foto: Publicitātes foto
De'Longhi Rivelia kafijas automāts piesaista tirgus uzmanību ar trim iegūtām IF dizaina balvām
Garšīgi
2024. gada 8. maijs, 14:09

De'Longhi Rivelia kafijas automāts piesaista tirgus uzmanību ar trim iegūtām IF dizaina balvām

Reklāmas projekts

De’Longhi, pasaulē atzīts mājas elektroierīču ražošanas līderis, iepazīstina ar savu jaunāko inovāciju — Rivelia pilnībā automātisko “no kafijas pupiņas līdz tasītei” aparātu. Paceļot kafijas baudīšanu nebijušos augstumos, Rivelia apvieno modernākās tehnoloģijas, apbalvotu dizainu un nesalīdzināmi ērtu lietošanu, tā nopelnot trīs prestižās IF dizaina balvas kategorijās Izstrādājums, Lietotāja pieredze un Lietotāja saskarne.

Rivelia, kas ir radīts, lai mainītu kafijas gatavošanas mākslas definīciju, iemieso De'Longhi apņemšanos nodrošināt izcilību un inovācijas katrā tā konstrukcijas un funkcionalitātes aspektā. Rivelia minimālistiskais izskats, intuitīvā saskarne un izcilā darbība nosaka jaunu standartu mājas automātiskajiem kafijas aparātiem.

“Mūsu komanda priecājas iepazīstināt kafijas entuziastus visā pasaulē ar Rivelia “no kafijas pupiņas līdz tasītei” automātu,” sacīja De’Longhi “no kafijas pupiņas līdz tasītei” automātu izstrādājumu tirgvedības vadītāja Plamena Stavreva. “Mums ir svarīgi nodrošināt izcilu kafijas baudījumu cilvēku mājās, un Rivelia atspoguļo mūsu apņemšanos palīdzēt cilvēkiem viegli iepazīt kafijas pupiņu pasauli. Tā plašais dzērienu klāsts, kas ir viena pieskāriena attālumā, un nesalīdzināmi visaptverošā pieredze ik dienu nenoliedzami ienesīs prieku daudzās mājās.”

Rivelia kafijas automāts nav tikai kafijas automāts — tas apliecina De'Longhi stingro apņemšanos izraisīt revolūciju kafijas gatavošanas pieredzē. Rivelia, kas ir radīts tiem, kuri vēlas kafijas pupiņu pasauli ienest savās mājās, lepojas ar novatoriskām funkcijām, kas to nošķir no tradicionālajiem kafijas automātiem:

  • Bean Switch tehnoloģija: dodot iespēju lietotājiem iepazīt kafijas aromātu pasauli, Rivelia Bean Switch tehnoloģija ļauj lietotājiem viegli pārslēgties starp dažādām kafijas pupiņām, nodrošinot pielāgotu pieredzi katrā gatavošanas reizē. Vienalga, vai meklējat tumša grauzdējuma spēcīgās notis vai maiga maisījuma smalkos aromātus, varat neierobežoti palutināt savas garšas kārpiņas.
foto: Publicitātes foto
  • Bean Adapt tehnoloģija: atvadieties no minēšanas un iepazīstiet Rivelia Bean Adapt tehnoloģijas perfekciju. Šī novatoriskā funkcija automātiski pielāgo gatavošanas parametrus atbilstoši izvēlēto kafijas pupiņu unikālajām iezīmēm, nodrošinot optimālu ekstrakciju un garšas īpašību saglabāšanu katrā tasītē, rezultātā iegūstot bagātīgu, aromātisku kafijas tasi katrā gatavošanas reizē.
foto: Publicitātes foto
  • LatteCrema Hot tehnoloģija: paaugstiniet savu kafijas baudīšanas līmeni ar vienu pogas pieskārienu. Rivelia LatteCrema Hot tehnoloģija perfekti saputo pienu, radot samtaini maigas struktūras, kas ir ideāli piemērotas late, kapučīno un citu specializēto dzērienu pagatavošanai. Iepazīstiet kafejnīcas kvalitātes dzērienus, nepametot savu māju ērtības.
foto: Publicitātes foto
  • Coffee Routine funkcija: personalizācija satiekas ar ērtībām Rivelia Coffee Routine funkcijā. Šī intuitīvā funkcija ļauj automātam apgūt un atcerēties jūsu kafijas preferences un patēriņa ieradumus, nodrošinot to, ka jūsu iecienītie dzērieni ir tikai viena pieskāriena attālumā tieši tajos brīžos, kad tos vēlaties izbaudīt visvairāk.
foto: Publicitātes foto
  • Minimālistisks un mūsdienīgs dizains: Rivelia, kura radīšanu ir iedvesmojis modernais minimālisms, raksturo gluds un mūsdienīgs dizains, kas neuzkrītoši iekļaujas jebkurā virtuvē. Tā elegantais siluets un augstvērtīgā apdare padara to par izcilu papildinājumu jebkurās mājās.

Rivelia kafijas automāta izcilais dizains un novatoriskās funkcijas ir ļāvušas tam nopelnīt trīs IF dizaina balvas, tā nostiprinot De'Longhi kā mājas elektroierīču inovāciju līdera pozīciju. IF dizaina balvas tiek piešķirtas par dizaina un inovāciju izcilību, un Rivelia trīskāršā uzvara ir apliecinājums tā izcilajai meistarībai un uz lietotāju vērstajai pieejai.

“Esam pagodināti, ka Rivelia kafijas automātam tika piešķirtas prestižās IF dizaina balvas,” sacīja De’Longhi dizaina direktors Dario Graselli (Dario Grasselli). “Šie apbalvojumi atspoguļo mūsu apņemšanos nodrošināt izstrādājumus, kas ne tikai apmierina mūsu klientu gaidas, bet pārspēj tās. Rivelia rada jaunu standartu “no kafijas pupiņas līdz tasītei” kategorijas dizaina valodai un nesalīdzināmi visaptverošu un interaktīvu lietotāja pieredzi.”

Rivelia kafijas automāts tagad ir pieejams iegādei pie mazumtirgotājiem visā Latvijā. Izbaudiet nevainojamu formas un funkciju apvienojumu ar Rivelia un paceliet savu kafijas pagatavošanas pieredzi nebijušos augstumos.

Lai iegūtu plašāku informāciju par Rivelia kafijas automātu un citiem De’Longhi izstrādājumiem, lūdzu, apmeklējiet https://www.delonghi.com/