

foto: Publicitātes foto

Ardievas nogurušam acu skatienam!

YSL dižpārdokļa – konsīleru Touche Éclat klāstu papildina jaunums – kosmētikas līdzeklis High Cover. Tas pilnībā maskē tumšos lokus zem acīm, taču nerada smaguma sajūtu. Augsti pigmentēta, zīdaina tekstūra un ilga noturība. Sastāvā augu ekstrakti, kofeīns un E vitamīns, kas papildus kopj ādu zem acīm, mazinot noguruma pēdas.

Trīs vienā

Jaunais Givenchy lūpu balzams Le Rose Perfecto piedāvā kompleksu pieeju lūpu skaistumam. Sastāvā iekļautais šī sviests kopj to ādu, rozā piparu ekstrakts nodrošina apjomu, bet vieglā tekstūra gādā par dabīgu toni. Maigām un kārdinoši pilnīgām lūpām. € 34.

foto: Publicitātes foto