foto: Publicitātes foto
Droša aizsardzība pret rudens vīrusiem
Esi vesels
2019. gada 19. novembris, 07:00

Droša aizsardzība pret rudens vīrusiem

Jauns.lv

Ierastā rudens saaukstēšanās sezona uzņem apgriezienus un reti kurš vēlas uzņemt šo nevēlamo rudens ciemiņu. Izrādās, saaukstēšanos izraisošie vīrusi savu neganto darbu uzsāk tieši kaklā un rīklē, tāpēc ne velti neiztrūkstošs rudens aksesuārs ir silta šalle. Tomēr, lai izvairītos no saslimšanas, ar to vien var būt par maz, jo kakls līdzīgā veidā jāpasargā no iekšpuses. Kā gan to izdarīt? Farmaceits stāsta par šīs sezonas vērtīgāko profilaktisko līdzekli, kas mutes dobumā veido fizisku aizsargslāni un tā neļauj pieķerties nejaukajiem vīrusiem.

Saaukstēšanos izraisa vairāk nekā 200 dažādi vīrusi. Kad ķermenis kādā brīdī atdzisis, vīrusi, kas jau nokļuvuši augšējo elpceļu gļotādā, savairojas un izraisa visus zināmos un tik nepatīkamos simptomus – iesnas, kakla sāpes, drebuļus, temperatūru. Pieaugušie no saaukstēšanās cieš vidēji līdz piecām reizēm gadā, pirmskolas vecuma bērni – no astoņām līdz pat desmit reizēm gadā. Vīrusi, kuri izraisa saaukstēšanos, pieķeras tieši pie kakla un rīkles gļotādas. Veiksmīgas piestiprināšanās gadījumā vīruss iekļūst saimniekšūnu membrānā un pārprogrammē to, lai veicinātu savu vairošanos.

Tāpēc profilaktiski, lai izvairītos no saaukstēšanās, visefektīvāk būtu aizsargāt tieši kaklu, bet ar šalli vien būs par maz – jāpasargā rīkles gļotāda. Pirmajā mirklī tas var šķist grūti īstenojams uzdevums, tomēr risinājums ir pavisam vienkāršs - MEDISTUS® ANTIVIRUS pastilas. MEDISTUS® ANTIVIRUS pastilu sastāvā esošais Kistosyn® 200 ekstrakts bagātināts ar augu polifenoliem un biopolimēriem, kas ar savu dabisko savelkošo darbību veido  aizsargplēvi uz kakla un rīkles gļotādas, tā radot fizisku barjeru vīrusiem, kuri gluži vienkārši netiek klāt šūnām un nespēj tām pieķerties. In vitro pētījumi apliecinājuši, ka šūnām, kuras pārklātas ar MEDISTUS® ANTIVIRUS pastilu veidoto aizsargslāni, baktērijas pieķērušās par 95% mazāk nekā šūnām bez šī aizsargslāņa.

foto: Publicitātes foto

Tas apliecina pastilu profilakses efektivitāti. Turklāt šis pats Kistosyn® 200 ekstrakts palīdz aizsargāt arī kaklu no iekaisumiem un tādējādi spēj mazināt arī klepu un sausu klepu. Lai dabiskās aktīvās vielas efektīvāk spētu mazināt klepu un jau iekaisušu kaklu, būtiski pastilas sākt lietot uzreiz pie pirmajām pazīmēm – tiklīdz kaklā jūtama kņudināšana. Profilaktiski pastilas ar dabiskajām aktīvajām vielām var lietot ik dienu, pieaugušajiem lēni jānosūkā 3-6 pastilas dienā, bērniem, kuri vecāki par 6 gadiem – 1 pastilu dienā. 

Pastilu ieteicams nosūkāt tieši pirms došanās uz vietām, kurās ir ļoti daudz cilvēki – lielveikali, sabiedriskais transports, lieli sporta pasākumi, koncerti vai teātra izrādes, pulciņi, kā arī vietas, kurās pulcējas ļoti daudz pirmsskolas un skolas vecuma bērni. Tā kā MEDISTUS® ANTIVIRUS pastilas darbojas, veidojot fizisku barjeru, rezistences attīstība nav iespējama, un pastilas pasargā no vīrusiem katru reizi, kad tās tiek lietotas.  

Novembrī MEDISTUS® ANTIVIRUS iespējams iegādāties ar atlaidi līdz -20% aptieku tīklos BENU Aptieka un Euroaptieka Latvijā.

Plašāku informāciju meklējiet https://medistusantivirus.com/lv/

Reklāmas raksts sadarbībā ar Medistus® Antivirus