foto: LETA
Ar cigun meistarklasi un ekspedīciju Likteņdārzā rīkos pirmo no Veselības dienām
Likteņdārzs šonedēļ aicina skaistā dabā izbaudīt dažāda veida nodarbības sava ķermeņa un prāta, emociju harmonijai.
Esi vesels
2017. gada 20. septembris, 13:12

Ar cigun meistarklasi un ekspedīciju Likteņdārzā rīkos pirmo no Veselības dienām

LETA

23.Septembrī no plkst.11 līdz 15 Likteņdārzā notiks pirmā no projekta "Garīgās veselības diena sev" Veselības dienām Koknesē un piedāvās trīs aktivitāšu virzienus, informēja Kokneses fonda pārstāve Sanita Heinsberga.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Lai veicinātu plašāku izpratni par garīgās un fiziskās veselības nozīmi katra cilvēka dzīvē, Likteņdārzs šonedēļ aicina skaistā dabā izbaudīt dažāda veida nodarbības sava ķermeņa un prāta, emociju harmonijai.

Garīgās veselības tēmai būs veltīta cigun meistarklase Zitas Siliņas vadībā, kas bija ļoti pieprasīta augustā notikušajā Sajūtu dienā, tāpēc tiek atkārtota un pulcēs Likteņdārzā gan koknesiešus, gan viesus no citām Latvijas vietām. Cigun ir pašregulācijas metode, kas māca dzīvot harmonijā ar sevi, dabu, kā arī tā ir garīgā sevis attīrīšanas prakse. Dalībai nodarbībā nepieciešama tikai vēlme baudīt cigun sniegto, ērts apģērbs un atvērts prāts. Plkst.11 būs iepazīšanās ar cigun, bet plkst.11.30 un 13.30 sāksies abas nodarbības.

foto: Publicitātes foto
Dalībai nodarbībā nepieciešama tikai vēlme baudīt Cigun sniegto, ērts apģērbs un atvērts prāts.

Aktīvā dzīvesveida piekrītējiem patiks ekspedīcija "Likteņdārzs" plkst.11.30 Jāņa Karaļa vadībā. Komandām, ģimenēm, labām draugu grupām būs iespēja uzzināt, cik veiksmīgi ir iespējams sadarboties, lai sasniegtu kopīgos mērķus - iziet ekspedīcijas trasi pēc iespējas ātrāk, atrast visus punktus un izpildīt uzdevumus Kokneses pussalā. Aktivitāte veltīta fiziskajai veselībai.

Mākslas un radošo aktivitāšu cienītājiem veltīta smilšu un krāsu spēļu terapija uz gaismas lampām Lauras Līdakas-Ambrazēvičas vadībā, kas radīs līdzsvaru emocionālajā veselībā un sniegs iespēju izpaust savus slēptākos talantus. Gaisma un krāsas ir cilvēka kā dzīvas un aktīvas būtnes pamatu pamats.

Nodarbības notiks vai sāksies Likteņdārza radoši izglītojošajā laukumā netālu no autostāvvietas.

Dalība pasākumā ir bez maksas, ieeja Likteņdārzā - par ziedojumiem.