foto: SartorialPhoto / SplashNews.com/ Vida Press
Holivudas jaunā zvaigzne Ansels Elgorts izpļāpā filmu sižetus un fano par Porziņģi
Cilvēki
2019. gada 6. februāris, 05:31

Holivudas jaunā zvaigzne Ansels Elgorts izpļāpā filmu sižetus un fano par Porziņģi

Zane Dzene

Pastaiga

Tas nu ir oficiāli – Stīvens Spīlbergs ķēries pie Vestsaidas stāsta pārekranizēšanas un galveno vīriešu lomu uzticējis Anselam Elgortam (24).

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Savulaik Stīvens Sondheims un Leonards Bernsteins Šekspīra traģēdiju par Romeo un Džuljetu pārveidoja par Ņujorkas ielu bandu cīņām, bet 1961. gadā uzņemtā lente ar Ričardu Beimeru un Natāliju Vudu saņēma 10 Oskarus un uzskatāma par vienu no Holivudas pamatakmeņiem.

Spīlberga izvēle nav nejauša – Elgorts nav nekāds zaļknābis. Dzimis Ņujorkas modes fotogrāfa un operas režisores un horeogrāfes ģimenē, viņš no mazām dienām apguvis augstākās sabiedrības tikumus, ļāvis, ka viņu sabučo Vogue modeles, ballējies Hemptonā un izbaudījis Manhetenas mākslinieku bohēmu, piecus gadus pavadījis baletskolā, bet kino debitējis šausmu klasikas rimeikā Kerija (2013.), kam sekoja Citādo (2014.) sērija un romantiskā tīņu drāma Vainīgas ir zvaigznes (2014.). Kinokritiķi pasludināja, ka Elgorta vārds jāiegaumē.

foto: Publicitātes foto
Filmā Zaļknābis pie stūres (2017.).

Romantiskais ampluā Anselam piestāv, taču rutīna nepatīk, tāpēc viņš metās piedzīvojumā. Stilīgā filma Zaļknābis pie stūres (2017.) ne tikai pārrakstīja viņa karjeru, bet arī ļāva pozēt kopā ar citiem Zelta globusu nominantiem.

Kinokritiķi, skatoties uz viņa mērķtiecību un vizuālajiem dotumiem, atsauc atmiņā Džeimsu Dīnu, bet nelabvēļi Anselu pieskaita tai ar sevi apsēstajai narcisu šlakai, kas par savas dzīves skatuvi padarījuši sociālos medijus. Viņš pats ir pārliecināts, ka vienlaikus visiem izpatikt un gūt panākumus ir grūti, nemāk turēt mēli aiz zobiem un bieži aizrunājas tiktāl, ka atklāj filmu sižetus.

Taču Elgortam viss top piedots. Viņš ir lāga zēns – skeito, fano par New York Knicks (starp citu, augstu vērtējot arī Kristapu Porziņģi) un veido mūziķa karjeru – kā dziedātājs un DJ viņš darbojas ar pseidonīmu Ansølo.

Šos talantus Ansels pūralādē neslēpj, un arī draudzeni ne – sapazinušies jau vidusskolā, viņš un balerīna Violeta Komišana ir pāris kopš 2012. gada. Jo viņam patīkot ilglaicīgas attiecības, kurās otram var uzticēties.

foto: Pacific Press/Sipa USA/ Vida Press
Ansels Elgorts un Violeta Komišana.
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās