foto: Instagram.com/wellahair
Jaunumi matu kopšanai: kokosriekstu eļļa un īpašs jaunums vīriešiem
Kokosriekstu eļļa baro matus, padarot tos gludus un mīkstus.
2017. gada 23. septembris, 12:01

Jaunumi matu kopšanai: kokosriekstu eļļa un īpašs jaunums vīriešiem

Una Ulme

Pastaiga

Tonējošas matu maskas, micelārais līdzeklis arī matiem un īpašs jaunums vīriešu matiem. "Pastaiga" raksta par jaunākajiem produktiem, kas radīti matu kopšanas jomā.

Dabiskai matu kopšanai

The Body Shop jaunie matu kopšanas produkti satur dažādas dabiskas sastāvdaļas – eļļas, sviestus un pat augļu biezeņus. Šāda pieeja nodrošina intensīvu matu kopšanu, risinot konkrētas problēmas, nevis tās tikai maskējot. Mūsu favorīts – kokosriekstu eļļa, kas baro matus, padarot tos gludus un mīkstus. € 13,30.

foto: no žurnāla "Pastaiga" arhīva

Profesionālai matu kopšanai mājās

Iepirkšanās centrā Sky & More durvis vēris pirmais profesionālu matu produktu veikals mājas lietošanai 4hair.lv. Tajā pieejamas vadošo profesionālo matu kosmētikas zīmolu preces, kā arī ierīces matu žāvēšanai un veidošanai. Īpašā procedūru zonā tiek sniegti dažādi ātra servisa pakalpojumi, piemēram, bezmaksas galvas ādas un matu diagnostika.

foto: no žurnāla "Pastaiga" arhīva

Tonējošas matu maskas

Profesionālais matu kopšanas kosmētikas zīmols Kevin Murphy iepazīstina ar jaunām matu maskām, kuru sastāvā ir nepermanenti krāsu pigmenti. Maskas ļaus paspilgtināt matu toni vai nedaudz mainīt to krāsu. Tonis pazudīs pēc aptuveni četrām mazgāšanas reizēm. € 26.

Piepilda un aizsargā

Jaunās Wella Professionals matu kopšanas kolekcijas Fusion produkti satur aminoskābes ar mikronizētiem lipīdiem, kas novērš matu bojājumus. Tie piepilda novājināto matu šķiedras, padarot tos izturīgākus pret lūšanu. Matu kutikula tiek aizvērta un pasargāta no ārējās vides bojājumiem. € 5,40 – € 18,74.

Micelārais līdzeklis arī matiem

Schwarzkopf Professional laidis klajā inovatīvu produktu – kondicionieri BC Bonacure Micellar Cleansing. Vienā mazgāšanas reizē tas matus gan efektīvi attīra, gan arī tos mīkstina! Kondicionieris palīdz saglabāt matu dabīgo eļļainību un mitrumu, tāpēc to iesaka lietot katrā trešajā mazgāšanas reizē. € 20,60.

foto: no žurnāla "Pastaiga" arhīva

Vīriešu matu kopšanai

Kiehl’s vīriešu kosmētikas līnijas Grooming Solutions mitrinošais šampūns ar kondicionieri maigi attīra matus, tos nesausinot. Savukārt veidošanas pasta ar Marokas mālu piešķirs frizūrai stipru un ilgstošu noturību. € 21 (šampūns), € 19,50 (pasta).

A post shared by Kiehl's Since 1851 (@kiehls) on

 

Tēmas