foto: Elizabeth Jane Ruben
Unikāla saruna ar H&M dizaina komandu par 2017. gada rudens/ziemas kolekciju
Blūze, žakete, bikses no H&M, rota "Tanel Veenre", somiņa "Loewe".
Blogs
2017. gada 13. septembris, 10:02

Unikāla saruna ar H&M dizaina komandu par 2017. gada rudens/ziemas kolekciju

Liene Stūraine

Jauns.lv

"Pastaigas" blogam kā vienīgajam interneta medijam Latvijā tika dota iespēja piedalīties kolekcijas prezentācijā tiešsaistes vidē, ar ekskluzīvu iespēju uzdot jautājumus par jauno kolekciju. Šo iespēju ar lielāko prieku arī izmantoju.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Prezentāciju vadīja H&M dizaina komanda un moderators, un tā norisinājās 8.septembrī. Izmantojot šo iespēju, es uzdevu jautājumus dizaina komandai: koncepta menedžerei Emīlijai Johansonei (Emily Johansson) un koncepta dizainerei Andželikai Grimborgai (Angelica Grimborg) :

Pastāstiet, lūdzu, par saviem iedvesmas avotiem?

Kolekcijā ielu mode sastopas ar izsmalcinātību; mēs iedvesmojāmies no Ņujorkas un no šīs pilsētas radošuma un enerģijas. Kolekcija atspoguļo modernas sievietes garderobes nepieciešamās lietas – izteiksmīgas virsdrēbes, maigas kleitas, glaimojošus adījumus, viegli kombinējamas lietas, izteiksmīgus aksesuārus un smalku krāsu paleti. Kolekcijā tiek uzsvērti arī piegriezumi, kas izceļ sievietes siluetu, kombinējot lietas ar izteiksmīgiem piegriezumiem kopā ar maigiem siluetiem, tiek radīts spēcīgs, bet sievišķīgs koptēls. 

H&M ir arī jauniešu zīmols. Sakiet, vai šī sievišķīgā un pietiekami klasiskā kolekcija ir mēģinājums vērst jauniešu uzmanību klasiskām un elegantām vērtībām, saplēstu džinsu un T-kreklu vietā?

"H&M Studio" kolekcija atspoguļo H&M dizainu un mūsu svarīgākās sezonas tendences un top lietas. "H&M Studio" kolekciju ir radījusi H&M dizaina komanda, kura katru sezonu rada kolekciju ierobežotā daudzumā, kas sastāv no galvenajiem tērpiem un izteiksmīgām lietām, kas piesaista pircēju, kurš interesējas par modi, vēlas izmēģināt dažādas kombinācijas un attīstīt savu personisko stilu.

Esat paveikušas lielisku darbu, laiks atpūtai! Kā pavadīsiet atvaļinājumu/brīvdienas?

Brīvdienās mēs pavadām laiku kopā ar mūsu ģimenēm un draugiem un mums abām patīk pavadīt laiku Stokholmas arhipelāgā, tuvumā ūdenim un dabai. Brīvdienas ir perfekts laiks, lai iedvesmotos un mēs bieži apmeklējam muzejus un dizaina galerijas, piemēram, Stokholmas Modernās mākslas muzeju, Fotografiska muzeju, "Modernity" galeriju un "Jacksons" galeriju, kas ir daļa no mūsu mīļākajām vietā. Satikšanās pēc darba "Riche" vai "Tjoget" kopā ar draugiem ir kaut kas, ko mēs ļoti novērtējam.

foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto

Kampaņas modele Greisa Elizabete (Grace Elizabeth) intervijā atklāj: "Man ļoti patīk asimetriskie kuplie mini svārki un lielā M izmēra rūtainā jaka ar kapuci un mākslīgo kažokādu, bet vislielākais favorīts ir puszābaki. Masīvi, bet tajā pašā laikā arī seksīgi. Zābakus es vilktu kopā ar visu – kopā ar džinsiem uz auguma, ar īsu kleitu vai pat ar garu kleitu ar izteiksmīgu šķēlumu. Rūtainā jaka būtu mana top lieta, kad ārā paliek vēsāks. Tā kā esmu Floridas meitene, tad aizvien neesmu pieradusi pie aukstuma, tāpēc es, visticamāk, apakšā vilktu kādu adījumu." 

foto: Publicitātes foto

Jāatzīst, ka kolekcija pilnībā atspoguļo modernas sievietes garderobes vajadzības – āra apģērbi ar izteiksmīgu piegriezumu, maigas kleitas, skaisti adījumi, dažādos veidos kombinējamas lietas, izteiksmīgi aksesuāri un izsmalcināta krāsu palete.  

foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto

Iedvesmojoties no prezentācijas, sadarbībā ar H&M Latvija tapa fotosesija, kurā es piedāvāju savu ikdienas stilu ar "H&M Studio" jaunās kolekcijas drēbēm.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Kombinējiet dažādus audumus, struktūras, aksesuārus un iegūstiet savu neatkārtojamo stilu!

Stilīgai ikdienai

Iedvesmojoties no prezentācijas, sadarbībā ar H&M Latvija tapa fotosesija, kurā es piedāvāju savu ikdienas stilu ar H&M Studio 2017.gada rudens/ziemas kolekcijas drēbēm. Kombinējiet ...

gallery icon
19

Jau šajā ceturtdienā, 14.septembrī, H&M veikalā "Galerija Centrs" būs pieejama jaunā H&M Studio AW17 kolekcija sievietēm, bet kolekcija vīriešiem būs pieejama TC "Galleria Riga". Abas kolekcijas būs pieejamas arī tiešsaistē hm.com.

Es par stilīgu ikdienu!