Garšīgi
2023. gada 23. novembris, 17:03

Pipars “Electrolux” virtuvē gatavo slinko “Napoleonu”

Reklāmas projekts

Ziema ir īstais laiks, lai palutinātu sevi ar gardumiem, un kas var būt labāks par pašceptu kūku! Diemžēl mūsu aizņemtais dzīvesveids nav pateicīgs, lai mājās gatavotu konditorejas izstrādājumus.

Par laimi, Piparam ar “Electrolux” ir lielisks risinājums – ātrā kūka “Napoleons”, ko mēs visi esam tik ļoti iecienījuši. Ar to tiks galā pat tie, kas ne reizi nav gatavojuši kūku, un tas viss – rekordīsā laikā. Kā saka Pipars, viss te ir tik vienkārši, ka pats sarežģītākais ir neapēst garšīgo krēmu procesa vidū. Aiziet!

Sastāvdaļas (forma 24x10 cm)

800 g kārtainās bezrauga mīklas

1 l piena

300 g cukura

4 olas

100 g sviesta

60 g miltu

vaniļas cukurs

Pagatavošana

1. Katliņā iesit olas, pievieno cukuru, miltus, vaniļas cukuru un samaisa. Turpinot maisīt, pievieno pienu. Katliņu liek uz uguns un karsē, joprojām maisot saturu. Karsē, kamēr krēms sabiezē; process aizņem dažas minūtes. Tad katliņu noņem no uguns, iemaisa sviestu un apsedz ar pārtikas plēvi. Plēvi piespiež cieši pie krēma, lai atdziestot neveidojas cieta garoziņa.

2. Kārtaino mīklu sagriež kvadrātiņos un izcep cepeškrāsnī 200 grādos. Divas trešdaļas izcepto kvadrātiņu salauž mazākos gabaliņos, pārējos sasmalcina smalkās drupačās – tās būs dekorēšanai.

3. Vārīto krēmu sajauc ar kārtaino mīklu, pārliek formā un liek ledusskapī uz 4–24 stundām.

4. Kūku izņem no formas un no visām pusēm izdekorē ar mīklas drupačām. Līdz pasniegšanai glabā ledusskapī.

Reklāmas raksts sadarbībā ar Electrolux.