foto: instagram.com/chanelofficial
"Chanel" nakts krāsu burvība, "Dzintara" smaržas un jauns pašmāju zīmols skropstu un uzacu kopšanai
2018. gada 20. septembris, 13:19

"Chanel" nakts krāsu burvība, "Dzintara" smaržas un jauns pašmāju zīmols skropstu un uzacu kopšanai

Una Ulme

Pastaiga

YSL jaunais lūpu balzams, nakts maģija kā brīvības simbols Chanel acu grima kolekcijā un pašmāju Dzintara jaunā kosmētikas sērija Beautiful Lady. Pastaiga apskata šobrīd interesantākos kosmētikas jaunumus.

Koncentrēts enerģijas lādiņš

Pašmāju kosmētikas zīmols MÁDARA laidis klajā trīs efektīvus sejas koncentrātus ar augstu aktīvo vielu īpatsvaru lietošanai mājas apstākļos. Tie dozēti ampulās, kas ļaut uzklāt tieši tik daudz līdzekļa, cik nepieciešams. Ampulas paredzētas konkrētu ādas problēmu risināšanai – mirdzumam (Antioxidant Energiser), mitrumam (Hyaluronic Collagen) un tvirtumam (Amino Fill 3D). € 29,90 (10 x 3 ml).

 

foto: Publicitātes foto

Starojošai un mitrinātai ādai

Multifunkcionālo sejas kopšanas klāstu papildina Kiehl’s jaunums – Glow Formula Skin Hydrator. Tas satur gaismu atstarojošas minerālu daļiņas, kas izgaismo ādu, bet granātābolu ekstrakts, kas ir spēcīgs antioksidants, to mitrina un uzlabo tekstūru. Var lietot kā vienu pašu, tā kopā ar ikdienas krēmu vai pirms tonālā līdzekļa. € 35.

foto: Publicitātes foto

Pilnvērtīgai acu zonas kopšanai

Institut Esthederm līnijas Intensive jaunums – Hialuronskābes acu serums domāts ne tikai mīmikas krunciņu mazināšanai, bet veic arī asaru rievas piepildošu funkciju. Seruma sastāvā ir dažāda molekulārā svara hialuronskābe, kas, piesaistot ūdeni, vizuāli uzlabos acu zonas izskatu. Dārgmetāla pallādija aplikators atvēsina un uzlabo mikrocirkulāciju, bet seruma aktīvo vielu kombinācija novērš pietūkumu. € 41.

 

foto: Publicitātes foto

Jauns pašmāju zīmols skropstu un uzacu kopšanai

Latvijā izveidots jauns zīmols DaLashes, kas specializējas skropstu un uzacu kopšanā. Tā dibinātājas Irina Ronīte un Nata Egle ir šīs sfēras celmlauzes un, apvienojot spēkus, radījušas unikālus produktus, kuri kopj skropstas un uzacis, vienlaikus stimulējot to augšanu. Produktiem izmantotas tikai dabiskas sastāvdaļas, tiem piešķirts Ecocert serifikāts. Cenas no € 15 līdz € 32.

foto: Publicitātes foto

Nakts krāsu burvība

Par jaunās acu grima kolekcijas iedvesmas avotu Chanel globālā radošā grima un krāsu dizainere Lučija Pika izvēlējusies nakts maģiju kā brīvības simbolu. Rietot saulei, mainās gaismas spēles un toņi kļūst piesātinātāki, dziļāki, izteiksmīgāki. Kolekcijā ogļu melnā krāsa kontrastē ar intensīvi violetu, persiku rozā, pāva spalvu zilo un smaragda zaļo toni.

foto: instagram.com/chanelofficial
foto: Publicitātes foto

Ar skatu rudenī

Dabiskās kosmētikas zīmols Dr.Hauschka iepazīstina ar jauno rudens/ziemas dekoratīvās kosmētikas kolekciju Deep Infinity. To raksturo pusnakts zilais, smalki sārtais un pelēkais tonis, bet galvenajā lomā ir tirkīzs visās tā niansētajās nokrāsās. Kolekciju veido četri dekoratīvās kosmētikas produkti: acu ēnu palete, skropstu tuša apjomam, izgaismojošs fluīds un lūpu krāsa-zīmulis. Cenas no € 16 līdz € 28,90.

foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto

Tonē un kopj

YSL radījis lūpu balzamu – mirdzumu Volupte Liquid Colour balm. Tā sastāvā iekļauti karitē sviests, E vitamīns, kokosriekstu ūdens un hohobas eļļa, kas mīkstina un mitrina lūpas, bet īpašā Liquid Light tehnoloģija gādā par starojošu toni. Balzams ir vidēji sedzošs. € 34,99.

foto: Publicitātes foto

Mirdzošam grimam

Viegli tonējošais CC krēms ar SPF 35 Armani Prima maskē sejas ādas nepilnības un apsārtumu, nodrošinot tai vienmērīgu toni. Vienlaikus tas mitrina un piešķir sejai mirdzumu, kā arī aizsargā ādu no UV staru kaitīgās ietekmes. Ideāls produkts atvasarai, jo, neraugoties uz vieglo tekstūru, lieliski veic visus savus uzdevumus, padarot ādu svaigu un veselīgi starojošu.

foto: Publicitātes foto

Matu dzīvībai un enerģijai

Wella Professionals piedāvā jaunu matu kopšanas līdzekļu sēriju Invigo, kas paredzēta ātrai problēmu risināšanai. Sērijā ietilpst produkti dažādām matu vajadzībām: barošanai, apjomam, krāsas aizsardzībai un galvas ādas kopšanai. Inovatīvās sastāvdaļas un vitamīni izvēlēti katrai sērijai atbilstoši tās uzdevumam, un produkti izstrādāti tā, lai darbotos salikumā ar Invigo salonu procedūrām.

foto: Publicitātes foto

Bezrūpīgai vasarai

Marc Jacobs aromāts Daisy Love ir stāsts par pludmali, zilām debesīm, mīlestību un bezrūpību. Šīs ir jauneklīgas smaržas, kuras raksturo saldeni, karamelizēti ziedu un ogu akordi. Nopietnības devu piešķir aromāta noslēgums, kurā jaušas koksnes un kašmira muskusa notis. € 81,99 (EDT, 50 ml).

Jauna aromātu līnija

Pašmāju kosmētikas zīmols Dzintars laidis klajā jaunu smaržu sēriju Beautiful Lady. Tie ir moderni aromāti mūsdienīgā iepakojumā, ar kuriem Dzintars pārliecinoši atgādina par sevi kā izcilu smaržu radītāju. Sērijā ir trīs aromāti: eksotiski austrumnieciskais Dark Red, augļaini pūderainais Blue un sievišķīgi maigais Beige. Tādējādi ir padomāts par dažādām gaumēm, noskaņojumiem un sajūtām. € 45.

foto: Publicitātes foto

Ceļojums vēsturē

Chanel šobrīd aicina apceļot trīs zīmolam vēsturiski svarīgus pieturas punktus, sajūtās aizvedot mūs uz Venēciju, Dovilu un Biaricu. Šīs trīs pilsētas bija Koko Šaneles mīļākās atpūtas vietas, kur viņa guva iedvesmu radošajam darbam. Zīmola parfimērs Olivjē Polžs Dovilas aromātu piepildījis ar svaigumu un rūgtenu augļainumu, Venēcijai piešķīris austrumniecisku noslēpumainību, izceļot jasmīnu un vaniļu, bet Biaricas aromātam priekšplānā izvirza ūdens notis un citrusu, to balansējot ar maigām maijpuķītēm.

foto: Publicitātes foto