Jaunais mācību gads - ar visgardāko Lāču torti
Garšīgi
2023. gada 29. augusts, 05:38

Jaunais mācību gads - ar visgardāko Lāču torti

Reklāmas projekts

Ikviens ir sajutis to saviļņojumu un patīkamo satraukumu, 1. septembrī, Zinību dienā, ar brīnišķīgiem ziediem rokās dodoties uz bērnudārzu, skolu vai augstskolu pēc skaisti pavadīta vasaras brīvlaika. Atkalsatikšanās ar klasesbiedriem, draugiem, skolotājiem, kārtējās 1. septembra bildes iemūžināšana, pulcēšanās ap svētku galdu un vakariņošana ģimenes lokā- šī ir priekpilna diena, jo šie ir svētki!

Svētkus radām mēs paši, mūsu sajūtas un noskaņojums, mūsu vēlēšanās. Un reizēm īpašiem mirkļiem vajag tik maz – siltu smaidu, labu vārdu … un visgaršīgāko torti pasaulē!

Lāču tortes būs vislabākā izvēle svētku galdam. Jūsu izvēlei šobrīd ir pieejamas tortes gan ar jau labi zināmām, iecienītām garšām, gan jaunām, vēl nebijušām garšām. Vai tā būtu iemīļotā Valriekstu torte vai Medus torte, Cepumtorte, Pērlīšu tortes vai jebkura cita Lāču torte – Jūsu lēmums būs pareizs.

Ar Lāču tortēm svētku noskaņa būs garantēta

Valriekstu torte svētku noformējumā

Gatavota no olu biskvīta, ar valriekstiem un īstu medu, pildīta ar īstu saldkrējuma sviestu un vārītā iebiezinātā piena krēmu. Tortes virsma bagātīgi pārlieta ar tumīgu lazdu riekstu glazūru un tās dekori ir pašu rokām gatavoti Lāču ceptuvē, sānos to rotā veseli valrieksti. Lāčos tiek svinēti svētki, tāpēc uz Zinību dienu tapis skaists 1.septembra noformējums- ar burtiem un cipariem, ar taurentiņu un krāsainiem dekoriem. Lai skaisti svētki!

Cepumtorte “ Burtiņš A”

Cepumtorti droši var nosaukt par pēdējā laika “konditorejas trendu”, jo pēdējos gados tās ir kļuvušas īpaši populāras. Lāču veikalos 1.septembra svētkos ikviens varēs iegādāties mini Cepumtorti “ Burtiņš A”.  Tortes pamatnē ir divas irdenas medus smilšu mīklas kārtas, starp kurām atrodas saldā krējuma un svaigā siera krēms. Kūka tiek izrotāta Zinību dienas tematikā- šokolādes burtiņi un cipariņi, ziedi, ogas, krāsaini dekori. Šī torte būs piemērota tiem, kuriem gana daudz salduma nevajag, tiem, kuri svētkus atzīmēs mazā ģimenes un draugu lokā. 

Medus torte “Burtnīciņa”

Bērnu visiemīļotākā un iecienītākā torte- Medus torte. Kārtās likts izcils medus biskvīts, starp tām bagātīgi ieklājot saldā un skābā krējuma krēmu. Tā ir bezgala garda, kuru vēl neaizmirstamāku rada uz svētkiem radītais noformējums- burtnīcas lapa ar burtiem un cipariem. Lai krāsains un zināšanām bagāts Jaunais mācību gads!

Saldā desa “Tārpiņš”

Krāsainie un priekpilnie saldās desas “Tārpiņi” spēs pārsteigt ikvienu bērnudārznieku un skolēnu. Klasiskā šokolādes saldā desa, kas ietērpta brīnumjaukā un gardā ‘kažociņā’ – šokolādes pārlējums un šokolādes konfektītes. Priecīgie Tārpiņi visiem vēl izdevušos Jauno mācību gadu!

Pērlīšu tortes – Beļģu šokolādes torte ar meža ogu garšu un Beļģu šokolādes torte ar apelsīnu garšu

Gardēži, kuri ir jau nobaudījuši šīs tortes, noteikt apliecinās, ka Lāču kūku meistariem ir izdevies kaut kas pārsteidzošs un izcils. Tās radīs ikvienam vēl nepieredzētu tortes baudīšanas pieredzi.  Ikkatrs kumoss, kas likts mutē, liks acīm ieplesties no laimes un sirdij gavilēt. Tortes ir bagātīgi apbērtas ar ‘pārlītēm’, kas kombinācijā ar toršu biskvītiem, krēmiem un pildījumiem, rada neaizmirstamu pārsteigumu. Pārkožot, no tās iztek sula, kas izcili sader un papildina tortes garšu. Tortes garšos īstiem gardēžiem!

No sirds novēlam visiem daudz zināšanu, jauno mācību gadu uzsākot, kā arī visbrīnišķīgāko svētku noskaņu- ar labām domām, ziediem, mīlestību un visgardāko Lāču torti!

Lai labi garšo!

Uz Zinību dienu radītās tortes ar svētku noformējumu būs pieejamas visos “Lāču” veikalos. Mums ir liels pieprasījums pēc šīm tortēm, tāpēc vēlams pasūtīt jau iepriekš, izvēlies tuvāko veikalu: https://laci.lv/lv/veikali/

Iepazīsties ar visām “Lāču”tortēm: https://www.laci.lv/lv/produkti/konditoreja/tortes/