foto: instagram.com/soldejaneiro
Sejas un ķermeņa kopšanas jaunumi: espreso šotiņš ādai un "Bum Bum" krēms, kas aizved uz saulaino Brazīliju
2019. gada 4. janvāris, 14:19

Sejas un ķermeņa kopšanas jaunumi: espreso šotiņš ādai un "Bum Bum" krēms, kas aizved uz saulaino Brazīliju

Una Ulme

Pastaiga

"Pastaiga" apskata skaistuma jaunumus, šoreiz - interesantākos ķermeņa un sejas kopšanas produktus.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Brīnuma mirklis

Juvena koncentrāts Miracle Serum Firm & Hydrate atbilst savam nosaukumam. Tas aizsargā ādu no mitruma zuduma, kas īpaši svarīgi ziemas sezonā, aktivizē šūnu atjaunošanās spējas un pastiprina citu kosmētisko līdzekļu iedarbību. Smalkās zelta krāsas daļiņas maskē krunciņas un piešķir ādai starojumu. Ideāls pamats svētku grimam. € 109.

Lai acis mirdz!

Tieši acu zona nodod mūsu nogurumu, tādēļ tās atsvaidzināšanai iesakām Kiehl’s jaunumu Youth Dose Eye Treatment ar pro-retinolu un C vitamīnu. Vieglā, samtainā tekstūra neatstāj lipīgu sajūtu, pēc tā lietošanas āda kļūst maiga, bet mitrinošais efekts vizuāli samazina krunciņas. € 38.

foto: Publicitātes foto

Vairogs pret datora starojumu

Payot inovatīvais jaunums – muskuļus atslābinošais dienas krēms Blu Techni Liss Jour risina problēmas, kas saistītas ar ādas novecošanu, – mazina krunciņas un uzlabo šūnu vielmaiņu. Vienlaikus tas kalpo par vairogu pret brīvajiem radikāļiem, ko emitē ekrānu radītā zilā gaisma. Vienkārši nepieciešams produkts, ja ikdiena ir saistīta ar darbu pie datora. € 59,99.

foto: Publicitātes foto

Mitrināšanas čempions

Collistar Concentrated Moisturizing ir vieglas tekstūras želeja ar hialuronskābes mikro lodītēm un aktīvo vielu kompleksu, kas intensīvi mitrina ādu un sniedz atjaunojošu efektu. Var lietot atsevišķi vai – īpaši sausas ādas gadījumā – arī zem ikdienas krēma. Ļoti labi noder par bāzi pirms grima uzklāšanas. € 26,49.

Espreso šotiņš ādai

FakeBake pašiedeguma līdzeklis Double Shot Espresso Tan patiešām ir salīdzināms ar kafiju – ir ārkārtīgi aromātisks un sniedz skaistu kafijas nokrāsas iedegumu. Līdzeklim ir serumveida tekstūra, kas viegli klājas (ieteicams izmantot klāt pievienotos cimdiņus). Tas nav lipīgs, tāpēc ieteicams to atstāt uz nakti un no rīta noskalot. Ja nepieciešams intensīvāks efekts, var uzklāt atkārtoti. € 32.

foto: Publicitātes foto

Tvirtam ķermenim

Jaunums Latvijā – zīmols Sol de Janeiro sajūtu līmenī aizved uz saulaino Brazīliju un uzrunā ar saldo karameļu, vaniļas un pistāciju aromātu. Sākoties ballīšu sezonai, iesakām Bum Bum – nostiprinošo krēmu ar guaranu, akai ogām un kokosa eļļu, kas stimulē asinsriti, padara ādu tvirtāku un piešķir tai zīdainu maigumu. € 39,99.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Tēmas