foto: LETA
Jūrmalā "CleanR" bez maksas izvedīs savāktās koku lapas
Strādnieki vāc koku lapas.
Viena Vide Visiem
2023. gada 12. oktobris, 11:10

Jūrmalā "CleanR" bez maksas izvedīs savāktās koku lapas

Jauns.lv/LETA

Jūrmalā vides apsaimniekošanas kompānija "CleanR" no 16.oktobra līdz 17.novembrim bez maksas izvedīs savāktās koku lapas.

Akcijas ietvaros bez maksas varēs nodot tikai koku lapas, zāli un tūjas. Atkritumu maisos drīkstēs būt neliels piejaukums ar priežu skujām un sīkiem zariņiem, bet nedrīkstēs nodot lielos zarus.

Savāktās lapas iedzīvotājiem ir jāsaliek maisos un pēc tam tie rūpīgi jāaizsien. Viena maisa tilpums nevar pārsniegt 100 litru. Klientiem jānodrošina, lai maisi nebūtu pārpildīti, lai tie nevarētu saplīst, lai maisa augša nevarētu atsieties vaļā brīdī, kad tie tiek pacelti ievietošanai automobilī un transportēti tālāk.

Lapu izvešanu kompānijā iepriekš jāpiesaka, izmantojot "CleanR" lietotni, vai sazinoties ar kompāniju e-pastā "kc@cleanr.lv", vai zvanot uz tālruņa numuru 67111001.

Pakalpojumu var pieteikt namu apsaimniekotāji, kā arī fiziskas un juridiskas personas, kurām ir noslēgts līgums ar "CleanR".

Piesakot lapu izvešanu, klientam jānorāda nododamo maisu skaits. No vienas adreses lapas bez maksas tiks izvestas vienu reizi.

Tāpat Jūrmalas iedzīvotājiem ir iespēja lapu maisus nogādāt pašiem un bez maksas tos nodot šķirošanas laukumā.

Jau vēstīts, ka "Clean R" pagājušajā gadā strādāja ar 48,679 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 18,7% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa pieauga par 46,1% un bija 4,833 miljoni eiro.

"Clean R" reģistrēta 2004.gadā, un tās pamatkapitāls ir 1,2 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. Kompānija ietilpst AS "Clean R grupa".

Kopumā "CleanR grupā" ietilpst 25 uzņēmumi, tostarp sadzīves atkritumu apsaimniekošanas uzņēmums "CleanR", industriālo atkritumu apsaimniekošanas uzņēmums SIA "CleanR Verso", telpu uzkopšanas uzņēmums SIA "Vizii" un pilsētvides apsaimniekošanas uzņēmums SIA "Vizii Urban".